Image default
Επιχειρήσεις

Στη Westnet οι λύσεις της Check Point για προστασία από κυβερνοεπιθέσεις

Η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Check Point, τον κορυφαίο πάροχο λύσεων κυβερνοασφάλειας για κυβερνήσεις και επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Η νέα αυτή συνεργασία περιλαμβάνει τη διάθεση των διακεκριμένων λύσεων ασφαλείας της Check Point από την Westnet, προς μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς, με σκοπό την προστασία από τους διαδικτυακούς κινδύνους.

Η ανάγκη για προστασία των ευαίσθητων δεδομένων των εταιριών αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Μόνο το 2017, πάνω από 100.000 επιχειρήσεις και 400.000 συσκευές παγκοσμίως εκτέθηκαν στον ιό Wannacry, με συνολικό κόστος 4 δις. δολάρια για τις εταιρείες που επηρεάστηκαν .

Η Westnet, μέσω της συνεργασίας της με την Check Point εμπλουτίζει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της με την διάθεση των κορυφαίων λύσεων κατά των διαδικτυακών απειλών, με την εγγύηση που προσφέρει η πολυετής εμπειρία του ηγέτη της αγοράς.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Forrester Wave, η λύση SandBlast Agent της Check Point χαρακτηρίστηκε ως η ασφαλέστερη και πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς στον τομέα του endpoint security. Bάση της συγκεκριμένης έρευνας, η Check Point έλαβε ιδιαίτερα υψηλή βαθμολόγηση στα παρακάτω κριτήρια ασφαλείας:

• Malware prevention

• Exploit prevention

• Secure configuration management

• Data security

• Mobile

• Zero-trust framework alignment

Με αφορμή τη νέα μεγάλη συνεργασία, ο γενικός διευθυντής της Westnet Γιώργος Δαβιώτης, δήλωσε: «Η νέα μας συνεργασία με έναν παγκόσμιο ηγέτη, όπως η Check Point, ισχυροποιεί την θέση μας στην Ελλάδα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε ακόμη πιο αποτελεσματικά τις σύγχρονες επιχειρήσεις που επιθυμούν την προστασία των δεδομένων τους με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο. Οι λύσεις ασφαλείας της Check Point είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και ειδικά προσαρμοσμένες, ώστε να ανταποκρίνονται και να προλαμβάνουν ακόμη και τις πιο εξελιγμένες απειλές. Η νέα αυτή προσθήκη στο προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο δείχνει την προσήλωση για την παροχή των πιο ολοκληρωμένων και τελευταίας γενιάς λύσεων προς τις εταιρίες-πελάτες μας, ώστε να απολαμβάνουν την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια των δεδομένων τους».

Από την πλευρά του, ο Γιάννη Γκίκας, Regional Manager της Check Point για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι για τη σύμπραξη με τη Westnet, την κορυφαία εταιρία στο χώρο διανομής προϊόντων τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς πρόκειται για έναν αξιόπιστο συνεργάτη με αναγνωρισμένες συνεργασίες στο χώρο της τεχνολογίας. Η συγκεκριμένη κίνηση θα βοηθήσει την εταιρία μας να διεισδύσει περαιτέρω στην Ελληνική αγορά, προσφέροντάς της παράλληλα επιχειρηματικά πλεονεκτήματα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον».

Σχετικα αρθρα

ΕΛΠΕ: Ισχυρή ζήτηση από θεσμικούς για το ομόλογο

admin

Συμμετοχή της Interamerican σε συνέδρια για τον αγροδιατροφικό τομέα

admin

ΔΕΗ: Κληρώνει στις 30 Αυγούστου για τις αυξήσεις στα τιμολόγια

admin

Πειραιώς: Παίρνει τις εγκρίσεις για το deal με Intrum

admin

Εθνική: Πώς «κλειδώνει» ο συμβιβασμός με ΛΕΠΕΤΕ

admin

Πλειοψηφική θέση απέκτησε η Chipita στην EPTA America

admin

Placement ως το 4,4% διενεργεί η Profile

admin

Τεχνική Ολυμπιακή: Πωλείται και σε… κομμάτια το Πόρτο Καρράς

admin

Ελπίδες επαναλειτουργίας για την Shelman

admin

ΕΛΠΕ: Σε δύο δόσεις και με discount το placement

admin

Audiovisual: Υπεγράφη το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης δυο θυγατρικές

admin

Eurobank: Στο 31,71% κατήλθε το ποσοστό της Fairfax

admin

Στην Ελλάδα η παραγωγή των τσιγάρων Winston

admin

Αλλάζει τις ξενοδοχειακές σειρές προϊόντων η Παπουτσάνης

admin

Η Mytilineos και η πράσινη επανάσταση σε ενέργεια και βιομηχανία

admin

Από 5/11 προσωρινά εκτός διαπραγμάτευσης οι μετοχές της ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

admin

Quality & Reliability: Εγκρίθηκε η λογιστική μείωση συσσωρευμένων ζημιών

admin

ΕΤΕ: Ολη η αλήθεια για την υπόθεση ΛΕΠΕΤΕ

admin