Image default
Επιχειρήσεις

Συνεργασία της Lavisoft με το Γηροκομείο Πειραιώς

Σε νέα συμφωνία για το σύστημα ROSTER MaSter προχώρησε η LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε.. Η σύμβαση υπεγράφη με το Άσυλο Πενήτων Γερόντων Βασ. Αθανασίου Πρωθιερέως (Γηροκομείο Πειραιώς) για την εγκατάσταση του συστήματος προγραμματισμού Βαρδιών Προσωπικού ROSTER MaSter, με στόχο την αυτοματοποίηση και τη βελτιστοποίηση της υφιστάμενης λειτουργίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ROSTER MaSter της LAVISOFT καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του Γραφείου Προσωπικού μίας επιχείρησης ή οργανισμού, στον τομέα του προγραμματισμού και της διαχείρισης των βραδιών των εργαζομένων (Rostering). Χρησιμοποιώντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που έχουν δοθεί από τον χρήστη (ανάγκες σε προσωπικό ανά Τμήμα, Θέση εργασίας και βάρδια, προτιμήσεις των εργαζομένων, κανόνες εργατικής νομοθεσίας κ.λπ), το σύστημα δημιουργεί αυτόματα, με εύκολο και γρήγορο τρόπο, μέσω αντιστοίχισης με ένα Πρότυπο Ημερήσιο Πλάνο (Staffing Requirements) το πρόγραμμα βαρδιών. Έτσι, κάθε εργαζόμενος γνωρίζει το ωράριο και τη θέση εργασίας του κάθε ημέρα αλλά και τις ειδικές εργασίες που θα πρέπει να εκτελέσει.

Το ROSTER MaSter συνεργάζεται στενά με το σύστημα ωρομέτρησης και διαχείρισης παρουσιών προσωπικού ΤΙΜΕ MaSter της LAVISOFT, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που θέλουν να συνδυάσουν τον προγραμματισμό των βαρδιών και την ωρομέτρηση, να επιτύχουν υψηλού επιπέδου λειτουργικότητα, καθώς και οικονομία κλίμακας, αφού έχουν την δυνατότητα να εκτελέσουν τις παραπάνω λειτουργίες σε ένα ενιαίο σύστημα.

«H συνεργασία μας με το Γηροκομείο Πειραιώς είναι ιδιαίτερης σημασίας για εμάς, καθώς δεν αφορά άλλη μια συμφωνία με εμπορική εταιρία ή μια βιομηχανία αλλά με έναν οργανισμό με περισσότερους από 120 εργαζόμενους που βασίζεται εξολοκλήρου στην παροχή υπηρεσιών σε άτομα που έχουν ανάγκη φροντίδας», τόνισε ο κ. Γιώργος Λάμπρου, Γενικός Διευθυντής της LAVISOFT. “Είναι κρίσιμο οι εργαζόμενοι σε αυτούς τους φορείς, που επωμίζονται ένα μεγάλο ηθικό βάρος ημερησίως, να γνωρίζουν τις βάρδιες τους, το ωράριό τους, τις άδειές τους, ενώ παράλληλα το Γηροκομείο να έχει πάντα το απαραίτητο προσωπικό για τη λειτουργία του».

Η LAVISOFT πάντα στο κέντρο των εξελίξεων σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Η LAVISOFT προσφέρει στους πελάτες της το σωστό προϊόν, στους σωστούς χρόνους, με άριστη υποστήριξη. www.lavisoft.gr.

Σχετικα αρθρα

Διευρύνεται το δίκτυο της Jysk στην Ελλάδα

admin

Ανακοινώθηκε η συμφωνία Pasal-Sterner Stenhus

admin

Η Ελληνικά Καλώδια γιορτάζει τα εγκαίνια του έργου MOG της Elia

admin

Trastor: Προχωρά στην έκδοση ΜΟΔ έως 41,08 εκατ. ευρώ

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στα €27,3 εκατ. αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη εξαμήνου

admin

Πάνω από 10 ενδιαφερόμενοι για τέσσερα ακίνητα της Prodea

admin

Η Boussias Communications National Winner στα European Business Awards 2019

admin

Ελάχιστες ελπίδες για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ

admin

Νέο boutique ξενοδοχείο στη Ρόδο από την Thomas Cook

admin

Κόντρα Intrakat με τη Θρύλος ΑΕ για έκταση στο Ρέντη

admin

Μπουτάρης: Προχωρά μετατροπή των ανώνυμων μετοχών σε ονομαστικές

admin

«Καλύτερη αλυσίδα καφέ στη Νότια Ευρώπη» η Coffee Island

admin

ΕΛΤΟΝ: Πτώση 11,8% στα ενοποιημένα κέρδη το α’ εξάμηνο

admin

Creta Farms: Στο 12,17% το ποσοστό της ΕΤΕ

admin

Ελλάκτωρ: Η ζήτηση έριξε κάτω από το 6,4% την απόδοση του ομολόγου

admin

ΔΕΗ: Συνάντηση Στάσση με ΓΕΝΟΠ

admin

Εθνική Πανγαία: Στις 11/9 η ΓΣ για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

admin

Στη ζώνη 4,25 – 4,5% το επιτόκιο για το ομόλογο της Wind

admin