Image default
Επιχειρήσεις

Υπηρεσίες logistics αυτοκινήτων από τη GEFCO Ελλάδας

Από την ίδρυσή της το 2015, η GEFCO Ελλάδας εξειδικεύτηκε κυρίως στις διεθνείς οδικές μεταφορές και την εγχώρια διανομή φορτίων για πελάτες από διάφορους κλάδους της βιομηχανίας: ενέργεια, αυτοκινητοβιομηχανία, δίκυκλα, τρόφιμα, υγεία, προϊόντα του τομέα της αισθητικής και πολλά άλλα.

Η θυγατρική του ομίλου GEFCO η GEFCO Ελλάδας, ως φυσικό επακόλουθο, ξεκινά την παροχή της υπηρεσίας προς τους Έλληνες πελάτες.

Έχοντας πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο ,στις εγκαταστάσεις και την τεχνογνωσία του Ομίλου, η GEFCO Ελλάδας ήδη διοργανώνει με επιτυχία τις θαλάσσιες και οδικές μεταφορές των νέων οχημάτων και παρέχει υπηρεσίες εντός λιμένα.

Για παράδειγμα, στο πλαίσιο της σύμβασης με έναν από τους κορυφαίους εισαγωγείς αυτοκινήτων στην Ελλάδα, η GEFCO παρέχει υπηρεσίες οδικής και θαλάσσιας μεταφοράς των νέων οχημάτων στο λιμάνι του Πειραιά. Η εναλλακτική λύση οδικής μεταφοράς των αυτοκινήτων απο ένα εργοστάσιο παραγωγής στην Κεντρική Ευρώπη εως τις εγκαταστάσεις του πελάτη, έχει ήδη δοκιμαστεί και θα εφαρμοστεί όπου η βελτιστοποίηση του χρόνου παράδοσης κρίνεται απαραίτητη, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η εταιρία. 

Επιπλέον, προσθέτει, οργανώνονται προσαρμοσμένες υπηρεσίες οδικών μεταφορών για τα μεταχειρισμένα οχήματα που έρχονται στην Ελλάδα από τη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και την Ιταλία.

Με τη συμμετοχή τοπικών συνεργατών στην οργάνωση μεταφοράς των οχημάτων, οι προσφερόμενες υπηρεσίες της εταιρείας δεν περιορίζονται μόνο εντός των ελληνικών συνόρων καθώς εκτελούνται παραδόσεις αυτοκινήτων από εργοστάσια παραγωγής και αποθήκες στη Γαλλία, την Τσεχία και τη Σλοβακία, και επεκτείνονται στη Δυτική και Κεντρική Ευρώπη καθώς και στην περιοχή της Αδριατικής.

Νέα FVL Μanager της GEFCO Ελλάδας

Η GEFCO Ελλάδας, με στόχο να ενισχύσει τις υπηρεσίες της εφοδιαστικής αλυσίδας των καινούριων οχημάτων, ανακοινώνει ότι η Παναγιώτα Σαραντή , αναλαμβάνει την διεύθυνση του νεοσύστατου τμήματος Finished Vehicle Logistics. Η κα Σαραντή εργάζεται στην GEFCO από τη δημιουργία της ελληνικής θυγατρικής. Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο του ESSEX της Αγγλίας ενώ διαθέτει δεκαπενταετή εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρίες στους κλάδους Τροφίμων, Αυτοκινητοβιομηχανίας και Logistics, με εξειδίκευση στους τομείς Εξυπηρέτησης Πελατών, Πωλήσεων και Operations.

Σχετικα αρθρα

ALD Automotive: Προσφέρει αυτοκίνητα σε ΜΚΟ για τις μετακινήσεις στη διάρκεια της πανδημίας

admin

Forthnet: Ξεκινά η διαπραγμάτευση 22.153 νέων μετοχών από τη μετατροπή ομολογιών

admin

«Ζεστά» 440 εκατ. ευρώ βάζει στο ταμείο ο όμιλος Olympia του Πάνου Γερμανού απ’ την πώληση της Play 

admin

Η Παπουτσάνης στο πλευρό Πολιτείας και νοσοκομείων

admin

EUROCERT: Νέος Λογότυπος με ισχυρό συμβολισμό

admin

MLS: Επανενεργοποιεί πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών

admin

Lamda Development: Το χρονοδιάγραμμα της Δημόσιας Προσφοράς του κοινού ομολογιακού δανείου €320 εκατ.

admin

Ο φινλανδικός tour operator Aurinkomatkat συνεχίζει Κρήτη-Ρόδο – Δείτε τι ακυρώνει

admin

ΕΕΑ: Λουκέτο και απολύσεις βλέπει ο ένας στους 4

admin

Raynair: Κλείνει τη βάση στη Φρανκφούρτη μετά την άρνηση των Γερμανών πιλότων για μισθολογικές μειώσεις

admin

Η Deloitte Ελλάδος βάζει στο επίκεντρο τους εργαζόμενούς της στην εποχή του covid 19

admin

Folli Follie: Εντάχθηκε σε καθεστώς προστασίας από τους πιστωτές

admin

Νέα ηγεσία στην ΕΡΤ το δίδυμο Ζούλα – Γαμπρίτσου

admin

H Deloitte ανακοίνωσε τα αποτελέσματά της για το οικονομικό έτος 2020 και τις δεσμεύσεις της για την κλιματική αλλαγή έως το 2030

admin

Trastor: Στις 29/10 η ΓΣ για την έκδοση ΜΟΔ έως €41,08 εκατ.

admin

SUNLIGHT: Διπλή διάκριση στα Environmental Awards 2020

admin

ΒΕΑ: Με το νέο πτωχευτικό κώδικα δεν προστατεύονται οι ΜμΕ και στερείται λύσης η αποπληρωμή δανείων

admin

Deloitte: Νέος principal συμβουλευτικών υπηρεσιών ο Βασίλης Δημακάκος

admin