Image default
Επιχειρήσεις

Η Intracom Telecom εγκαθιστά τα V-Band Ραδιοσυστήματά στον ΑΔΜΗΕ

H Ιntracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανέλαβε έργο στην Ελλάδα για την προμήθεια ραδιοσυστημάτων V-Band υψηλής χωρητικότητας, StreetNode V60-PTP, στον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) για την απρόσκοπτη εταιρική διασύνδεση μεταξύ των κτιρίων του, με κορυφαία χωρητικότητα δεδομένων άνω του 1 Gbit/s.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο ΑΔΜΗΕ αναζητούσε μια λύση η οποία θα λειτουργεί σε μη αδειοδοτούμενο φάσμα συχνοτήτων μεγάλης χωρητικότητας που θα επιτρέπει την παράλληλη λειτουργία ζεύξεων. Ταυτόχρονα, επιθυμούσε ένα ελαφρύ σύστημα μικρού όγκου για να επιτύχει γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Η πρωτοποριακή λύση της Ιntracom Telecom ανταποκρίθηκε ιδανικά σε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, προσφέροντας αποτελεσματική λειτουργικότητα και ιδιαίτερη αισθητική, η οποία την βοηθά να ενσωματώνεται ομοιόμορφα σε περιβάλλον πόλης. Αξίζει να τονιστεί ότι κύριο ρόλο στην τελική απόφαση του Διαχειριστή έπαιξαν το χαμηλό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας (TCO) και η αυτόματη ευθυγράμμιση του StreetNode™.

Η σειρά προϊόντων StreetNode™ V60-PTP, η οποία που λειτουργεί στις συχνότητες 57-64 GHz, (V-Band) μπορεί να προσφέρει κορυφαία χωρητικότητα έως 1,65 Gbit/s και να υποστηρίξει εγκαταστάσεις σε επίπεδο δρόμου ή οροφής, επιτρέποντας γρήγορη, οικονομική και αλάνθαστη τοποθέτηση.

Όπως σημειώνει ο Παναγιώτης Καρσανίδης, διευθυντής κλάδου Τηλεπικοινωνιών του ΑΔΜΗΕ: «Η δυνατότητα του συστήματος για λειτουργία σε επίπεδο μεταφοράς Ethernet, επιτρέπει την απρόσκοπτη λειτουργία των εφαρμογών της επιχείρησης, ενώ η αυτόματη ευθυγράμμιση των κεραιών εξασφαλίζει τη συνεχή λειτουργία των ασύρματων ζεύξεων, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών».

Ο Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Ιntracom Telecom, δήλωσε: «Το έργο αυτό αναδεικνύει το ευρύ φάσμα των αναγκών και απαιτήσεων που μπορούν να ικανοποιήσουν τα ραδιοσυστήματα της Ιntracom Telecom. Η ανάληψη ενός τέτοιου έργου από έναν σημαντικό διαχειριστή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει τη στρατηγική μας να δραστηριοποιηθούμε σε πολλούς τομείς, πέραν των τηλεπικοινωνιών, προσβλέποντας σε νέες ευκαιρίες».

Σχετικα αρθρα

Restart σε μπλοκαρισμένους διαγωνισμούς άνω των δύο δισ.

admin

Performance Technologies: Από 23/9 η καταβολή μερίσματος €0,05

admin

Μελέτη για την κοινωνική και οικονομική επίδραση της Interamerican στην Ελλάδα

admin

Στο 2006 σταμάτησε ο… χρόνος στη σύμβαση του μετρό Θεσσαλονίκης

admin

Μέλισσα Κίκιζας: Ενίσχυσε πωλήσεις και εξαγωγές το 2018

admin

Attica Group: Δημοσίευσε τον Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας για το 2018

admin

Η ΤτΕ στο συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ενώσεων Βιβλιοθηκών και Ιδρυμάτων

admin

MLS: Δεν υπάρχει σημαντικό γεγονός που να δικαιολογεί την πτώση της μετοχής

admin

Eurobank: Καθαρά Κέρδη €90εκ. το Α΄ εξάμηνο 2019

admin

ΔΕΗ: Ολο το επικαιροποιημένο business plan

admin

Attica Group: Τη διανομή €0,05/μετοχή ενέκρινε η ΓΣ

admin

Χρέος 97,8 εκατ. λιρών αφήνει στη Folli Follie η Links of London

admin

Alpha Trust Ανδρομέδα: Στις 18/11 η ΕΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 0,75 ευρώ/μετοχή

admin

Τεχνική Ολυμπιακή: Δεκτή η έφεση 106 χρονομισθωτών κατά της Πόρτο Καρράς

admin

Σε διαθεσιμότητα ο λιμενάρχης Θεσσαλονίκης μετά την ποινική δίωξη

admin

«Εξυπνη» πλατφόρμα διαχείρισης βιογραφικών για επιχειρήσεις

admin

Mytilineos: Θεμελιώνει την πρώτη μεγάλη επένδυση στη μεταμνημονιακή Ελλάδα

admin

Βιωματικά σεμινάρια οδικής ασφάλειας από την Groupama Ασφαλιστική

admin