Image default
Επιχειρήσεις

Η GROHE επενδύει στα Συστήματα Νερού, Φίλτρου και Κουζίνας

Η GROHE, εταιρεία κατασκευής και προμήθειας ειδών υγιεινής και εξαρτημάτων κουζίνας, ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου τμήματος για Συστήματα Νερού, Φίλτρου και Κουζίνας στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (EMENA).

Το τμήμα θα λειτουργεί εντός του Ομίλου της LIXIL και θα επικεντρωθεί στην αξιοποίηση του ταχύτατα αναπτυσσόμενου κλάδου των συστημάτων νερού με έμφαση στα προϊόντα GROHE Blue και GROHE Red.

Η Andrea Bußmann θα αναλάβει την θέση της Senior Vice President για τα Συστήματα Νερού, Φίλτρου και Κουζίνας στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (EMENA) από την 1η Οκτωβρίου 2019. Στο νέο της ρόλο θα συνεχίσει να αναφέρεται στον Jonas Brennwald, τον CEO της LIXIL Water Technology στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (EMENA) και Αναπληρωτή CEO της Grohe AG.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Andrea Bußmann αναλαμβάνει αυτό το νέο ρόλο στο νέο μας τμήμα για τα Συστήματα Νερού”, δήλωσε ο Jonas Brennwald. “Η διανομή προϊόντων που προωθούν την αειφορία όπως τα GROHE Blue και Red έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης, ειδικά σε διεθνές επίπεδο. Τα έξυπνα συστήματα κουζίνας επικεντρώνονται σε μεγάλο βαθμό στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών μας: εξοικονομούν νερό, ενέργεια, μειώνουν την κατανάλωση του διοξειδίου του άνθρακα και συμβάλουν στη σωστή διαχείριση των αποβλήτων. Η Andrea Bußmann έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο των επιχειρήσεων και της στρατηγικής. Για τον λόγο αυτό και σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση της αγοράς αλλά και της εμπειρίας της στο να αξιοποιεί νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, η Andrea θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική προσθήκη για την GROHE και την LIXIL στην περιοχή της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής (EMENA), τη στιγμή που διαμορφώνουμε το μέλλον”, συνεχίζει ο Brennwald.

Η Andrea Bußmann εργάζεται για την Grohe Deutschland Vertriebs GmbH περισσότερα από 12 χρόνια, και σχεδόν 6 από αυτά ως Regional Vice President της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας. Υπό την ηγεσία της, η GROHE διαμόρφωσε έναν επαγγελματικό τρόπο διαχείρισης μεγάλων εταιρικών πελατών.

Ο Alexander Zeeh ανέλαβε Regional Vice President της Κεντρικής Ευρώπης

Ο Alexander Zeeh εντάχθηκε στη GROHE ως General Manager της Γερμανίας τον Ιούλιο του 2019. Θα διαδεχθεί την Andrea Bußmann ως Regional Vice President της Κεντρικής Ευρώπης. Πριν την ένταξή του στη GROHE, εργάστηκε ως Διευθυντής / Επικεφαλής του τμήματος Οικιακών Συσκευών για τη Samsung Electronics.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Alexander θα αναλάβει αυτόν τον πολύ σημαντικό ρόλο σε μία από τις πιο κρίσιμες περιοχές. Στόχος είναι να οδηγήσει σε περεταίρω ανάπτυξη τις βασικές αγορές, τη Γερμανίας, της Αυστρίας και τηw Ελβετίας”, δήλωσε ο Jonas Brennwald.

Σχετικα αρθρα

Αποκλειστική συνεργασία Vodafone TV με HBO στην Ελλάδα

admin

Lamda: Υπερκαλύφθηκε η ΑΜΚ των 650 εκατ. ευρώ

admin

Performance Technologies: Από 23/9 η καταβολή μερίσματος €0,05

admin

Διευκρινίσεις από Ικτίνος Ελλάς για τα αποτελέσματα εξαμήνου

admin

Σημαντικές επενδύσεις σε Θεσσαλονίκη-Θεσσαλία από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ

admin

Αττικής: Έδωσε mandate για στρατηγικό σε UBS- Euroxx

admin

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Διαχωρισμός δραστηριοτήτων σε κλάδους Χαλκού και Αλουμινίου

admin

Βασιλάκης (Aegean): Πρόκληση η ζήτηση από Ευρώπη και όχι το πετρέλαιο

admin

Μπαίνει τέλος στη μονιμότητα των εργαζομένων της ΔΕΗ

admin

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της Folli Follie

admin

Νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα

admin

Eurobank: Εναντι 102,5 εκατ. στη PIMCO το 95% των τίτλων ενδιάμεσης διαβάθμισης του Pillar

admin

Αlpha Bank: Κερδοφορία 86,8 εκατ. ευρώ το α’ εξάμηνο

admin

Ξέσπασε πόλεμος για τον τεχνικό σύμβουλο του Μετρό Θεσσαλονίκης

admin

Νέο πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων από το Ιδρυμα Vodafone

admin

Καρέλιας: Με ιστορικό ρεκόρ στον τζίρο έκλεισε το 2019

admin

Τα δίκτυα 5G και η «κόντρα» Κίνας-ΗΠΑ στην Αθήνα

admin

Διακοπή υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή λόγω έργων

admin