Image default
Επιχειρήσεις

Στη Westnet οι λύσεις της Check Point για προστασία από κυβερνοεπιθέσεις

Η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Check Point, τον κορυφαίο πάροχο λύσεων κυβερνοασφάλειας για κυβερνήσεις και επιχειρήσεις παγκοσμίως.

Η νέα αυτή συνεργασία περιλαμβάνει τη διάθεση των διακεκριμένων λύσεων ασφαλείας της Check Point από την Westnet, προς μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς, με σκοπό την προστασία από τους διαδικτυακούς κινδύνους.

Η ανάγκη για προστασία των ευαίσθητων δεδομένων των εταιριών αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Μόνο το 2017, πάνω από 100.000 επιχειρήσεις και 400.000 συσκευές παγκοσμίως εκτέθηκαν στον ιό Wannacry, με συνολικό κόστος 4 δις. δολάρια για τις εταιρείες που επηρεάστηκαν .

Η Westnet, μέσω της συνεργασίας της με την Check Point εμπλουτίζει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της με την διάθεση των κορυφαίων λύσεων κατά των διαδικτυακών απειλών, με την εγγύηση που προσφέρει η πολυετής εμπειρία του ηγέτη της αγοράς.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Forrester Wave, η λύση SandBlast Agent της Check Point χαρακτηρίστηκε ως η ασφαλέστερη και πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς στον τομέα του endpoint security. Bάση της συγκεκριμένης έρευνας, η Check Point έλαβε ιδιαίτερα υψηλή βαθμολόγηση στα παρακάτω κριτήρια ασφαλείας:

• Malware prevention

• Exploit prevention

• Secure configuration management

• Data security

• Mobile

• Zero-trust framework alignment

Με αφορμή τη νέα μεγάλη συνεργασία, ο γενικός διευθυντής της Westnet Γιώργος Δαβιώτης, δήλωσε: «Η νέα μας συνεργασία με έναν παγκόσμιο ηγέτη, όπως η Check Point, ισχυροποιεί την θέση μας στην Ελλάδα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε ακόμη πιο αποτελεσματικά τις σύγχρονες επιχειρήσεις που επιθυμούν την προστασία των δεδομένων τους με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο. Οι λύσεις ασφαλείας της Check Point είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και ειδικά προσαρμοσμένες, ώστε να ανταποκρίνονται και να προλαμβάνουν ακόμη και τις πιο εξελιγμένες απειλές. Η νέα αυτή προσθήκη στο προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο δείχνει την προσήλωση για την παροχή των πιο ολοκληρωμένων και τελευταίας γενιάς λύσεων προς τις εταιρίες-πελάτες μας, ώστε να απολαμβάνουν την υψηλότερη δυνατή ασφάλεια των δεδομένων τους».

Από την πλευρά του, ο Γιάννη Γκίκας, Regional Manager της Check Point για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι για τη σύμπραξη με τη Westnet, την κορυφαία εταιρία στο χώρο διανομής προϊόντων τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς πρόκειται για έναν αξιόπιστο συνεργάτη με αναγνωρισμένες συνεργασίες στο χώρο της τεχνολογίας. Η συγκεκριμένη κίνηση θα βοηθήσει την εταιρία μας να διεισδύσει περαιτέρω στην Ελληνική αγορά, προσφέροντάς της παράλληλα επιχειρηματικά πλεονεκτήματα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον».

Σχετικα αρθρα

Παπάζογλου (ΕΥ): Σημαντικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα

admin

Entersoft: Στις 9/10 η ΓΣ για αύξηση κεφαλαίου έως 163 χιλ. ευρώ

admin

Συμμετοχή της Eurobank στην Agrotica 2020

admin

Βρετανία-κορονοϊός: Σε 6μηνη φυλάκιση καταδικάσθηκε άστεγος που έκλεψε ιατρικό υλικό

admin

Πειραιώς: Νέος διαγωνισμός για την πώληση του Ερρίκος Ντυνάν

admin

Κατέρρευσε η επιχειρηματική δραστηριότητα στην ευρωζώνη τον Μάρτιο

admin

BriQ: Αγορά έως 1 εκατ. ιδίων μετοχών μέχρι τις 30/3/2022

admin

Goldair: Δωρίζει οκτώ ΜΕΘ στο ΕΣΥ και τρία SUV στην Ελληνική Αστυνομία

admin

Alpha Trust: Αύξηση 70% στα καθαρά κέρδη το 2019

admin

Κύπρος: 36 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού και ένας ακόμη θάνατος

admin

Ιορδανία: Με drones και κάμερες ασφαλείας η τήρηση απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού

admin

CNL Capital: Επανεκκίνηση του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών

admin

Εβροφάρμα: Στα €17,46 εκατ. αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών στο εξάμηνο

admin

Στους 425 οι νεκροι στην Τουρκία – Τα κρούσματα ξεπέρασαν τις 20.000

admin

Intercontinental: Στις 17/12 η ΓΣ για την έκδοση ομολόγου έως €45 εκατ.

admin

Το 7,25% του ΟΠΑΠ συγκέντρωσε η «SAZKA Group» από τη ΔΠ

admin

H BriQ απέκτησε τρία νέα ακίνητα συνολικής αξίας €3,98 εκατ.

admin

Πρωτοποριακό TEDx για τις πωλήσεις από την Interamerican

admin