Image default
Επιχειρήσεις

Συνεργασία της Lavisoft με το Γηροκομείο Πειραιώς

Σε νέα συμφωνία για το σύστημα ROSTER MaSter προχώρησε η LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε.. Η σύμβαση υπεγράφη με το Άσυλο Πενήτων Γερόντων Βασ. Αθανασίου Πρωθιερέως (Γηροκομείο Πειραιώς) για την εγκατάσταση του συστήματος προγραμματισμού Βαρδιών Προσωπικού ROSTER MaSter, με στόχο την αυτοματοποίηση και τη βελτιστοποίηση της υφιστάμενης λειτουργίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ROSTER MaSter της LAVISOFT καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του Γραφείου Προσωπικού μίας επιχείρησης ή οργανισμού, στον τομέα του προγραμματισμού και της διαχείρισης των βραδιών των εργαζομένων (Rostering). Χρησιμοποιώντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που έχουν δοθεί από τον χρήστη (ανάγκες σε προσωπικό ανά Τμήμα, Θέση εργασίας και βάρδια, προτιμήσεις των εργαζομένων, κανόνες εργατικής νομοθεσίας κ.λπ), το σύστημα δημιουργεί αυτόματα, με εύκολο και γρήγορο τρόπο, μέσω αντιστοίχισης με ένα Πρότυπο Ημερήσιο Πλάνο (Staffing Requirements) το πρόγραμμα βαρδιών. Έτσι, κάθε εργαζόμενος γνωρίζει το ωράριο και τη θέση εργασίας του κάθε ημέρα αλλά και τις ειδικές εργασίες που θα πρέπει να εκτελέσει.

Το ROSTER MaSter συνεργάζεται στενά με το σύστημα ωρομέτρησης και διαχείρισης παρουσιών προσωπικού ΤΙΜΕ MaSter της LAVISOFT, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που θέλουν να συνδυάσουν τον προγραμματισμό των βαρδιών και την ωρομέτρηση, να επιτύχουν υψηλού επιπέδου λειτουργικότητα, καθώς και οικονομία κλίμακας, αφού έχουν την δυνατότητα να εκτελέσουν τις παραπάνω λειτουργίες σε ένα ενιαίο σύστημα.

«H συνεργασία μας με το Γηροκομείο Πειραιώς είναι ιδιαίτερης σημασίας για εμάς, καθώς δεν αφορά άλλη μια συμφωνία με εμπορική εταιρία ή μια βιομηχανία αλλά με έναν οργανισμό με περισσότερους από 120 εργαζόμενους που βασίζεται εξολοκλήρου στην παροχή υπηρεσιών σε άτομα που έχουν ανάγκη φροντίδας», τόνισε ο κ. Γιώργος Λάμπρου, Γενικός Διευθυντής της LAVISOFT. “Είναι κρίσιμο οι εργαζόμενοι σε αυτούς τους φορείς, που επωμίζονται ένα μεγάλο ηθικό βάρος ημερησίως, να γνωρίζουν τις βάρδιες τους, το ωράριό τους, τις άδειές τους, ενώ παράλληλα το Γηροκομείο να έχει πάντα το απαραίτητο προσωπικό για τη λειτουργία του».

Η LAVISOFT πάντα στο κέντρο των εξελίξεων σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Η LAVISOFT προσφέρει στους πελάτες της το σωστό προϊόν, στους σωστούς χρόνους, με άριστη υποστήριξη. www.lavisoft.gr.

Σχετικα αρθρα

Γιατί η Pfizer επέλεξε να στήσει στην Θεσσαλονίκη το ψηφιακό της hub

admin

Στα €19,22 εκατ. το καθαρό ενεργητικό του ΤΕΑ εργαζομένων της Interamerican

admin

Epsilon Net: Στα 8,1 εκατ. ευρώ αυξήθηκε ο τζίρος στο εξάμηνο

admin

ΕΤΕ: Πιλοτικό πρόγραμμα για διαχείριση «κόκκινων» στεγαστικών

admin

Manpower: Επτά στρατηγικές για ψηφιακή… ωρίμανση των επιχειρήσεων

admin

ΟΤΕ: Εκδοση επταετούς ομολόγου 500 εκατ. ευρώ

admin

ΔΕΗ: Ερχεται ηλεκτρονική πλατφόρμα για ρύθμιση χρεών

admin

Λεκκός (Πειραιώς): Αισιοδοξία για περαιτέρω βελτίωση των εξαγωγών

admin

Πελάτες «φαντάσματα» ένας στους τρεις οφειλέτες της ΔΕΗ!

admin

Στις Μπιτσάκος AE και Ιχθ. Κεφαλλονιάς τα assets Νηρέα και Σελόντα

admin

Ματαιώθηκε η Γενική Συνέλευση της Folli-Follie

admin

Έλαστρον: Στις €800 χιλ. οι ζημιές προ φόρων στο εξάμηνο

admin

Βλάβες στις εγκαταστάσεις της Digea στον Υμηττό

admin

Αύξηση τζίρου, μείωση κερδών για τα Πλαστικά Θράκης στο εξάμηνο

admin

ΔΕΗ: Θυσιάζεται και η έκπτωση συνέπειας 10% για τη διάσωση

admin

Wind: Πρόγραμμα επιβράβευσης για τα παιδιά των εργαζομένων της

admin

Διπλασίασε τα κέρδη της η Profile στο εξάμηνο

admin

Euroxx: Αναβολή στην απόφαση απορρόφησης της «Αττικές Επενδύσεις»

admin