Image default
Επιχειρήσεις

Ο Ρούμπεν Μπουρλάς νέος Πρόεδρος και CEO στη Sunlight

Η διοίκηση του ομίλου Olympia ανακοίνωσε ότι ο κ. Βασίλης Μπίλλης, μετά από 6,5 χρόνια επιτυχούς πορείας ως Διευθύνων Σύμβουλος, αποχωρεί από τη SUNLIGHT και παραμένει στον Όμιλο Olympia ως μέλος Δ.Σ. της Play. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Sunlight ευχαριστεί θερμά τον Βασίλη Μπίλλη για τη μέχρι τώρα συνεισφορά του.

Στη μεταβατική περίοδο, Διευθύνων Σύμβουλος στη SUNLIGHT αναλαμβάνει ο Ρόμπυ Μπουρλάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Olympia και μέλος Δ.Σ. της Sunlight.

Η εταιρία προχωρά σε δομική αλλαγή τόσο σε ότι αφορά την οργάνωσή της όσο και την οργάνωση της παραγωγής, με στόχο να εστιάσει στη στρατηγική της προτεραιότητα που είναι οι ανερχόμενες τεχνολογίες μπαταριών Λιθίου και να διεκδικήσει σημαντική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για το σκοπό αυτό στην ομάδα της SUNLIGHT εντάσσεται ο κ. Foad Derisavi ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Παραγωγής κι Ανάπτυξης Προϊόντων Λιθίου & Προηγμένων Τεχνολογιών. Ο κ. Derisavi έχει πολυετή εμπειρία στην διεθνούς φήμης εταιρία ATLAS Elektronik στον τομέα ανάπτυξης προηγμένων τεχνολογιών για μπαταρίες Λιθίου. Από το νέο του ρόλο θα συμβάλλει στην διεύρυνση της γκάμας μπαταριών Λιθίου για βιομηχανική χρήση για την επέκτασή της SUNLIGHT στις διεθνείς αγορές.

Ο κ. Κόπολας επικεφαλής της Διεύθυνσης Recycling, αναλαμβάνει παράλληλα καθήκοντα Business Development για τις εφαρμογές μπαταριών Λιθίου με στόχο να διευρύνει τους ορίζοντες της SUNLIGHT με συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσης στη διοικητική ομάδα της SUNLIGHT εντάσσεται από 1η Νοεμβρίου ο κ. Βασίλης Γαβρόγλου ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού για όλο τον Όμιλο SUNLIGHT. Ο κ. Γαβρόγλου αναλαμβάνει παράλληλα και τα καθήκοντα Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρία Olympia. Έχοντας διατελέσει σε θέσεις υψηλής ευθύνης στον ΟΤΕ και παλαιότερα στην Εθνική Τράπεζα, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

H SUNLIGHT διανύει ήδη ένα δυναμικό 2019 με το εργοστάσιο της Ξάνθης να έχει αυξήσει την παραγωγική του ικανότητα στα 2,8 εκατ. στοιχεία και τις νέες υποδομές να ενσωματώνουν τις βέλτιστες πρακτικές, σε διεθνές επίπεδο, σε θέματα παραγωγικής λειτουργίας, υγιεινής και ασφάλειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ομίλου Olympia “η αναβάθμιση στις δομές της θα επιτρέψει στην εταιρία να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ανταγωνιστικότητά της στις διεθνείς αγορές και να αναπτυχθεί δυναμικά στις τεχνολογίες μπαταριών λιθίου. Με την καλύτερη ομάδα, τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής, ανακύκλωσης και συναρμολόγησης σε Ελλάδα και Ιταλία, η SUNLIGHT θα εισέλθει σε μια νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο”.

Σχετικα αρθρα

Quest: Αύξηση 39,6% στα καθαρά κέρδη εννεαμήνου

admin

Ασφαλιστικές: Πώς θα φέρουν επενδύσεις πολλών δισ. στην Ελλάδα

admin

Στις «Most Admired Companies» του Fortune η Μέλισσα Κίκιζας

admin

Ελλάκτωρ: Αύξηση 153% στα EBITDA 9μηνου

admin

Σαράντης: Στις 9/12 η ΓΣ για την απορρόφηση της DR Sarantis Cyprus

admin

Quest: Επιστροφή κεφαλαίου €0,14/μετοχή

admin

Intrasoft International: Ανέλαβε έργο για τον Ευρωπαϊκό οργανισμό Χημικών Προϊόντων

admin

Επιστροφή κεφαλαίου από την ΕΛΒΕ Ενδυμάτων

admin

Εμφάνιση ομίλου Δουζόγλου με επενδυτικό σχέδιο άνω των 100 εκατ.

admin

Intertech: Στις 22/10 η ΓΣ για μερική αλλαγή στην κατανομή αντληθέντων κεφαλαίων

admin

Τι παζαρεύει η Αθήνα με τις Βρυξέλλες για τη ΔΕΗ

admin

ΕΤΕ: Πιλοτικό πρόγραμμα για διαχείριση «κόκκινων» στεγαστικών

admin

Απεβίωσε ο εκ των ιδρυτών της Agrino Γιώργος Πιτσιόλας

admin

Quest: Στις 15/10 η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου €0,14

admin

Επέκταση στα Βαλκάνια ετοιμάζουν ξανά οι ελληνικές τράπεζες

admin

Η νέα διοικητική ομάδα της Alpha Bank-Αποχωρεί ο Γ. Αρώνης

admin

Πώς θα ευημερήσουν όλοι οι… αριθμοί στην αγορά κατοικίας

admin

Medicon: Ρύθμισε οφειλή 2,9 εκατ. ευρώ προς την ΕΤΕ

admin