Image default
Επιχειρήσεις

H Profile συμμετέχει στη Sibos 2019 στο Λονδίνο με νέες πλατφόρμες λύσεων

Δημοσιεύθηκε: 17 Σεπτεμβρίου 2019 – 16:41

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, συμμετέχει εκ νέου στη Sibos, το μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο για τον τραπεζικό τομέα, το οποίο πραγματοποιείται στις 23-26 Σεπτεμβρίου στο ExCel, στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο περίπτερο J131, τα στελέχη της Profile Software θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στις λύσεις του ομίλου αναφορικά με Banking, Treasury, Payments, Custody, Private Banking καθώς και για Διαχείριση Κινδύνου, που αφορούν σε Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), Open Banking, RPA, APIs, Blockchain κ.λπ. Με παρουσία σε 38 χώρες και πλήθος επιτυχημένων εγκαταστάσεων διεθνώς, η Profile υλοποιεί ήδη, συστήματα που ενσωματώνουν αυτές τις δυνατότητες σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, διασφαλίζοντας τον επιτυχή ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Το εύρος των καινοτόμων και εξειδικευμένων λύσεων που αναπτύσσει η Profile Software συμπεριλαμβάνει:

> FMS.next: Η διεθνώς εγκατεστημένη Digital Banking πλατφόρμα, διαθέσιμη σε Cloud και SaaS, που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις για Core Banking, Lending και Loans, Alternative Finance και FinTech.

> FMS.next Payments: Το Payments hub που προσφέρει ολοκληρωμένη διαχείριση Πληρωμών, μέσα από πολλαπλά κανάλια, και υποστήριξη διατραπεζικών δικτύων για εκτέλεση συναλλαγών σε ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

> Acumennet: H ολοκληρωμένη real-time Front-to-Back Office Treasury πλατφόρμα, που καλύπτει όλο το εύρος των χρηματοοικονομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων περίπλοκων και απαιτητικών εργασιών.

> RiskAvert: Η πλήρης, σύγχρονη λύση Διαχείρισης Κινδύνου, Υπολογισμού Κεφαλαιακής Επάρκειας και Παραγωγής Εποπτικών Αναφορών για Πιστωτικό, Λειτουργικό και κίνδυνο Αγοράς σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (Basel ΙΙΙ, IFRS9), με υποστήριξη XBRL λειτουργιών.

> Axia: Η διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα Διαχείρισης Επενδύσεων για ολοκληρωμένη κάλυψη των Wealth, Asset και Fund Management, Personal/Private Banking, Robo Advisory και Custody εργασιών με cloud/web-based και omni-channel δυνατότητες που διασφαλίζουν ανταγωνιστική εμπειρία χρήστη (UX-CX) σε ένα πλήρες αυτοματοποιημένο λειτουργικό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα πλήρη κανονιστική συμμόρφωση.

Η Sibos αποτελεί κορυφαίο ετήσιο συνέδριο και έκθεση του χρηματοοικονομικού τομέα, το οποίο διοργανώνεται από τη SWIFT – παγκόσμιο πάροχο υπηρεσιών secure financial messaging. Με περισσότερους από 8.000 επισκέπτες, από τις μεγαλύτερες τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον κόσμο, η έκθεση συγκεντρώνει κορυφαίους επαγγελματίες, ειδήμονες και προμηθευτές του χώρου και αναδεικνύει τις τελευταίες τάσεις στον ευρύτερο τομέα. Η Sibos, ως χώρος ανταλλαγής απόψεων, δικτύωσης και συνεργασίας του επιχειρηματικού και τεχνολογικού γίγνεσθαι για τον τραπεζικό τομέα, διαμορφώνει τις μελλοντικές εξελίξεις στα payments, securities, cash management και trade.

Τα στελέχη της Profile, στο περίπτερο J131, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους επαγγελματίες επισκέπτες, πως οι λύσεις της Profile μπορούν να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία ψηφιακού μετασχηματισμού.

Για καθορισμό συνάντησης, όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθυνθούν στη διεύθυνση www.profilesw.com/el/events/1440-profile-sibos-2019-j131.php

Σχετικα αρθρα

Γαλλία: 357 θάνατοι από τον κορονοϊό – Ο χαμηλότερος αριθμός εδώ και μια εβδομάδα

admin

Alpha Bank: Χρηματοδότηση με εγγυημένα κατά 80% κεφάλαια κίνησης

admin

Πειραιώς: Παίρνει η σκυτάλη από Alpha για νέα έκδοση Tier II

admin

Εντός ημερών ξεκινούν οι αιτήσεις για τα €7 δισ. του Ταμείου Εγγυοδοσίας

admin

Ποια σχολεία βράβευσε η Eurobank

admin

Αίγυπτος: Απαγορεύει τα φιλανθρωπικά γεύματα “ιφτάρ” κατά το ραμαζάνι λόγω του κορονοϊού

admin

Παρατείνει τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων λόγω κορονοϊού η Ιρλανδία έως 5 Μαΐου

admin

Αργεντινή: Παρατείνονται ως τις 27 Απριλίου τα μέτρα περιορισμού για τον κορονοϊό

admin

Intracom: Στην Cubico Ltd η K-Wind έναντι 18 εκατ. ευρώ

admin

Το 88% των νοικοκυριών θα κάνει μικρές (30%), μέτριες (34%), σημαντικές (24%) περικοπές

admin

Πάνω από 40.000 οι νεκροί στην Ευρώπη

admin

FG Europe: Αύξηση 30% στα EBITDA εξαμήνου για τον όμιλο

admin

Jumbo: Συντηρητικές προσδοκίες και guidance για +5% στις πωλήσεις

admin

Ποιες επιχειρήσεις ανοίγουν στο “καλό σενάριο” Μάιο – Ιούνιο – Γρίφος τα μεγάλα ξενοδοχεία – Η ώρα για καφέ, εστιατόρια – Τα σχολεία;

admin

Mytilineos: Υψηλή ρευστότητα 1,5 δισ – Αυξημένος 3,7% ο τζίρος το α’ 3μηνο – Στα 36,4 εκατ. τα καθαρά κέρδη

admin

Παράταση της δέσμευσης ΔΕΛΤΑ-ΜΕΒΓΑΛ για τις αγορές γάλατος εξετάζει η Επ. Ανταγωνισμού

admin

Lufthansa: Ζημιές – σοκ 2,1 δισ. στο α΄ τρίμηνο

admin

Οι χριστουγεννιάτικες προσφορές στα καταστήματα Wind

admin