Image default
Επιχειρήσεις

Επανεκλέχθηκε πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ ο Γιώργος Καββαθάς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.), το οποίο προήλθε από τις αρχαιρεσίες της 6ης Οκτωβρίου 2019, συνεδρίασε σε Σώμα την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019, με βασικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης την εκλογή νέου Προεδρείου.

Μετά από διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας εκλέχτηκε το νέο Προεδρείο για τα επόμενα τρία χρόνια με την παρακάτω σύνθεση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΣΕΒΕΕ:

Μετά την εκλογή του ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σεβόμενοι την εκατόχρονη ιστορία μας και με δημοκρατικές διαδικασίες συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΓΣΕΒΕΕ, εκφράζοντας το σύνολο των Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων της χώρας.

Τα συσσωρευμένα προβλήματα από μια 10ετη κρίση της κοινωνίας και της οικονομίας απαιτούν συναίνεση σε όλα τα επίπεδα. Αυτήν την συναίνεση καλούνται να υπηρετήσουν τα μέλη του Δ.Σ. Ενωμένο, ισχυρό και με τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις το νέο Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ καλείται να υπηρετήσει τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους με γνώμονα τα κοινά συμφέροντα της χώρας, της οικονομίας, της κοινωνίας και των κλάδων που εκπροσωπεί».     

Με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος, ανέφερε τα ακόλουθα:

«Το έτος που διανύουμε  η ΓΣΕΒΕΕ συμπλήρωσε τα 100 χρόνια από την Ίδρυσή της. 100 χρόνια προσφοράς στους επαγγελματοβιοτέχνες όλης της χώρας, με μοναδικό σκοπό της την διεκδίκηση και διασφάλιση των δικαιωμάτων τους και την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων τους.

Η οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα στην χώρα μας, απέδειξε τα τελευταία χρόνια ότι για να πετύχουμε τους στόχους μας θα πρέπει να εργαστούμε  όλοι μαζί, ενωμένοι, παραμερίζοντας τις όποιες τυχόν πολιτικές ή άλλου είδους μικροδιαφορές μας.

Η νεοεκλεγείσα Διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ  είναι ανοιχτή στον διάλογο, στις νέες ιδέες και πρόθυμη να ακούσει τις προτάσεις όλων των συναδέλφων. Μετά το πέρας των εκλογών και την συγκρότηση του νέου Προεδρείου και Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ, σας καλούμε να συνεργαστούμε δημιουργικά την επόμενη τριετία ούτως ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας δημιουργώντας  νέες ευκαιρίες ανάπτυξης στην χώρα ως μια παρακαταθήκη για τη νέα γενιά».

Σχετικα αρθρα

Alibaba: Δεν φοβήθηκε το πρόστιμο – μαμούθ των $2,3 δισ. – Ράλι 9% για τη μετοχή

admin

Voucher €200: Από σήμερα η εξαργύρωση για Tablet ή Laptop σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

admin

IWG: Αύξησε το παγκόσμιο δίκτυο της κατά 500.000 χρήστες

admin

ΟΤΕ: Στις 12 Μαΐου τα οικονομικά αποτελέσματα α’ τριμήνου

admin

EY: Οι ευρωπαϊκές ασφαλιστικές στρέφονται στο δημόσιο cloud για να ενισχύσουν τη λειτουργικότητά τους

admin

Αποκλειστικά μέσω Χ.Α. οι εκποιήσεις μετοχών

admin

Τι σηματοδοτούν οι δημογραφικές αλλαγές για το μέλλον της απασχόλησης

admin

BriQ: Πρόταση για διανομή καθαρού μερίσματος €0,06 ανά μετοχή

admin

ISS: Υποβάθμιση Ελλάκτωρ για την τήρηση αρχών ορθής εταιρικής διακυβέρνησης

admin

Γεωργιάδης: «Ναι» στο άνοιγμα των κέντρων αισθητικής, φροντιστηρίων και εμπορικών κέντρων

admin

Aegean: Ενοποιημένες ζημιές μετά από φόρους €228 εκατ. το 2020

admin

MYTILINEOS: Νέα σύμβαση ηλεκτρικής ενέργειας στην Αυστραλία-Θα ηλεκτροδοτεί περίπου 5.000 νοικοκυριά

admin