Image default
Επιχειρήσεις

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πτυχιούχους από την Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς, πιστή στη δέσμευσή της να υποστηρίζει ουσιαστικά και με συνέπεια τους νέους της χώρας, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας Project Future, με τις εκπαιδεύσεις να γίνονται σε αυτόν τον κύκλο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το Project Future έχει ολοκληρώσει με επιτυχία ένα χρόνο λειτουργίας, και στους δύο πρώτους κύκλους, τον Οκτώβριο και τον Μάρτιο, υποβλήθηκαν 6.500 αιτήσεις, εκπαιδεύτηκαν 1.094 νέοι σε τομείς που έχουν ζήτηση στην αγορά εργασίας ενώ μέχρι σήμερα απορροφήθηκε από επιχειρήσεις άνω του 60% των αποφοίτων, ποσοστό που αυξάνεται σταθερά.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου, «είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πρωτοβουλία που πήραμε ένα χρόνο πριν να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας που να απευθύνεται στους νέους της χώρας. Ήδη, τo Project Future αφήνει το θετικό του αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία. Ο μεγάλος αριθμός αιτήσεων που υποβάλλονται σε κάθε κύκλο και το υψηλό ποσοστό απορρόφησης των αποφοίτων του προγράμματος στην αγορά εργασίας, επιβεβαιώνουν ότι δημιουργήσαμε έναν αποτελεσματικό δίαυλο μεταξύ τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας. Στον δεύτερο χρόνο του, το Project Future γίνεται μεγαλύτερο και δυνατότερο, με παρουσία στη Θεσσαλονίκη. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στους νέους και το μέλλον τους».

Το Project Future συνδέει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, παρέχοντας σε νέους πτυχιούχους εξειδικευμένες γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην προσωπική και επαγγελματική τους ανέλιξη.

Πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, σε δύο κύκλους, σε συνεργασία με το ReGeneration Academy. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τις Google, Facebook, Code.Hub και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη του Ομίλου Πειραιώς, δίνουν τη δυνατότητα σε νέους πτυχιούχους να αποκτήσουν χρήσιμα εφόδια.

Στην Αθήνα οι νέοι πτυχιούχοι θα εκπαιδευτούν σε έναν από τους τέσσερις πυλώνες εξειδίκευσης: Digital Marketing, Supply Chain, Data Science και Java και στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα σε Data Science και Java.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για το νέο κύκλο υποβάλλονται από τις 2 έως και τις 21 Οκτωβρίου 2019 στην ιστοσελίδα www.projectfuture.gr.

Σχετικα αρθρα

Από Λονδίνο τα νεότερα για τις πλατφόρμες τύπου Beat

admin

Εurobank Equities: Tιμή-στόχος 17,10 ευρώ για Motor Oil

admin

Αττικά Πολυκαταστήματα: Τα νέα κεφάλαια, τα ονόματα και το… Ελληνικό

admin

ΔΕΗ: Ξεκινά κύμα εθελουσίας εξόδου 900 εργαζομένων κόστους €31,5 εκατ.

admin

Νετανιάχου: Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας για τις ημέρες του Εβραϊκού Πάσχα

admin

Ο κορονοϊός μπορεί να εξαπλώνεται από τον αέρα απλώς με την αναπνοή

admin

Profile: Διψήφια ποσοστά ανάπτυξης το 2019 – Κέρδη 1,8 εκατ. ευρώ

admin

ΕΕΑ: Τρεις στους τέσσερις καταναλωτές επιλέγουν ελληνικά e-shops

admin

Ενημερωτική εκδήλωση της Globaltraining και του ACCA

admin

«Εμπλοκή» με τη διάσωση της Lufthansa

admin

COSMOTE: Αγορά 110 κλινών & monitors για τις ΜΕΘ των νοσοκομείων

admin

Έως και 1,2 δισ. ευρώ για τις επιχειρήσεις με υψηλό δυναμικό ανάπτυξης μέσω του προγράμματος ESCALAR

admin

Διάκριση για Τράπεζα Πειραιώς στα Effie Awards Europe

admin

WIND: Δωρεάν η εφαρμογή Ηλεκτρονικού Συστήματος Διαχείρισης Κρουσμάτων Covid-19 του Ε.Ο.Δ.Υ.

admin

Σελόντα: Στις 12/6 σταματά η διαπραγμάτευση των μετοχών στο ΧΑ

admin

Ξανά σε λειτουργία οι μαρίνες Ζέας, Γουβιών και Λευκάδας

admin

Πέθανε ο Γάλλος τραγουδιστής Κριστόφ

admin

Συνεργασία Samsung με τα MIKEL

admin