Image default
Τράπεζες

Εθνική: Επιστρέφει τόκους σε συνεπείς δανειολήπτες στεγαστικών

Η Εθνική Τράπεζα προχωρά στην ανταμοιβή των πελατών της που ανταποκρίνονται με συνέπεια στην εξυπηρέτηση των στεγαστικών τους δανείων. Η επιβράβευση μεταφράζεται σε οικονομικό όφελος στο τέλος κάθε έτους και αφορά τους πελάτες στεγαστικών δανείων που υπήρξαν έως τώρα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, βάσει των κριτηρίων του προγράμματος. 

Η Εθνική είναι η πρώτη τράπεζα που σχεδίασε και υλοποιεί το Πρόγραμμα Ανταμοιβής της συνέπειας των πελατών της, θυμίζει στη σχετική ανακοίνωση. Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει έμπρακτα ότι αναγνωρίζει την προσπάθεια των πελατών της να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις μέσα στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία των τελευταίων ετών και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της ότι δουλεύει συστηματικά για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ενήμεροι δανειολήπτες της Εθνικής Τράπεζας ανταμείβονται με τρεις τρόπους:

Επιστροφή 5% επί του συνόλου των τόκων που πληρώνουν σε ετήσια βάση. Η επιστροφή αυτή αποδίδεται απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε έτους για το έτος που πέρασε.

Επιβράβευση 2% επιπλέον όφελος στις καθημερινές συναλλαγές τους μέσω του προγράμματος go4more, σε επιλεγμένες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στους κλάδους Super Market και Πρατήρια Καυσίμων. Το ποσοστό αυτό μεταφράζεται σε πόντους που αποδίδονται απολογιστικά τον Ιανουάριο κάθε έτους, για το έτος που πέρασε.

– Επιπρόσθετα, οι πελάτες που πληρώνουν τη μηνιαία δόση του δανείου τους κερδίζουν μέσω του προγράμματος go4more, επιπλέον πόντους, τους οποίους και μπορούν να εξαργυρώνουν στο δίκτυο 6.800 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Στο Πρόγραμμα Ανταμοιβής Πελατών, εντάσσονται οι πελάτες των οποίων η εκταμίευση του δανείου έγινε πριν από τουλάχιστον 5 χρόνια και είναι ενήμεροι για το χρονικό αυτό διάστημα. Οι πελάτες που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα go4more έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν δωρεάν από όλα τα κανάλια της Τράπεζας.

Το πρόγραμμα θα είναι σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και οι πελάτες θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις, από το δίκτυο καταστημάτων της Eθνικής Tράπεζας.

Σχετικά με την ανταμοιβή των συνεπών δανειοληπτών της, ο Παύλος Μυλωνάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Eθνικής Tράπεζας, δήλωσε: «Η Εθνική επιβραβεύει τους συνεπείς δανειολήπτες, τους πελάτες που με μόχθο έμειναν ενήμεροι αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης για να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους στην τράπεζα. Είναι μια πρωτοβουλία, η οποία βρίσκεται σε απόλυτη αντιστοιχία με τις αρχές περί του αισθήματος δικαίου και τις κοινωνικές αξίες που υπηρετεί σταθερά η Εθνική Τράπεζα».

Σχετικα αρθρα

Alpha Bank: Παρασκευή οι μη δεσμευτικές για NPEs 1,8 δισ.

admin

Αlpha Bank: Κερδοφορία 86,8 εκατ. ευρώ το α’ εξάμηνο

admin

Alpha Bank: Η αντίστροφη σχέση καταθέσεων και spreads

admin

Νέες τιμές-στόχοι για τις τράπεζες από JP Morgan

admin

Η Κριστίν Λαγκάρντ προσπαθεί να μάθει γερμανικά

admin

Eurobank: Στο 4,9428% η συμμετοχή της Capital Group Companies

admin

Πολωνία: Ως $7,6 δισ. θα κοστίσει στις τράπεζες η απόφαση για τα δάνεια σε φράγκο

admin

ΥΠΟΙΚ: Δεν επιβαρύνει τον προϋπολογισμό το σχέδιο «Ηρακλής»

admin

Πτώση 14% στα κέρδη της Societe Generale το β’ τρίμηνο

admin

Λέιν: Η ΕΚΤ διατηρεί τον στόχο της για τον πληθωρισμό

admin

Eurobank: Πούλησε 370 ακίνητα στην Brook Lane

admin

Δραματική βουτιά κερδών και εσόδων για την HSBC παγκοσμίως

admin

Επανεξετάζονται οι τραπεζικές χρεώσεις μετά το ραντεβού στο Μαξίμου

admin

Η Τράπεζα Πειραιώς στην 28η AGROTICA

admin

Τράπεζες: Ο έλεγχος της Επ. Ανταγωνισμού και το παρασκήνιο

admin

Συμπράξεις συνεταιριστικών τραπεζών στις τιτλοποιήσεις βλέπει η Τρ. Ηπείρου

admin

JP Morgan: Τι δεν βλέπει η αγορά στις ελληνικές τράπεζες

admin

Eurobank – Pimco: Ένα βήμα πιο κοντά στη συμφωνία

admin