Image default
Επιχειρήσεις

Συνεργασία της Lavisoft με το Γηροκομείο Πειραιώς

Σε νέα συμφωνία για το σύστημα ROSTER MaSter προχώρησε η LAVISOFT Συστήματα Πληροφορικής Α.Ε.. Η σύμβαση υπεγράφη με το Άσυλο Πενήτων Γερόντων Βασ. Αθανασίου Πρωθιερέως (Γηροκομείο Πειραιώς) για την εγκατάσταση του συστήματος προγραμματισμού Βαρδιών Προσωπικού ROSTER MaSter, με στόχο την αυτοματοποίηση και τη βελτιστοποίηση της υφιστάμενης λειτουργίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το ROSTER MaSter της LAVISOFT καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του Γραφείου Προσωπικού μίας επιχείρησης ή οργανισμού, στον τομέα του προγραμματισμού και της διαχείρισης των βραδιών των εργαζομένων (Rostering). Χρησιμοποιώντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που έχουν δοθεί από τον χρήστη (ανάγκες σε προσωπικό ανά Τμήμα, Θέση εργασίας και βάρδια, προτιμήσεις των εργαζομένων, κανόνες εργατικής νομοθεσίας κ.λπ), το σύστημα δημιουργεί αυτόματα, με εύκολο και γρήγορο τρόπο, μέσω αντιστοίχισης με ένα Πρότυπο Ημερήσιο Πλάνο (Staffing Requirements) το πρόγραμμα βαρδιών. Έτσι, κάθε εργαζόμενος γνωρίζει το ωράριο και τη θέση εργασίας του κάθε ημέρα αλλά και τις ειδικές εργασίες που θα πρέπει να εκτελέσει.

Το ROSTER MaSter συνεργάζεται στενά με το σύστημα ωρομέτρησης και διαχείρισης παρουσιών προσωπικού ΤΙΜΕ MaSter της LAVISOFT, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που θέλουν να συνδυάσουν τον προγραμματισμό των βαρδιών και την ωρομέτρηση, να επιτύχουν υψηλού επιπέδου λειτουργικότητα, καθώς και οικονομία κλίμακας, αφού έχουν την δυνατότητα να εκτελέσουν τις παραπάνω λειτουργίες σε ένα ενιαίο σύστημα.

«H συνεργασία μας με το Γηροκομείο Πειραιώς είναι ιδιαίτερης σημασίας για εμάς, καθώς δεν αφορά άλλη μια συμφωνία με εμπορική εταιρία ή μια βιομηχανία αλλά με έναν οργανισμό με περισσότερους από 120 εργαζόμενους που βασίζεται εξολοκλήρου στην παροχή υπηρεσιών σε άτομα που έχουν ανάγκη φροντίδας», τόνισε ο κ. Γιώργος Λάμπρου, Γενικός Διευθυντής της LAVISOFT. “Είναι κρίσιμο οι εργαζόμενοι σε αυτούς τους φορείς, που επωμίζονται ένα μεγάλο ηθικό βάρος ημερησίως, να γνωρίζουν τις βάρδιες τους, το ωράριό τους, τις άδειές τους, ενώ παράλληλα το Γηροκομείο να έχει πάντα το απαραίτητο προσωπικό για τη λειτουργία του».

Η LAVISOFT πάντα στο κέντρο των εξελίξεων σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Η LAVISOFT προσφέρει στους πελάτες της το σωστό προϊόν, στους σωστούς χρόνους, με άριστη υποστήριξη. www.lavisoft.gr.

Σχετικα αρθρα

Σιάμισιης (ΕΛΠΕ): Δεδομένο το ενδιαφέρον για ΔΕΠΑ

admin

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες από την Εθνική Τράπεζα

admin

Ελλάκτωρ: Η ζήτηση έριξε κάτω από το 6,4% την απόδοση του ομολόγου

admin

Πειραιώς: Μηδενική επιβάρυνση για αναλήψεις μετρητών σε νησιά που δεν έχει ΑΤΜ

admin

Eurobank: Αναμένεται βελτιωμένη προσφορά από Pimco

admin

Πώς η Εθνική Ασφαλιστική βάζει πλαφόν στο σχέδιο Ηρακλής

admin

Η τροπολογία για ΛΑΡΚΟ: Ειδική διαχείριση και πώληση ή λουκέτο

admin

Σερβικό ενδιαφέρον για λιμάνια και ενέργεια

admin

Σφακιανάκης: Αύξηση 27,1% στα EBITDA 9μήνου

admin

Στις εγκαταστάσεις της Kleemann η Συμβουλευτική Επιτροπή Βιομηχανικών Μεταλλαγών

admin

MLS: Στη βουλγαρική αγορά η πλατφόρμα MAIC

admin

Νομικοί πονοκέφαλοι στην κυβερνητική λύση για τη Λάρκο

admin

Βρετανία: Η έγκυος μνηστή του πρωθυπουργού Τζόνσον πέρασε μία εβδομάδα με συμπτώματα κορονοϊού

admin

Alpha Bank: Mandate για παρουσιάσεις σε Λονδίνο-Παρίσι ενόψει Tier II

admin

Νέο εστιατόριο McDonalds στη Βάρη

admin

Διάκριση για την εφαρμογή της ACS για κινητά

admin

Creta Farms: Στο 31,17% αυξήθηκε το ποσοστό της Εθνικής Τράπεζας

admin

Εφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μουστάκας, ιδρυτής της ομώνυμης αλυσίδας παιχνιδιών

admin