Image default
Επιχειρήσεις

Η GROHE επενδύει στα Συστήματα Νερού, Φίλτρου και Κουζίνας

Η GROHE, εταιρεία κατασκευής και προμήθειας ειδών υγιεινής και εξαρτημάτων κουζίνας, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου τμήματος για Συστήματα Νερού, Φίλτρου και Κουζίνας στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (EMENA).

Το τμήμα θα λειτουργεί εντός του Ομίλου της LIXIL και θα επικεντρωθεί στην αξιοποίηση του ταχύτατα αναπτυσσόμενου κλάδου των συστημάτων νερού με έμφαση στα προϊόντα GROHE Blue και GROHE Red.

Η Andrea Bußmann θα αναλάβει την θέση της Senior Vice President για τα Συστήματα Νερού, Φίλτρου και Κουζίνας στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (EMENA) από την 1η Οκτωβρίου 2019. Στο νέο της ρόλο θα συνεχίσει να αναφέρεται στον Jonas Brennwald, τον CEO της LIXIL Water Technology στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (EMENA) και Αναπληρωτή CEO της Grohe AG.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Andrea Bußmann αναλαμβάνει αυτό το νέο ρόλο στο νέο μας τμήμα για τα Συστήματα Νερού”, δήλωσε ο Jonas Brennwald. “Η διανομή προϊόντων που προωθούν την αειφορία όπως τα GROHE Blue και Red έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης, ειδικά σε διεθνές επίπεδο. Τα έξυπνα συστήματα κουζίνας επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών μας: εξοικονομούν νερό, ενέργεια, μειώνουν την κατανάλωση του διοξειδίου του άνθρακα και συμβάλουν στη σωστή διαχείριση των αποβλήτων. Η Andrea Bußmann έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων και της στρατηγικής. Για τον λόγο αυτό και σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση της αγοράς αλλά και της εμπειρίας της στο να αξιοποιεί νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, η Andrea θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική προσθήκη για την GROHE και την LIXIL στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (EMENA), τη στιγμή που διαμορφώνουμε το μέλλον”, συνεχίζει ο Brennwald.

Η Andrea Bußmann εργάζεται για την Grohe Deutschland Vertriebs GmbH περισσότερα από 12 χρόνια, και σχεδόν 6 από αυτά ως Regional Vice President της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας. Υπό την ηγεσία της, η GROHE διαμόρφωσε έναν επαγγελματικό τρόπο διαχείρισης μεγάλων εταιρικών πελατών.

Ο Alexander Zeeh ανέλαβε Regional Vice President της Κεντρικής Ευρώπης

Ο Alexander Zeeh εντάχθηκε στη GROHE ως General Manager της Γερμανίας τον Ιούλιο του 2019. Θα διαδεχθεί την Andrea Bußmann ως Regional Vice President της Κεντρικής Ευρώπης. Πριν την ένταξή του στη GROHE, εργάστηκε ως Διευθυντής / Επικεφαλής του τμήματος Οικιακών Συσκευών για τη Samsung Electronics.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Alexander θα αναλάβει αυτόν τον πολύ σημαντικό ρόλο σε μία από τις πιο κρίσιμες περιοχές. Στόχος είναι να οδηγήσει σε περεταίρω ανάπτυξη τις βασικές αγορές, τη Γερμανίας, της Αυστρίας και τηw Ελβετίας”, δήλωσε ο Jonas Brennwald.

Σχετικα αρθρα

Ιαπωνία: Σταθερό στο 2,4% παρέμεινε το ποσοστό ανεργίας τον Φεβρουάριο

admin

Ιράν: 122 νέοι θάνατοι από κορονοϊό – Άνω των 4.300 στο σύνολο

admin

Νέες επενδύσεις της NRB Group στο κέντρο λογισμικού της Ελλάδας

admin

Πήρε προσωρινή διαταγή προστασίας η Creta Farms

admin

Δωρεά 1 εκατ. από Έλληνες ξενοδόχους στη μάχη κατά του κορωνοϊού

admin

Ξεκινά η δεύτερη φάση του market test για τον σταθμό LNG στην Αλεξανδρούπολη

admin

Matrix Brokers: Ολοκληρώθηκε η Εξαγορά της Θυγατρικής Μεσιτικής της Τρ. Πειραιώς

admin

Φον ντερ Λάιεν: Οι ηλικιωμένοι θα πρέπει να παραμείνουν σε περιορισμό μέχρι τα τέλη του χρόνου

admin

ΟΠΑΠ: Πέμπτη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού δανείου

admin

Forthnet: Εκτός και ο Antenna, «μνηστήρας» τώρα ο Μαρινάκης

admin

Lamda: Δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις για Lamda Malls

admin

Συνεργασία Interamerican με The Tipping Point για τον Αλφαβητισμό των νέων στην Υγεία

admin

Εύσημα από την S&P για το στρατηγικό σχέδιο της ΔΕΗ

admin

Creta Farms: Αμφισβητεί την πλειοψηφία του Εμμ. Δομαζάκι στη Γ.Σ. ο Κ. Δομαζάκης

admin

Η Telefonica συζητά συγχώνευση της O2 με την Virgin Media

admin

Βεστάγκερ: Το θέμα των ομολόγων κορονοϊού δεν πρέπει να αποτελεί ταμπού

admin

Χορηγός σε συνέδριο του ΣΕΤΕ η Coca Cola

admin

Σολτς: Αν αξιοποιηθεί ο ESM θα πρέπει να εκταμιεύει βοήθεια γρήγορα

admin