Image default
Επιχειρήσεις

Η GROHE επενδύει στα Συστήματα Νερού, Φίλτρου και Κουζίνας

Η GROHE, εταιρεία κατασκευής και προμήθειας ειδών υγιεινής και εξαρτημάτων κουζίνας, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου τμήματος για Συστήματα Νερού, Φίλτρου και Κουζίνας στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (EMENA).

Το τμήμα θα λειτουργεί εντός του Ομίλου της LIXIL και θα επικεντρωθεί στην αξιοποίηση του ταχύτατα αναπτυσσόμενου κλάδου των συστημάτων νερού με έμφαση στα προϊόντα GROHE Blue και GROHE Red.

Η Andrea Bußmann θα αναλάβει την θέση της Senior Vice President για τα Συστήματα Νερού, Φίλτρου και Κουζίνας στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (EMENA) από την 1η Οκτωβρίου 2019. Στο νέο της ρόλο θα συνεχίσει να αναφέρεται στον Jonas Brennwald, τον CEO της LIXIL Water Technology στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (EMENA) και Αναπληρωτή CEO της Grohe AG.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Andrea Bußmann αναλαμβάνει αυτό το νέο ρόλο στο νέο μας τμήμα για τα Συστήματα Νερού”, δήλωσε ο Jonas Brennwald. “Η διανομή προϊόντων που προωθούν την αειφορία όπως τα GROHE Blue και Red έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης, ειδικά σε διεθνές επίπεδο. Τα έξυπνα συστήματα κουζίνας επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών μας: εξοικονομούν νερό, ενέργεια, μειώνουν την κατανάλωση του διοξειδίου του άνθρακα και συμβάλουν στη σωστή διαχείριση των αποβλήτων. Η Andrea Bußmann έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων και της στρατηγικής. Για τον λόγο αυτό και σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση της αγοράς αλλά και της εμπειρίας της στο να αξιοποιεί νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, η Andrea θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική προσθήκη για την GROHE και την LIXIL στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (EMENA), τη στιγμή που διαμορφώνουμε το μέλλον”, συνεχίζει ο Brennwald.

Η Andrea Bußmann εργάζεται για την Grohe Deutschland Vertriebs GmbH περισσότερα από 12 χρόνια, και σχεδόν 6 από αυτά ως Regional Vice President της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας. Υπό την ηγεσία της, η GROHE διαμόρφωσε έναν επαγγελματικό τρόπο διαχείρισης μεγάλων εταιρικών πελατών.

Ο Alexander Zeeh ανέλαβε Regional Vice President της Κεντρικής Ευρώπης

Ο Alexander Zeeh εντάχθηκε στη GROHE ως General Manager της Γερμανίας τον Ιούλιο του 2019. Θα διαδεχθεί την Andrea Bußmann ως Regional Vice President της Κεντρικής Ευρώπης. Πριν την ένταξή του στη GROHE, εργάστηκε ως Διευθυντής / Επικεφαλής του τμήματος Οικιακών Συσκευών για τη Samsung Electronics.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Alexander θα αναλάβει αυτόν τον πολύ σημαντικό ρόλο σε μία από τις πιο κρίσιμες περιοχές. Στόχος είναι να οδηγήσει σε περεταίρω ανάπτυξη τις βασικές αγορές, τη Γερμανίας, της Αυστρίας και τηw Ελβετίας”, δήλωσε ο Jonas Brennwald.

Σχετικα αρθρα

Medicon: Ρύθμισε οφειλή 2,9 εκατ. ευρώ προς την ΕΤΕ

admin

Στις 21 Νοεμβρίου «κληρώνει» για Εθνική Ασφαλιστική

admin

Επεκτείνεται γεωγραφικά η συνεργασία Eurobank – AFI για τις μικροπιστώσεις

admin

Εγκρίθηκε με… περικοπές το master plan της Cosco για τον ΟΛΠ

admin

Αυξημένα έσοδα και EBITDA για τη WIND το Q1

admin

Νέο πακέτο ψηφιακών εργαλείων από τη Vofafone

admin

Ισχυρό διεθνές ενδιαφέρον για ΔΕΔΔΗΕ και ΔΕΠΑ Υποδομών

admin

Frigoglass: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου προς συμψηφισμό ζημιών

admin

Cosmote: Πανελλαδική κάλυψη του δικτύου NB-IoT

admin

Νέα μονάδα αφαλάτωσης για την Τήνο από την Watera Ελλάς

admin

Coca Cola: Ο τουρισμός αποτελεί βασικό πυλώνα ενίσχυσης της οικονομίας

admin

Θετικό σινιάλο για Φουρλή από την εγχώρια αγορά

admin

Folli Follie: Συνεχίζεται η διαπραγμάτευση με τους ομολογιούχους

admin

Εξαντλήθηκαν τα iPhones 11 την πρώτη ημέρα διάθεσής τους!

admin

Τρία βραβεία για το Public στα HR Excellence Awards

admin

Πώς απαντά ο ανταγωνισμός στις αλλαγές τιμολογίων ΔΕΗ

admin

Στα χέρια του Diorama η Μινέρβα

admin

Διάκριση για την εφαρμογή της ACS για κινητά

admin