Image default
Επιχειρήσεις

Audiovisual: Εισέρχεται στο Internet of Things μέσω της Globalsat

Ο Όμιλος εταιρειώνAUDIO VISUAL  εισέρχεται μέσω της θυγατρικής της Globalsat στον χώρο του Internet of Things (IoT) και παρέχει ολοκληρωμένες και καινοτόμες, τεχνολογικές, ψηφιακές λύσεις, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Globalsat, που αποτελεί μέλος του Ομίλου εταιρειών AUDIO VISUAL, είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες – διανομείς προϊόντων τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, δραστηριοποιείται στη διανομή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας και πληροφορικής, ειδών σπιτιού και μικροσυσκευών, εικόνας και ήχου, ειδών και εργαλείων κήπου, παιχνιδιών. H εταιρεία συνεργάζεται, σε αρκετές περιπτώσεις και κατ’ αποκλειστικότητα, με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων τεχνολογίας, των οποίων τα προϊόντα διαθέτει στην ελληνική αγορά και τους τελικούς καταναλωτές της, μέσω του δικτύου συνεργατών της.

Επιπλέον, η GLOBALSAT παρέχει Β2Β επαγγελματικές λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Το portfolio των προτάσεων περιλαμβάνει προϊόντα τεχνολογίας όπως κινητή τηλεφωνία, επαγγελματικές οθόνες και τηλεοράσεις, projectors, εκτυπωτές και λοιπά περιφερειακά, ξενοδοχειακός εξοπλισμός, τηλεφωνικά κέντρα. Τελευταία, έχει εισέλθει και στον χώρο της παροχής υπηρεσιών μέσω της υπηρεσίας ασφαλείας Samsung Knox, καθώς επίσης και της απόκτησης της επαγγελματικής πλατφόρμας IoT της Vodafone Innovus.

Στα πλαίσια ανάπτυξής της στον χώρο της παροχής υπηρεσιών, ο Όμιλος εταιρειών AUDIO VISUAL εισέρχεται στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του Internet Of Things (IoT), μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της θυγατρικής της Globalsat με την Vodafone Innovus.

Η Vodafone Innovus, 100% θυγατρική εταιρεία της Vodafone Ελλάδας, είναι ένας πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων ΙοΤ, που με σταθερή προσήλωση στην καινοτομία μέσω της ανάπτυξης προηγμένων λύσεων, αναγνωρίζεται ευρύτερα από πολλούς αναλυτές της αγοράς ως σημαντικός εταίρος του Vodafone Global IoT, προσφέροντας λύσεις ΙοΤ και NB-IoT για πελάτες σε παγκόσμια κλίμακα.

Οι λύσεις αυτές περιλαμβάνουν «έξυπνες» IoT συσκευές, παγκόσμια συνδεσιμότητα, ασφαλή IoT υποδομή, πλούσια Web/mobile UI και ολοκληρωμένες υπηρεσίες εγκατάστασης & τεχνικής υποστήριξης. Η IoT πλατφόρμα της Vodafone Innovus έχει σχεδιαστεί με τεχνολογίες αιχμής εξ΄ ολοκλήρου από την ίδια την εταιρεία και φιλοξενείται σε ένα ασφαλές Data center. Είναι ασφαλής, αξιόπιστη, service-oriented και multi-tennant και παρέχει τη δυνατότητα διαχείρισης εκατοντάδων χιλιάδων assets σε πραγματικό χρόνο.

Σχετικα αρθρα

Πέτσας προς επιχειρηματίες: Επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιστρεπτέας προκαταβολής

admin

Αίγυπτος: Στους 78 οι νεκροί, στα 1.173 τα κρούσματα του κορονοϊού

admin

Ξεπέρασαν τους 20.000 οι νεκροί στην Ιταλία – Αυξάνονται τα κρούσματα, μειώνονται οι θάνατοι

admin

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Μινέρβα από την Deca Investments

admin

Συνάντηση της EURAPCO για την Υγεία στα κεντρικά γραφεία της Interamerican

admin

BP: “Βλέπει” απομειώσεις 1 δισ. δολ. το α’ τρίμηνο

admin

Folli Follie: Στο 16,369% διατηρείται το ποσοστό της Fosun

admin

Σε εκκαθάριση εν λειτουργία τίθεται άμεσα η ΛΑΡΚΟ

admin

ΣΙΔΜΑ: Περιορίστηκαν οι προ φόρων ζημιές το α’ εξάμηνο

admin

Βρετανία-Covid-19: “Σε μερικούς μήνες” αναμένονται τα αποτελέσματα των κλινικών δοκιμών

admin

Κέρδη 20 εκατ. ευρώ «βλέπει» για φέτος η Quest Holdings

admin

Συμφωνία Bob Diamond με Viva για την Praxia

admin

Εσπασε το φράγμα των 3 δισ. ευρώ η Σκλαβενίτης το 2018

admin

Σταύρος Κωνσταντάς: Η Εθνική Ασφαλιστική θα συνεχίσει να ηγείται

admin

Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί γιορτάζουν το Πάσχα παρακολουθώντας διαδικτυακά τη λειτουργία

admin

Οι 9 στις 10 εταιρείες-μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου θα υλοποιήσουν τις επενδύσεις

admin

FG Europe: Με ποσοστό 97,54% η Silaner μετά τη Δημόσια Πρόταση

admin

Οι προτεραιότητες της Generali στην Ελλάδα

admin