Image default
Επιχειρήσεις

Ο Ρούμπεν Μπουρλάς νέος Πρόεδρος και CEO στη Sunlight

Η διοίκηση του ομίλου Olympia ανακοίνωσε ότι ο κ. Βασίλης Μπίλλης, μετά από 6,5 χρόνια επιτυχούς πορείας ως Διευθύνων Σύμβουλος, αποχωρεί από τη SUNLIGHT και παραμένει στον Όμιλο Olympia ως μέλος Δ.Σ. της Play. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Sunlight ευχαριστεί θερμά τον Βασίλη Μπίλλη για τη μέχρι τώρα συνεισφορά του.

Στη μεταβατική περίοδο, Διευθύνων Σύμβουλος στη SUNLIGHT αναλαμβάνει ο Ρόμπυ Μπουρλάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Olympia και μέλος Δ.Σ. της Sunlight.

Η εταιρία προχωρά σε δομική αλλαγή τόσο σε ότι αφορά την οργάνωσή της όσο και την οργάνωση της παραγωγής, με στόχο να εστιάσει στη στρατηγική της προτεραιότητα που είναι οι ανερχόμενες τεχνολογίες μπαταριών Λιθίου και να διεκδικήσει σημαντική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για το σκοπό αυτό στην ομάδα της SUNLIGHT εντάσσεται ο κ. Foad Derisavi ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Παραγωγής κι Ανάπτυξης Προϊόντων Λιθίου & Προηγμένων Τεχνολογιών. Ο κ. Derisavi έχει πολυετή εμπειρία στην διεθνούς φήμης εταιρία ATLAS Elektronik στον τομέα ανάπτυξης προηγμένων τεχνολογιών για μπαταρίες Λιθίου. Από το νέο του ρόλο θα συμβάλλει στην διεύρυνση της γκάμας μπαταριών Λιθίου για βιομηχανική χρήση για την επέκτασή της SUNLIGHT στις διεθνείς αγορές.

Ο κ. Κόπολας επικεφαλής της Διεύθυνσης Recycling, αναλαμβάνει παράλληλα καθήκοντα Business Development για τις εφαρμογές μπαταριών Λιθίου με στόχο να διευρύνει τους ορίζοντες της SUNLIGHT με συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσης στη διοικητική ομάδα της SUNLIGHT εντάσσεται από 1η Νοεμβρίου ο κ. Βασίλης Γαβρόγλου ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού για όλο τον Όμιλο SUNLIGHT. Ο κ. Γαβρόγλου αναλαμβάνει παράλληλα και τα καθήκοντα Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρία Olympia. Έχοντας διατελέσει σε θέσεις υψηλής ευθύνης στον ΟΤΕ και παλαιότερα στην Εθνική Τράπεζα, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

H SUNLIGHT διανύει ήδη ένα δυναμικό 2019 με το εργοστάσιο της Ξάνθης να έχει αυξήσει την παραγωγική του ικανότητα στα 2,8 εκατ. στοιχεία και τις νέες υποδομές να ενσωματώνουν τις βέλτιστες πρακτικές, σε διεθνές επίπεδο, σε θέματα παραγωγικής λειτουργίας, υγιεινής και ασφάλειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ομίλου Olympia “η αναβάθμιση στις δομές της θα επιτρέψει στην εταιρία να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ανταγωνιστικότητά της στις διεθνείς αγορές και να αναπτυχθεί δυναμικά στις τεχνολογίες μπαταριών λιθίου. Με την καλύτερη ομάδα, τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής, ανακύκλωσης και συναρμολόγησης σε Ελλάδα και Ιταλία, η SUNLIGHT θα εισέλθει σε μια νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο”.

Σχετικα αρθρα

7evenkill: Τα Tesla που βασίζονται σε ονόματα της ελληνικής Μυθολογίας

admin

Swiss Med: Κηρύχθηκε έκπτωτη η εταιρεία που είχε αναλάβει την προμήθεια 3.000.000 self test

admin

Η ΑΓΕΤ Ηρακλής «υιοθετεί» το παιδί της οικογένειας στη Μακρινίτσα μετά το διπλό φονικό

admin

Self Test: Για ποιους είναι υποχρεωτικά από Δευτέρα- Οι ΚΑΔ και η διαδικασία

admin

Μηδενικά ενοίκια τον Απρίλιο για κλειστές επιχειρήσεις – Η τροπολογία

admin

ΠΥΡΚΑΛ: Τα χρυσά χρόνια, η εγκατάλειψη και το σχέδιο αναγέννησης

admin

Κίνητρα για συγχωνεύσεις και συνέργειες επιχειρήσεων

admin

Αυτές είναι οι 20 εταιρείες που προτιμούν οι Millennials – Η λίστα για το 2021

admin

Αποκαλυπτική έρευνα για την Microsoft: Τι απάντησαν 132.0000 εργαζόμενοι

admin

Ανδριόπουλος (Dimand): «Στρατηγική η απόφασή μας να ασχολούμαστε με αστικές αναπλάσεις»

admin

Agrino: Βραβεύτηκε για την Κοινωνική της Ευθύνη

admin

S&P: Υποβάθμισε την Ελλάκτωρ σε CCC+ με αρνητικό outlook

admin