Image default
Επιχειρήσεις

Ο Ρούμπεν Μπουρλάς νέος Πρόεδρος και CEO στη Sunlight

Η διοίκηση του ομίλου Olympia ανακοίνωσε ότι ο κ. Βασίλης Μπίλλης, μετά από 6,5 χρόνια επιτυχούς πορείας ως Διευθύνων Σύμβουλος, αποχωρεί από τη SUNLIGHT και παραμένει στον Όμιλο Olympia ως μέλος Δ.Σ. της Play. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Sunlight ευχαριστεί θερμά τον Βασίλη Μπίλλη για τη μέχρι τώρα συνεισφορά του.

Στη μεταβατική περίοδο, Διευθύνων Σύμβουλος στη SUNLIGHT αναλαμβάνει ο Ρόμπυ Μπουρλάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Olympia και μέλος Δ.Σ. της Sunlight.

Η εταιρία προχωρά σε δομική αλλαγή τόσο σε ότι αφορά την οργάνωσή της όσο και την οργάνωση της παραγωγής, με στόχο να εστιάσει στη στρατηγική της προτεραιότητα που είναι οι ανερχόμενες τεχνολογίες μπαταριών Λιθίου και να διεκδικήσει σημαντική θέση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για το σκοπό αυτό στην ομάδα της SUNLIGHT εντάσσεται ο κ. Foad Derisavi ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Παραγωγής κι Ανάπτυξης Προϊόντων Λιθίου & Προηγμένων Τεχνολογιών. Ο κ. Derisavi έχει πολυετή εμπειρία στην διεθνούς φήμης εταιρία ATLAS Elektronik στον τομέα ανάπτυξης προηγμένων τεχνολογιών για μπαταρίες Λιθίου. Από το νέο του ρόλο θα συμβάλλει στην διεύρυνση της γκάμας μπαταριών Λιθίου για βιομηχανική χρήση για την επέκτασή της SUNLIGHT στις διεθνείς αγορές.

Ο κ. Κόπολας επικεφαλής της Διεύθυνσης Recycling, αναλαμβάνει παράλληλα καθήκοντα Business Development για τις εφαρμογές μπαταριών Λιθίου με στόχο να διευρύνει τους ορίζοντες της SUNLIGHT με συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επίσης στη διοικητική ομάδα της SUNLIGHT εντάσσεται από 1η Νοεμβρίου ο κ. Βασίλης Γαβρόγλου ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού για όλο τον Όμιλο SUNLIGHT. Ο κ. Γαβρόγλου αναλαμβάνει παράλληλα και τα καθήκοντα Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού στην εταιρία Olympia. Έχοντας διατελέσει σε θέσεις υψηλής ευθύνης στον ΟΤΕ και παλαιότερα στην Εθνική Τράπεζα, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

H SUNLIGHT διανύει ήδη ένα δυναμικό 2019 με το εργοστάσιο της Ξάνθης να έχει αυξήσει την παραγωγική του ικανότητα στα 2,8 εκατ. στοιχεία και τις νέες υποδομές να ενσωματώνουν τις βέλτιστες πρακτικές, σε διεθνές επίπεδο, σε θέματα παραγωγικής λειτουργίας, υγιεινής και ασφάλειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ομίλου Olympia “η αναβάθμιση στις δομές της θα επιτρέψει στην εταιρία να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ανταγωνιστικότητά της στις διεθνείς αγορές και να αναπτυχθεί δυναμικά στις τεχνολογίες μπαταριών λιθίου. Με την καλύτερη ομάδα, τις πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής, ανακύκλωσης και συναρμολόγησης σε Ελλάδα και Ιταλία, η SUNLIGHT θα εισέλθει σε μια νέα εποχή δυναμικής ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο”.

Σχετικα αρθρα

Η Εθνική Ασφαλιστική διατηρεί την ηγετική της θέση στην ασφαλιστική αγορά

admin

ΟΤΕ: Ο κορωνοϊός δεν σταματά τις επενδύσεις – Στα €600 εκατ. το 2020

admin

Epsilon Net: Την εισαγωγή των μετοχών στην Κύρια Αγορά του ΧΑ ενέκρινε η ΓΣ

admin

Theon Sensors: Συμβόλαιο $249 εκατ. για προμήθεια των Αμερικανών Πεζοναυτών

admin

ΕΤΕ: Πιλοτικό πρόγραμμα για διαχείριση «κόκκινων» στεγαστικών

admin

Εκλεισε η συμφωνία εξυγίανσης για τη ΧΑΡΤΕΛ

admin

Δέκα επενδυτικά σχήματα εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το 30% του ΔΑΑ

admin

Audiovisual: Επανεξέτασε την υπεραξία από την Ster Cinemas

admin

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Στις 18/12 η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου

admin

Γερμανός πρέσβης: Η απόρριψη του ευρωομολόγου σε καμία περίπτωση δεν ήταν κατηγορηματική

admin

Ξάνθη: Λήψη μέτρων στον οικισμό Ρομά του Δροσερού

admin

Η ACHMEA, μητρική της INTERAMERICAN, αναστέλλει τη διανομή μερισμάτων

admin

ΕΛΠΕ: Συγκρίσιμα EBITDA 201 εκατ. ευρώ το H1

admin

Pasal: Πράσινο φως σε Reverse Split και αύξηση κεφαλαίου από τη ΓΣ

admin

ΟΠΑΠ: Acting CΕΟ από 1η Ιουνίου ο Jan Karas

admin

Γυρίζει σελίδα η Cosmote TV

admin

Βρετανία: Ενδεχόμενο μείωσης του ΑΕΠ μεταξύ 25% και 30% για το δεύτερο τρίμηνο του 2020

admin

ΑΔΜΗΕ: Στα 53,9 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2019 – Αύξηση 28,4%

admin