Image default
Επιχειρήσεις

Διεθνής διάκριση για το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Σημαντική διάκριση για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» καθώς προτάθηκε και ψηφίστηκε από κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες για το βραβείο “World Routes Airport Marketing Awards” στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου αερομεταφορών «Routes World 2019». Πρόκειται για την πρώτη φορά που ένα από τα περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδας κατακτά μια θέση στη λίστα με την τελική πεντάδα στην κατηγορία αεροδρομίων 4 έως 20 εκατομμύρια επιβάτες.

Τα κριτήρια που λήφθηκαν υπόψη είναι μεταξύ άλλων η αποτελεσματικότητα στη διαχείριση και υποστήριξη των αεροπορικών εταιριών, η στρατηγική ανάπτυξης δρομολογίων, η γενικότερη συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες σε όλους τους τομείς, και η καινοτομία στον τομέα του Airport Marketing, ενώ το αποτέλεσμα θα προκύψει μέσα από την αξιολόγηση ανεξάρτητης επιτροπής η οποία αποτελείται από κορυφαία στελέχη του κλάδου παγκοσμίως και θα ανακοινωθεί στο πλαίσιο του παγκόσμιου συνεδρίου «Routes World 2019» στην Αδελαίδα της Αυστραλίας τον Σεπτέμβριο.

Στη λίστα με τους φιναλίστ της συγκεκριμένης κατηγορίας, πέραν του «Μακεδονία» βρίσκονται τα αεροδρόμια της Βουδαπέστης, της Μάλτας, του Οκλαντ στις ΗΠΑ και της Στουτγάρδης. O ο κ. Γιώργος Βήλος, Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης τη Fraport Greece δήλωσε «η συμμετοχή μας στην τελική φάση των βραβείων, αποτελεί για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» αλλά και τη Fraport Greece μεγάλη τιμή.

Κατ’ αρχάς γιατί είναι η πρώτη φορά που περιφερειακό αεροδρόμιο της Ελλάδας βρίσκεται σε αυτήν τη θέση ανάμεσα σε άλλα κορυφαία αεροδρόμια της κατηγορίας του ανά τον κόσμο στη συγκεκριμένη διεθνή διοργάνωση, αλλά και γιατί οι ψήφοι προέρχονται από τις ίδιες τις αεροπορικές εταιρείες, γεγονός που αποδεικνύει ότι αναγνωρίζουν το έργο που επιτελείται σε όλα τα επίπεδα από την εταιρεία μας».

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η «Routes» επιβραβεύει την αριστεία και την καινοτομία στις αερομεταφορές. Τα φετινά βραβεία «World Routes Awards» είναι πιο ανταγωνιστικά από ποτέ καθώς, σύμφωνα με τους διοργανωτές, καταγράφηκε αριθμός- ρεκόρ στις υποψηφιότητες.

Σχετικα αρθρα

ΕΛΤΟΝ: Πτώση 11,8% στα ενοποιημένα κέρδη το α’ εξάμηνο

admin

Καζίνο Ελληνικού: Σε θέσεις μάχης οι δύο διεκδικητές

admin

Κωτσόβολος: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους εργαζόμενους

admin

Creta Farms: Παράταση στην προθεσμία υποβολής προσφορών

admin

Νέα σταθερά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος Genius από την Protergia

admin

Παπαθανασίου: Λιγότερο ανταγωνιστικά τα ορυκτά καύσιμα

admin

Μεγάλου: Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης η συμφωνία με Intrum

admin

Υπερδιπλασιασμός κερδών για την Paperpack στο εξάμηνο

admin

Στο 1% των πλέον δυναμικών εταιρειών πανευρωπαϊκά η PeopleCert

admin

Eurobank: Η Property Solutions Asset Management σύμβουλος για την πώληση του Opus

admin

Αύξηση εσόδων και κερδών το Q3 για τον ΟΤΕ

admin

Πάνω από 10 ενδιαφερόμενοι για τέσσερα ακίνητα της Prodea

admin

ΔΕΗ: Ερχεται ηλεκτρονική πλατφόρμα για ρύθμιση χρεών

admin

Αγωνιούν οι εργαζόμενοι για το μέλλον της Creta Farms

admin

Επίσκεψη Πρεμ Γουάτσα με… γεμάτη ατζέντα

admin

Πώς η «καθολική υπηρεσία» ρεύματος γίνεται σωσίβιο μπαταχτσήδων

admin

MLS: Τι οδήγησε στη βύθιση της μετοχής

admin

Εξαγορά από την PZ Cussons παζαρεύει ο Σαράντης στην Πολωνία

admin