Image default
Επιχειρήσεις

H Profile συμμετέχει στη Sibos 2019 στο Λονδίνο με νέες πλατφόρμες λύσεων

Δημοσιεύθηκε: 17 Σεπτεμβρίου 2019 – 16:41

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού, συμμετέχει εκ νέου στη Sibos, το μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο για τον τραπεζικό τομέα, το οποίο πραγματοποιείται στις 23-26 Σεπτεμβρίου στο ExCel, στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο περίπτερο J131, τα στελέχη της Profile Software θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στις λύσεις του ομίλου αναφορικά με Banking, Treasury, Payments, Custody, Private Banking καθώς και για Διαχείριση Κινδύνου, που αφορούν σε Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), Open Banking, RPA, APIs, Blockchain κ.λπ. Με παρουσία σε 38 χώρες και πλήθος επιτυχημένων εγκαταστάσεων διεθνώς, η Profile υλοποιεί ήδη, συστήματα που ενσωματώνουν αυτές τις δυνατότητες σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, διασφαλίζοντας τον επιτυχή ψηφιακό μετασχηματισμό τους.

Το εύρος των καινοτόμων και εξειδικευμένων λύσεων που αναπτύσσει η Profile Software συμπεριλαμβάνει:

> FMS.next: Η διεθνώς εγκατεστημένη Digital Banking πλατφόρμα, διαθέσιμη σε Cloud και SaaS, που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις για Core Banking, Lending και Loans, Alternative Finance και FinTech.

> FMS.next Payments: Το Payments hub που προσφέρει ολοκληρωμένη διαχείριση Πληρωμών, μέσα από πολλαπλά κανάλια, και υποστήριξη διατραπεζικών δικτύων για εκτέλεση συναλλαγών σε ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

> Acumennet: H ολοκληρωμένη real-time Front-to-Back Office Treasury πλατφόρμα, που καλύπτει όλο το εύρος των χρηματοοικονομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων περίπλοκων και απαιτητικών εργασιών.

> RiskAvert: Η πλήρης, σύγχρονη λύση Διαχείρισης Κινδύνου, Υπολογισμού Κεφαλαιακής Επάρκειας και Παραγωγής Εποπτικών Αναφορών για Πιστωτικό, Λειτουργικό και κίνδυνο Αγοράς σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (Basel ΙΙΙ, IFRS9), με υποστήριξη XBRL λειτουργιών.

> Axia: Η διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα Διαχείρισης Επενδύσεων για ολοκληρωμένη κάλυψη των Wealth, Asset και Fund Management, Personal/Private Banking, Robo Advisory και Custody εργασιών με cloud/web-based και omni-channel δυνατότητες που διασφαλίζουν ανταγωνιστική εμπειρία χρήστη (UX-CX) σε ένα πλήρες αυτοματοποιημένο λειτουργικό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα πλήρη κανονιστική συμμόρφωση.

Η Sibos αποτελεί κορυφαίο ετήσιο συνέδριο και έκθεση του χρηματοοικονομικού τομέα, το οποίο διοργανώνεται από τη SWIFT – παγκόσμιο πάροχο υπηρεσιών secure financial messaging. Με περισσότερους από 8.000 επισκέπτες, από τις μεγαλύτερες τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στον κόσμο, η έκθεση συγκεντρώνει κορυφαίους επαγγελματίες, ειδήμονες και προμηθευτές του χώρου και αναδεικνύει τις τελευταίες τάσεις στον ευρύτερο τομέα. Η Sibos, ως χώρος ανταλλαγής απόψεων, δικτύωσης και συνεργασίας του επιχειρηματικού και τεχνολογικού γίγνεσθαι για τον τραπεζικό τομέα, διαμορφώνει τις μελλοντικές εξελίξεις στα payments, securities, cash management και trade.

Τα στελέχη της Profile, στο περίπτερο J131, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους επαγγελματίες επισκέπτες, πως οι λύσεις της Profile μπορούν να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία ψηφιακού μετασχηματισμού.

Για καθορισμό συνάντησης, όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να απευθυνθούν στη διεύθυνση www.profilesw.com/el/events/1440-profile-sibos-2019-j131.php

Σχετικα αρθρα

Netdata: Νέα χρηματοδότηση 15,5 εκατ. από Bain και Marathon

admin

Attica Group: Πρωτοποριακή τεχνολογία με τα Seasmiles Kiosks

admin

Κερδοφόρο εξάμηνο για την Κλωστοϋφαντουργία Ναυπάκτου

admin

Κλείνει συμφωνία Εθνικής-Lamda για δύο οικόπεδα κοντά στο The Mall

admin

Συνεχίζει τις επενδύσεις στη Θεσσαλονίκη η EY

admin

Μύλος με τον οδικό άξονα Πάτρα – Πύργος

admin

Για 11η χρονιά ο ΟΤΕ στους κορυφαίους παγκοσμίως σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης

admin

Εμφαση στο e-εμπόριο από τον Οίκο Νάκα

admin

Στρατηγική επέκταση δραστηριότητας στην κυπριακή αγορά ανακοινώνει η Pobuca

admin

Ασφαλιστικές: Οι επιδόσεις των ελληνικών ομίλων στην Κύπρο

admin

Επιβραβεύει τους συνεπείς δανειολήπτες στεγαστικών η Πειραιώς

admin

SoftOne: Νέο μέλος στο ΔΣ ο CEO της Upstream Μάρκος Βερέμης

admin

Φωτοβολταϊκό 2MW στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στις Αχαρνές

admin

Επέστρεψε στα κέρδη η Καραμολέγκος

admin

Attica Group: Δημοσίευσε τον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας για το 2018

admin

Matrix Brokers: Ολοκληρώθηκε η Εξαγορά της Θυγατρικής Μεσιτικής της Τρ. Πειραιώς

admin

Συνάντηση της EURAPCO για την Υγεία στα κεντρικά γραφεία της Interamerican

admin

Στην Ελλάδα η παραγωγή των τσιγάρων Winston

admin