Image default
Επιχειρήσεις

Η IBM χορηγός σε εκδήλωση του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου στη ΔΕΘ

Η ΙΒΜ, στο πλαίσιο της παρουσίας του Ελληνο-Αμερικάνικου Επιμελητηρίου στην 84η ΔΕΘ, συμμετέχει ως χορηγός και συνδιοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 – 21:00 στην αίθουσα «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» στο Συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης με τίτλο: «Χάραξη Στρατηγικής στην Ψηφιακή Εποχή/ Ψηφιοποίηση της ροής Αγαθών, Πληροφοριών και Χρηματικών Συναλλαγών με αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης και του Blockchain».

Οπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, μέσα από τη διοργάνωση πάνελ συζητήσεων, θα διερευνηθούν οι τρόποι με τους οποίους τόσο ο Δημόσιος όσο και ο Ιδιωτικός Τομέας μπορούν να βελτιστοποιήσουν τα αποτελέσματα των επενδύσεών τους στην ψηφιακή τεχνολογία και να ενισχύσουν τη διαμόρφωση των κοινωνιών στις επόμενες δεκαετίες. Επιπλέον, θα αναδειχθεί ο κομβικός ρόλος που θα διαδραματίσουν η Τεχνητή Νοημοσύνη και το Blockchain στο άμεσο μέλλον – και πώς οι συγκεκριμένες τεχνολογίες μπορούν να ενισχύσουν την ευρύτερη απόδοση των επιχειρήσεων τα επόμενα χρόνια.

Στα πάνελ συζητήσεων συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη από το Δημόσιο Τομέα, την Ακαδημαϊκή κοινότητα, τις Τράπεζες και τις Ιδιωτικές Επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας.

Ο Σπύρος Πουλίδας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΒΜ για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε για 2η χρονιά στη ΔΕΘ, υπό την αιγίδα του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου. Πέρσι, παρουσιάσαμε τις αναδυόμενες τεχνολογίες του μέλλοντος – την Τεχνητή Νοημοσύνη, το Βlockchain, τους Κβαντικούς Υπολογιστές, το Security και το ΙοΤ- φέτος προωθούμε τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων με στόχο να αναδειχθούν οι δυνατότητες του νέου ψηφιακού κόσμου και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που μπορούν να προσφέρουν στη χώρα».

Επιπλέον, και στο πλαίσιο της παρουσίας της στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η ΙΒΜ συμμετέχει ως υποστηρικτής στο διήμερο διαγωνισμό καινοτομίας «TAP 2 OPEN Bootcamp» του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, το πρώτο Σαββατοκύριακο της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (7-8/9/2019) και στοχεύει στην ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών για την βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών και την ενίσχυση της αλληλεπίδρασης σε χώρους πολιτισμού.

Στο πλαίσιο της υποστήριξής της, η ΙBM προσφέρει στους συμμετέχοντες πρόσβαση στην πλατφόρμα ΙΒΜ Cloud, η οποία βοηθά τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν και να αναπτύξουν σύγχρονες επιχειρησιακές εφαρμογές γρήγορα και με επιτυχία. Επίσης, παρέχει πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα γνωσιακών υπηρεσιών ΙΒΜ Watson, διαθέσιμων ως APIs, για αυξημένες δυνατότητες αξιοποίησης τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης.

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, τα μέλη της oμάδας ΙΒΜ Developer Advocacy Group θα είναι διαθέσιμα για την παροχή τεχνικών συμβουλών στους συμμετέχοντες, έτσι ώστε να μετασχηματίσουν τις ιδέες τους σε εφαρμογές και να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πλέον καινοτόμες υπηρεσίες οι οποίες είναι διαθέσιμες στο ΙΒΜ Cloud.

Σχετικα αρθρα

Σαράντης: Εξαγόρασε το σήμα LUKSJA έναντι 9,2 εκατ. λιρών

admin

Energean: Τι έδειξε η νέα γεώτρηση στο Ισραήλ

admin

Markopoulo Park: Έξι συναρπαστικές κούρσες και τζακ ποτ στο Σκορ 6

admin

Η Ρεβέκκα Πιτσίκα κεντρική ομιλήτρια σε εκδήλωση της Alpha Bank

admin

ΕΤΕ: Τα one-off εκτίναξαν τα κέρδη στα 253 εκατ. ευρώ

admin

Οι αεροπορικές εταιρείες επιβραβεύουν το αεροδρόμιο της Αθήνας

admin

Μείωση ζημιών στα 7,9 εκατ. ευρώ για την ΑΝΕΚ

admin

Σε λειτουργία η νέα ιστοσελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος

admin

H BriQ απέκτησε τρία νέα ακίνητα συνολικής αξίας €3,98 εκατ.

admin

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΤΡΑΚ

admin

MLS: Δεν υπάρχει σημαντικό γεγονός που να δικαιολογεί την πτώση της μετοχής

admin

ΕΤΕ: Πιλοτικό πρόγραμμα για διαχείριση «κόκκινων» στεγαστικών

admin

«Πράσινο φως» στην εξαγορά της Media Markt από τον όμιλο Olympia

admin

Το «Ελληνικό» της Ρουμανίας χρειάστηκε μόλις… τέσσερα χρόνια!

admin

Η Intracom Telecom Εκσυγχρονίζει τον Δήμο Παπάγου–Χολαργού

admin

Πώς θα κινηθεί η Intrum με τα NPΕs της Πειραιώς

admin

Μοτοδυναμική: «Μεταβατικές» ζημίες στο α’ εξάμηνο

admin

Αλλαγή ηγεσίας για τη Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας

admin