Image default
Επιχειρήσεις

Η Intracom Telecom εγκαθιστά τα V-Band Ραδιοσυστήματά στον ΑΔΜΗΕ

H Ιntracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανέλαβε έργο στην Ελλάδα για την προμήθεια ραδιοσυστημάτων V-Band υψηλής χωρητικότητας, StreetNode V60-PTP, στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) για την απρόσκοπτη εταιρική διασύνδεση μεταξύ των κτιρίων του, με κορυφαία χωρητικότητα δεδομένων άνω του 1 Gbit/s.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο ΑΔΜΗΕ αναζητούσε μια λύση η οποία θα λειτουργεί σε μη αδειοδοτούμενο φάσμα συχνοτήτων μεγάλης χωρητικότητας που θα επιτρέπει την παράλληλη λειτουργία ζεύξεων. Ταυτόχρονα, επιθυμούσε ένα ελαφρύ σύστημα μικρού όγκου για να επιτύχει γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Η πρωτοποριακή λύση της Ιntracom Telecom ανταποκρίθηκε ιδανικά σε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, προσφέροντας αποτελεσματική λειτουργικότητα και ιδιαίτερη αισθητική, η οποία την βοηθά να ενσωματώνεται ομοιόμορφα σε περιβάλλον πόλης. Αξίζει να τονιστεί ότι κύριο ρόλο στην τελική απόφαση του Διαχειριστή έπαιξαν το χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) και η αυτόματη ευθυγράμμιση του StreetNode™.

Η σειρά προϊόντων StreetNode™ V60-PTP, η οποία που λειτουργεί στις συχνότητες 57-64 GHz, (V-Band) μπορεί να προσφέρει κορυφαία χωρητικότητα έως 1,65 Gbit/s και να υποστηρίξει εγκαταστάσεις σε επίπεδο δρόμου ή οροφής, επιτρέποντας γρήγορη, οικονομική και αλάνθαστη τοποθέτηση.

Όπως σημειώνει ο Παναγιώτης Καρσανίδης, διευθυντής κλάδου Τηλεπικοινωνιών του ΑΔΜΗΕ: «Η δυνατότητα του συστήματος για λειτουργία σε επίπεδο μεταφοράς Ethernet, επιτρέπει την απρόσκοπτη λειτουργία των εφαρμογών της επιχείρησης, ενώ η αυτόματη ευθυγράμμιση των κεραιών εξασφαλίζει τη συνεχή λειτουργία των ασύρματων ζεύξεων, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών».

Ο Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Ιntracom Telecom, δήλωσε: «Το έργο αυτό αναδεικνύει το ευρύ φάσμα των αναγκών και απαιτήσεων που μπορούν να ικανοποιήσουν τα ραδιοσυστήματα της Ιntracom Telecom. Η ανάληψη ενός τέτοιου έργου από έναν σημαντικό διαχειριστή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει τη στρατηγική μας να δραστηριοποιηθούμε σε πολλούς τομείς, πέραν των τηλεπικοινωνιών, προσβλέποντας σε νέες ευκαιρίες».

Σχετικα αρθρα

Η SAP αναγνωρίστηκε ως Ηγέτης στην Αυτοματοποίηση του Τομέα των Πωλήσεων

admin

Renault: Θα λάβει δάνειο με εγγύηση του δημοσίου ύψους 5 δισ. ευρώ

admin

Βρετανία: Λήψη περαιτέρω μέτρων αν οι πολίτες δεν συμμορφωθούν με τα υφιστάμενα

admin

Μεγάλου: Συμφωνία-σταθμός με Intrum

admin

«Τρέχει» διαδικασία για την πώληση της Praxia

admin

Επενδύσεις «fast track» από την BriQ Properties

admin

Εθνική Ασφαλιστική: Η «πολύφερνη νύφη» και οι μνηστήρες από το εξωτερικό

admin

Aegean: 1,5 εκατ. επιπλέον διαθέσιμες θέσεις στο πρόγραμμα

admin

Prodea Investments: Πούλησε 4 ακίνητα έναντι 93 εκατ. ευρώ

admin

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Απέκτησε επιπλέον ποσοστό 25% της ΒΙΟΜΑΛ Α.Ε.

admin

Η ΕΛΚΑ θα προμηθεύσει με υποβρύχια καλώδια το αιολικό Mayflower Wind

admin

Frigoglass: Στο 1,6 εκατ. περιορίστηκαν οι ζημιές το γ’ τρίμηνο

admin

Τον Μάρτιο οι λιγότεροι νεκροί άμαχοι στη Συρία από την έναρξη του πολέμου το 2011

admin

Μάχη CVC – Fosun για το 80% της Εθνικής Ασφαλιστικής

admin

Μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών στην Ελλάδα η Coca Cola 3Ε

admin

ΔΕΗ: Πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης εργαζομένων -Μπόνους 20.000 ευρώ επιπλέον της αποζημίωσης

admin

British American Tobacco: Επενδύσεις 20 εκατ. για το glo

admin

Επίλεκτος: Αβεβαιότητα για την κλωστοϋφαντουργική δραστηριότητα

admin