Image default
Επιχειρήσεις

Fortune: Η ACS και η iSquare στη λίστα «Most Admired Companies in Greece»

Ξεχωρίζοντας για την καινοτομία, την εξωστρέφεια και την εταιρική τους υπευθυνότητα, οι εταιρείες του Ομίλου Quest, ACS και iSquare διακρίθηκαν ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες ελληνικές εταιρείες της λίστας “ Most Admired Companies in Greece” του περιοδικού Fortune, η οποία περιλαμβάνει τις εταιρείες με την καλύτερη εταιρική φήμη στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η εν λόγω λίστα-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν καταρτίζεται για πέμπτη χρονιά και, στην πρώτη φάση της διαδικασίας ανάδειξης, επιλέχτηκαν εταιρείες με ετήσιο κύκλο εργασιών άνω των €50 εκ. Περισσότερα από 1.700 στελέχη της αγοράς από 319 εταιρείες επέλεξαν τις καλύτερες από αυτές με βάση 9 κριτήρια:

Καινοτομία, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Αξιοποίηση Πόρων και Εταιρικών Παγίων, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Ποιότητα της Διοικητικής Ομάδας, Οικονομική Επίδοση, Μακροπρόθεσμη Επενδυτική Αξία, Ποιότητα Προσφερόμενων Προϊόντων ή Υπηρεσιών και Εξωστρέφεια/ Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα. Στη συνέχεια, το 20% των “top scorers” εταιρειών μαζί με το 50% των πρώτων ανά κλάδο της προηγούμενης λίστας τέθηκαν εκ νέου σε επιλογή από τα στελέχη, έτσι ώστε να διαμορφωθεί η τελική λίστα.

Η ACS λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της, διακινώντας ετησίως πάνω από 50 εκατομμύρια αποστολές, από το σύνολο των υπηρεσιών της (courier και post). Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 600 σημεία εξυπηρέτησης (σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία) και 3.000 εξειδικευμένους εργαζομένους, ενώ έχει αναπτύξει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στο χώρο της, με τις πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό και αυτόματα συστήματα διαλογής/παρακολούθησης των αποστολών.

Η iSquare είναι ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο από τον Σεπτέμβριο του 2009. Αυτά τα δέκα χρόνια, αντλεί έμπνευση από την Apple και μέσα από τα προϊόντα της φέρνει την καινοτομία, την ποιότητα και τις αξίες που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Η iSquare επεκτείνει διαρκώς το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων, ενώ δημιουργεί σε συνεργασία με την Apple, Apple shop-in-a shop σε κορυφαία καταστήματα retail. Με συνέπεια και ενθουσιασμό επιδιώκει πάντα να προσφέρει προστιθέμενη αξία στον τελικό πελάτη, παρέχοντάς του την απόλυτη εμπειρία του οικοσυστήματος Apple.

Σχετικα αρθρα

Μπουτάρης: Προχωρά μετατροπή των ανώνυμων μετοχών σε ονομαστικές

admin

ΟΤΕ: Νέα επιστολή Μιχ. Τσαμάζ προς το προσωπικό για την ΣΣΕ

admin

ΕΤΕ: Βεβαίωση κανονιστικής συμμόρφωσης από την TUV Austria

admin

Κρι Κρι: Τα σχέδια για Μεγάλη Βρετανία και οι νέες επενδύσεις

admin

Bayer: Το ένοχο μυστικό της γλυφοσάτης και ο συμβιβασμός μαμούθ των 10 δισ. δολαρίων

admin

Cosmote: Η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι έφτασε στην Σπάρτη

admin

BriQ: Στο 1,13 εκατ. ευρώ αυξήθηκαν τα καθαρά κέρδη τριμήνου

admin

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του σχεδίου «μετάλλαξης» της Επιτροπής Ανταγωνισμού

admin

Η Mytilineos και η πράσινη επανάσταση σε ενέργεια και βιομηχανία

admin

Η cosmoONE στους 10 καλύτερους Procurement Solution Providers της Ευρώπης

admin

Εθνική: Πώς «κλειδώνει» ο συμβιβασμός με ΛΕΠΕΤΕ

admin

Αλουμύλ: Προφορική συμφωνία με τις τράπεζες για την αναδιάρθρωση

admin

Οι προτάσεις του ΚΙΝΑΛ για τις επιχειρήσεις

admin

Ελλάκτωρ: Με οριακό discount διατέθηκαν οι ίδιες μετοχές

admin

Εφτά νέες άδειες εγκατάστασης για έργα ΑΠΕ υπέγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης

admin

Διεθνής διάκριση για τον όμιλο Sazka: Πάροχος Λοταριών της Χρονιάς

admin

Οι συνδέσεις 5G θα ξεπεράσουν το 1,7 δισ. το 2023

admin

Κορονοϊός: Ξεπέρασαν τους 68.000 οι θάνατοι παγκοσμίως, αγγίζουν το 1,25 εκατ. τα κρούσματα

admin