Image default
Επιχειρήσεις

Η απάντηση Κ. Δομαζάκη στο εξώδικο και την αγωγή

Δημοσιεύθηκε: 30 Αυγούστου 2019 – 12:14

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση και ένα εξώδικο ο Κ. Δομαζάκης αρνείται όσα του αποδίδονται τόσο από το εξώδικο της Creta Farm, όσο και με την αγωγή, που αποκάλυψε το Euro2day.gr, ότι άσκησε η εταιρεία εναντίον του.

Αναλυτικά:

Σήμερα διαπίστωσα με μεγάλη μου λύπη και απογοήτευση – για μία ακόμα φορά – ότι μια εταιρεία επικοινωνιολόγων διακινεί ένα ανυπόστατο εξώδικο που μου απεστάλη από τους Διοικούντες της εταιρείας, το οποίο βρίθει ανακριβειών και συκοφαντιών, όπως και μιας αγωγής με παρόμοιο περιεχόμενο, με την οποία η εταιρεία ΜΑΣ αιτείται από εμένα χρηματική ικανοποίηση για ψυχική οδύνη!, παντελώς αβάσιμο αίτημα για τους γνώστες, μιας και τέτοια κονδύλια εξετάζονται μόνο σε περίπτωση θανάτου φυσικού προσώπου!

Αλλά δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω με τη λασπολογία, απλά θα απαντήσω ότι τεχνηέντως δεν αναφέρουν οτιδήποτε για την αγωγή που ΕΓΩ πρώτος άσκησα εναντίον τους αιτούμενος – ορθά – χρηματική ικανοποίηση ύψους 15 εκατ. ευρώ. Ο πανικός τους είναι τέτοιος που «ου γαρ οίδασι τι ποιούσι».

Εγώ θα ασχοληθώ ΜΟΝΟ με την εταιρεία, μιας εταιρείας που έφτιαξα από το μηδέν με τα γυμνά μου χέρια, τις ιδέες για το πάντρεμα των καλύτερων υλικών της Κρητικής γης και συνοδοιπόρους στην αρχή μισή ντουζίνα ενάρετους και εργατικούς ανθρώπους. Αυτό, αν θέλουν και μπορούν, ας το διαψεύσουν οι ακριβοπληρωμένοι επικοινωνιολόγοι.

Η λύπη και η απογοήτευση δε συνίστανται στο γεγονός ότι δημόσια έγγραφα με κατάπτυστες και εντελώς αβάσιμες κατηγορίες διοχετεύονται υπόγεια σαν Φειγ Βολάν στα γραφεία εκδοτών και δημοσιογράφων, για να επηρεάσουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση το επενδυτικό κοινό ενόψει βέβαια της επικείμενης κρίσιμης τακτικής Γ.Σ. των μετόχων της εταιρείας, αλλά στο ότι ακόμα και την ύστατη στιγμή που η εταιρεία αποδεδειγμένα καταρρέει στα χέρια αυτών των Διοικούντων εξανεμίζοντας μέσα σε μόλις 3 μήνες αποθέματα εκατοντάδων τόνων προϊόντων αξίας πολλών εκατομμυρίων Euro, σφράγιση επιταγών, υπολειτουργία του εργοστασίου στο Ρέθυμνο, ενώ δεν υπάρχει ούτε ένα προϊόν στα ράφια και τα γουρούνια λιμοκτονούν στις χοιροτροφικές μονάδες μας, ο Μάνος Δομαζάκις λειτουργεί σαν επικεφαλής αγέλης σε στρατιές δικηγόρων, επικοινωνιολόγων και προσωπικών συμβούλων με υπέρογκες αμοιβές που αποκλειστική τους ευθύνη και μέλημα ολοφάνερα δεν είναι η προάσπιση των συμφερόντων της εταιρείας.

Θεωρεί ότι ο θώκος του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου δίνει απεριόριστη και κύρια, ανέλεγκτη εξουσία στο διηνεκές……. Θεωρεί ότι τα ελάχιστα χρήματα που έχει η εταιρία πρέπει να σπαταλούνται για παραπληροφόρηση αντί να αξιοποιούνται για να παραχθεί έστω κι ένα κιλό προϊόν.

Είναι λυπηρό να βλέπεις ότι η κατρακύλα αξιών και ήθους δεν έχει τελειωμό συμπαρασύροντας στο διάβα τους υπολήψεις, οικογένειες και μια εταιρεία υπόδειγμα επί 30 και πλέον έτη.

Από την πρώτη στιγμή έδειξα μεγάλη εμπιστοσύνη στην Πολιτειακή ηγεσία, στις Τράπεζες και στην εταιρεία Ernst & Young που ανέλαβε τον ιδιαίτερα κρίσιμο και νευραλγικό ρόλο του CRO στην εταιρεία και δεσμεύτηκε ως οφείλει εκ του ρόλου της να διασφαλίσει ότι τα λίγα διαθέσιμα χρήματα οδηγούνται στις ιεραρχημένες λειτουργικές ανάγκες της εταιρείας, όπως η αγορά κρέατος και η εξόφληση των υποχρεώσεών μας απέναντι στο προσωπικό μας, στους προμηθευτές κλπ και όχι στην καλοπληρωμένη στρατιά των δικηγόρων, των επικοινωνιολόγων και των συμβούλων αποφυγής ευθύνης της Διοίκησης.

Το οξύμωρο είναι ότι βάλλομαι εγώ, επειδή τοποθετούσα χρήματα στην εταιρεία μου, αντί να τα βάζω στην τσέπη ή σε εξωχώριους λογαριασμούς. Εγώ, επειδή δεν σώπασα, όταν διαπίστωσα κατασπατάληση εταιρικής περιουσίας, ως όφειλα κατά πολλούς. Εγώ, που έβαλα το συμφέρον την εταιρικής περιουσίας πάνω από το προσωπικό και οικογενειακό. Εγώ, γιατί εμπιστεύθηκα στα χέρια ανθρώπων το «σπίτι» μου και δεν κάθισα αμέτοχος, όταν είδα ότι ο μοναδικός τους σκοπός ήταν να το μαγαρίσουν. Εγώ, γιατί πήγαινα πρώτος στην εταιρεία και έφευγα τελευταίος. Εγώ, που ξαφνικά δήθεν απώλεσα την λογική και θέλησα να «πυρπολήσω» την εταιρεία μου ως άλλος Νέρωνας.

Μόνο που ΕΓΩ είμαι αυτός που για ακόμα μια φορά προ διμήνου έφερα τη λύση για την σωτηρία και την εξέλιξη της εταιρείας αυτής μέσω ενός αξιόλογου και σοβαρού Έλληνα στρατηγικού επενδυτή που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και όραμα.

Ο αγώνας μου είναι άνισος, αλλά μόνο κατά το φαινόμενο. Εξάλλου, άνισοι αγώνες δόθηκαν και στο παρελθόν με πιο χαρακτηριστική τη μάχη του Δαυίδ απέναντι στον πάνοπλο και πανίσχυρο Γολιάθ. Η εμπιστοσύνη μου στην Δικαιοσύνη και η πίστη μου στο δίκαιο και την οικογένειά μου, μου δίνουν την δύναμη να συνεχίσω και αυτό θα πράξω, σε άλλο επίπεδο, καθώς η λάσπη δεν μου ταιριάζει. ‘Όπως χαρακτηριστικά λέει ο σοφός λαός μας, η αγέλη είναι τόσο ισχυρή όσο ο αρχηγός…μετά την πτώση του απλά αλυχτούν και διασκορπίζονται.

* Δείτε το εξώδικο στη στήλη συνοδευτικό Υλικό.

Σχετικα αρθρα

Στρατηγική Συνεργασία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με το Hellenic American Leadership Council

admin

Συνεργασία Nova με τη Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου

admin

Τρία νέα προϊόντα από την Intracom Telecom

admin

Τα ΕΛ.ΠΕ. στις πρώτες αποκρατικοποιήσεις της νέας κυβέρνησης

admin

Intralot: Στην Gamma Bidco προς 75 εκατ. το ποσοστό στην Gamenet

admin

Την μονάδα της Kleeman στη Σαγκάη εγκαινίασε ο πρωθυπουργός

admin

Entersoft: «Λεφτά υπάρχουν» για νέες εξαγορές

admin

Ανάσα ρευστότητας και έκτακτα κέρδη για την Επίλεκτος

admin

Συνεργασία Ερρίκος Ντυνάν με Εθνική Ασφαλιστική

admin

Φουρλής: Στα €6 εκατ. τα καθαρά κέρδη 9μήνου

admin

OΠΑΠ Champions: Πρώτος χρόνος επιτυχιών για έντεκα νέους αθλητές

admin

Πειραιώς: Νέος διαγωνισμός για την πώληση του Ερρίκος Ντυνάν

admin

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Μινέρβα από την Deca Investments

admin

Epsilon Net: Την εισαγωγή των μετοχών στην Κύρια Αγορά του ΧΑ ενέκρινε η ΓΣ

admin

Αποχώρηση εταιρίας από την Ελλάδα στον κλάδο αναλώσιμων για το διαβήτη

admin

Κλινική Ρέα: Σε κερδοφορία, παρά την υποχώρηση των πωλήσεων

admin

MLS: Επανενεργοποιεί πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών

admin

Καράτζης: Βελτίωση επιδόσεων στο Η1

admin