Image default
Οικονομία

Δύο βραβεία για τη Software Competitiveness International στα HR Awards 2019

Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, στο Athenaeum InterContinental Athens, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των HR Awards 2019 που διοργανώνεται από το περιοδικό HR Professional και την Boussias Communications.

Για 5η συνεχή χρονιά οι καλύτερες πρακτικές από τον χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού ξεχώρισαν σε μία λαμπερή εκδήλωση αφιερωμένη στους νικητές της φετινής διαδικασίας.

H εταιρεία Software Competitiveness International διακρίθηκε με δύο silver βραβεία για επιχειρήσεις κάτω των 100 ατόμων στις κατηγορίες «Best team building program» και «Best employee engagement strategy».

Με τα βραβεία αυτά επιβραβεύτηκε η στρατηγική και οι δράσεις της εταιρείας  που θέτουν στο επίκεντρο τους τον άνθρωπο.

[embedded content]

Μια διάκριση που αντανακλά το όραμα των ανθρώπων της Software Competitiveness International σε σχέση με το ανθρώπινο δυναμικό, που αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της   εταιρείας,  και θέτει ακόμα υψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών για το μέλλον.

Η Software Competitiveness International είναι μια μικρομεσαία Ελληνική boutique εταιρεία Πληροφορικής που προσφέρει υπηρεσίες Αρχιτεκτονικής, Σχεδίασης και Ανάπτυξης Λογισμικού, με κεντροευρωπαϊκή κουλτούρα και πελατολόγιο διεθνούς εμβέλειας.

Ξεκίνησε τη δράση της στην παγκόσμια αγορά το 2010, και από τότε έχει κερδίσει πλήθος διακρίσεων και έχει καταφέρει να αναδειχτεί σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες της χώρας μας στο κλάδο της.

Αδιαμφισβήτητη στρατηγική της εταιρείας είναι η ομαδικότητα, η συνεργασία, η ανοικτή επικοινωνία και το ευχάριστο κλίμα εργασίας. Κορωνίδα για την επίτευξη της στρατηγικής αυτής είναι το team building, top-down και bottom-up.

Σύμφωνα με την Γενική Διευθύντρια της εταιρείας Δρ.  Ζωή Αικατερινίδη:

  • η ανάπτυξη λογισμικού απαιτεί την ομαδικότητα, ώστε να επιτυγχάνεται η διάχυση γνώσης και πληροφορίας, αλλά και η υλοποίηση της βέλτιστης λύσης
  • σε ομάδες υψηλής έντασης γνώσης απαιτείται η δημιουργία ευχάριστου εργασιακού κλίματος, το οποίο ενισχύει την απρόσκοπτη ενασχόληση με το εργασιακό αντικείμενο και την αύξηση της αποδοτικότητας.
  • η επιτυχία μιας εταιρείας, εξαρτάται κατά μεγάλο ποσοστό από την κατανόηση και επιδίωξη επίτευξης κοινού στόχου, κοινών και κοινά αποδεκτών αξιών και ενστερνισμό τόσο των στόχων όσο και των αξιών.

Αυτό συνεπάγεται, ότι μέσα από μια σειρά καινοτόμων και αποτελεσματικών δράσεων, έχουμε επιτύχει ένα άριστο και ομαδικό κλίμα στην εταιρεία μας, με απώτερο σκοπό οι εργαζόμενοι σε εμάς να έρχονται με ευχαρίστηση στην καθημερινή τους εργασία και ως εκ τούτου να είναι αποδοτικότεροι, αλλά και να κατανοούν, να ταυτίζονται και να ακολουθούν τις αξίες και στους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει.

[embedded content]

Τα βραβεία διεξήχθησαν υπό την αιγίδα του ΣΕΒ και με την υποστήριξη των ακόλουθων Φορέων, Ινστιτούτων και Πανεπιστημίων: Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΕΑΔ), Ένωση Ιδιωτικών Εταιρειών Απασχόλησης (ΕΝΙΔΕΑ), Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ), ALBA Graduate Business School at the American College of Greece, Ελληνικό Παράρτημα Employee Assistance Professionals Association (ΕΑPA Int.), Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής (EBEN.GR), Hellenic Coaching Association/EMCC Greece και International Coach Federation (ICF).

Σχετικα αρθρα

Τέλη κυκλοφορίας : Όλες οι αλλαγές που φέρνει το νέο σύστημα

admin

Χρηματιστήριο: Πτωτικές τάσεις στο άνοιγμα

admin

Υποκατάστημα στην Ελλάδα ανοίγει η Bank of China

admin

Ιστορικό χαμηλό από το 1969 για την ανεργία στις ΗΠΑ

admin

Χρηματιστήριο : Έκλεισε με άνοδο 0,93%

admin

Πώς κινήθηκε η αγορά στις εκπτώσεις

admin

ΟΤΕ: 24ωρη απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου – Τι διεκδικεί

admin

Επιχειρηματίας στο Γαϊδουρονήσι άλλαξε επωνυμία για να γλιτώσει το λουκέτο από την ΑΑΔΕ

admin

Με τον αέρα… της Wall Street άνοιξε το χρηματιστήριο στο Τόκιο

admin

«Βουτιά» της τουρκικής λίρας λόγω ανησυχιών από τον εμπορικό πόλεμο Κίνας – ΗΠΑ

admin

Επίδομα θέρμανσης : Οι δικαιούχοι, τα ποσά και τα κριτήρια

admin

ΟΑΕΔ: 14 ανοικτά προγράμματα με 55.489 προσφερόμενες θέσεις απασχόλησης

admin

Τέλη κυκλοφορίας : Βήμα – βήμα πώς θα τα εκτυπώσετε

admin

Νέος πρόεδρος ΔΕΗ: Δραματική η κατάσταση-Αυξάνεται το ταμειακό έλλειμμα

admin

Αναπτυξιακό νομοσχέδιο: Φορείς και εργατικά σωματεία κατέθεσαν τις θέσεις τους

admin

Πρεμιέρα για τις φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις

admin

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τα καλωδιακά τμήματα της Διασύνδεσης Κρήτης – Αττικής

admin

Μεγάλο το «Αφροδίτη» για τη μικρή Κύπρο

admin