Image default
Επιχειρήσεις

Εξώδικο Creta Farms σε Κ. Δομαζάκη: Είσαι ο αποκλειστικός υπεύθυνος…

Με απαντητικό εξώδικο προς τον Κ. Δομαζάκη μετά την προχθεσινή του ανακοίνωση, η διοίκηση της Creta Farm καταγγέλλει τον πρώην διευθύνων σύμβουλο ως υπεύθυνο για τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η εταιρεία και παρουσιάζει βήμα-βήμα μία σειρά ενεργειών του που την οδήγησαν την εταιρεία στη σημερινή κατάσταση.

Υποστηρίζει ότι το πρώην μέλος της διοίκησης και μεγαλομέτοχος έδειξε ότι σκοπός του ήταν να «καταστρέψει οικονομικά την Εταιρεία με συκοφαντίες για την επάρκεια των οργάνων της και της Διοίκησής της, διασύροντας την Εταιρεία στο επενδυτικό κοινό, τους πιστωτές, τους καταναλωτές και τους συνεργάτες της».

Η διοίκηση της Creta Farm επικαλείται μία σειρά ενεργειών και δηλώσεων του Κ. Δομαζάκη, η οποία και προκάλεσε τεράστια ζημιά στην εταιρεία. Γίνεται αναφορά σε συναντήσεις του με Πιστωτές της Εταιρείας κατά τις οποίες διέδιδε ότι δε διαθέτει νόμιμη εκπροσώπηση. Επιπροσθέτως, αναφέρεται σε ψευδείς δηλώσεις του περί υποτιθέμενης οφειλής 11.61 εκατ. ευρώ της εταιρείας προς αυτόν, περί υποτιθέμενων εικονικών οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας κινήσεις προκάλεσαν ανασφάλεια και φόβο στο επενδυτικό κοινό και τους πιστωτές, πλήττοντας τη φήμη, την αξιοπιστία και το εμπορικό μέλλον της.

Το εξώδικο επισημαίνει ότι η αναστολή διαπραγμάτευσης της εισηγμένης στο ΧΑ ήταν αποτέλεσμα των συκοφαντικών ενεργειών του Κ. Δομαζάκη, όπως και η δραστική μείωση του factoring. Υποστηρίζει δε ότι ο μοναδικός λόγος που επικαλέστηκαν στο σύνολό τους οι πιστώτριες τράπεζες, γραπτώς και επισήμως, για τη στάση τους, είναι «οι ανυπόστατες διαδόσεις και οι ανεδαφικοί και αβάσιμοι ισχυρισμοί» του Κ. Δομαζάκη.

Τέλος, η διοίκηση της Creta Farm καταλογίζει στον Κ. Δομαζάκη την αποκλειστική ευθύνη της δυσμενούς κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει η Εταιρεία και του καταλογίζει αδιαφορία για τις τύχες των 850 οικογενειών των εργαζομένων της, τα συμφέροντα των μετόχων της, όπως και εκείνα των πιστωτών, προμηθευτών και συνεργατών της. Προαναγγέλλει δε προσφυγή στη Δικαιοσύνη «για απόδοση αστικών και ποινικών ευθυνών που προκύπτουν από τις παράνομες και υπαίτιες πράξεις σας σε βάρος μας».

* Δείτε το εξώδικο στη στήλη Συνοδευτικό Υλικό.

Σχετικα αρθρα

Στο Μαρούσι το 25ο εστιατόριο McDonalds στην Ελλάδα

admin

Alpha Bank: Έτοιμη για έκδοση ομολογιών μειωμένης εξασφάλισης

admin

Εκλεισε το ντιλ Eurobank-doValue για FPS και Cairo

admin

Ακόμη ένας κύκλος καθοδήγησης επιχειρηματικών στελεχών από το YDC

admin

Big business βλέπει στην Ελλάδα η doValue

admin

Εγκρίθηκε τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων για επένδυση της LPC

admin

Αυξημένα έσοδα και κέρδη για ΟΛΠ το α’ εξάμηνο

admin

Audiovisual: Στις 23/3 στο ταμπλώ οι νέες μετοχές από την ΑΜΚ

admin

Σύμβαση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για την Intracom Telecom

admin

Συμμαχία της ΕΥ με τον οργανισμό Partnership on AI

admin

Motor Oil: Επιστρέφει σε μετόχους επιπλέον €0,0175

admin

Συνάντηση Κούγια με στελέχη της PwC για το θέμα της Folli Follie

admin

Δείγμα γραφής από Mytilineos για «BOT» στις Ανανεώσιμες

admin

Γιατί η άδεια καζίνο στο Ελληνικό πάει για το… 2021

admin

Εξαντλήθηκαν τα iPhones 11 την πρώτη ημέρα διάθεσής τους!

admin

Στρατηγική συνεργασία της SPAR Hellas με τη Βερούκας

admin

Καρταπάνης: Το Μητέρα στοχεύει ακόμα πιο υψηλά

admin

Υποβάθμισε τη ΦΑΓΕ η Moody’s σε Β2

admin