Image default
Επιχειρήσεις

H Lamda Hellix επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Eurolife ERB

Η Lamda Hellix ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την εταιρεία Eurolife ERB, μέλος του Ομίλου Fairfax, υλοποιώντας λύση Hybrid Cloud υψηλών προδιαγραφών.

Η Eurolife ERB, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ψηφιακό μετασχηματισμό και εκσυγχρονισμό των λειτουργιών της, αναζητούσε μια λύση για τη μεταφορά μέρους των υποδομών, των συστημάτων και των αντιγράφων ασφαλείας της σε cloud περιβάλλον. Στόχος ήταν η λύση να είναι λειτουργικά αποδοτική, με δυνατότητες επέκτασης, σε συνάρτηση με τις απαιτήσεις των πελατών της, μειώνοντας ταυτόχρονα τα λειτουργικά της κόστη.

Η Lamda Hellix, απαντώντας στις αυξημένες ανάγκες της Eurolife ERB, υλοποίησε μια Hybrid Cloud λύση για τις υπολογιστικές της ανάγκες, καθώς και Cloud backup λύση για την αποθήκευση των δεδομένων της, στηριζόμενη σε μέσα προηγμένης τεχνολογίας, αποκλειστικής χρήσης και αδιάλειπτης λειτουργίας.

Ταυτόχρονα, η λύση πλαισιώθηκε με τις απαραίτητες περιφερειακές υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, υποστήριξης, διαχείρισης και 24ωρης παρακολούθησης, προσφέροντας ένα ολιστικό πακέτο υπηρεσιών.

Ο Ιωάννης Κώστογλου, IT Manager της Eurolife ERB, δήλωσε σχετικά: «Στη Eurolife ERB σχεδιάζουμε και προωθούμε πρωτοποριακά ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Πίσω από κάθε μας επιχειρηματική επιλογή βρίσκεται πάντα η στρατηγική απόφαση για τεχνολογική εξέλιξη και βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στη Lamda Hellix βρήκαμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη, ικανό να δώσει σύγχρονες, αποδοτικές και οικονομικές λύσεις, εξελίσσοντας τον ψηφιακό μας εκσυγχρονισμό. Γι’ αυτό και έπειτα από ένα χρόνο λειτουργίας πήραμε την απόφαση να διπλασιάσουμε τις υποδομές μας στο Hybrid Cloud της Lamda Hellix, προκειμένου να υποστηρίξουμε ακόμη περισσότερες υπηρεσίες».

Ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, Chief Commercial & Technology Officer της Lamda Hellix, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι που η Eurolife ERB, ένας από τους κορυφαίους ασφαλιστικούς φορείς της χώρας και μέλος του Ομίλου Fairfax, μας εμπιστεύθηκε για την υλοποίηση μιας τόσο σημαντικής λύσης ICT. Οι hybrid cloud λύσεις που προσφέρουμε από τα προηγμένα data center μας, προσφέρουν αδιάλειπτη διαθεσιμότητα και επεκτασιμότητα ενώ είναι πάντα παραμετροποιημένες στις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας. Οι ολιστικές υπηρεσίες data center μας, δίνουν τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να αναπτυχθούν περαιτέρω με ελεγχόμενα κόστη και μειωμένη έως και μηδενική αρχική επένδυση».

Σχετικα αρθρα

Πώς πνίγηκε η ΕΥΔΑΠ με τα έργα διαχείρισης αποβλήτων της Αττικής

admin

Μπαίνει στρατηγικός επενδυτής με 75 εκατ. ευρώ στη Viva 

admin

Η Τουρκία ανακαλύπτει τη “διπλωματία του κορονoϊού”

admin

Wind: Επιστρέφει το κόστος κλήσεων και SMS μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας

admin

Apple: «Λουκέτο» σε επιπλέον 30 καταστήματα στις ΗΠΑ

admin

Πλαστικά Θράκης: Αύξηση 36,8% στα καθαρά κέρδη

admin

ΟΛΘ: Μιχαλόπουλος και Αλευράς τα ανεξάρτητα μέλη του ΔΣ

admin

Folli Follie: Δεκτό το αίτημα της Κεφαλαιαγοράς για αλλαγή διοίκησης

admin

Υψηλή συμμετοχή διεθνών επενδυτών στο Eurobond της Μυτιληναίος

admin

Βρετανία: Λήψη περαιτέρω μέτρων αν οι πολίτες δεν συμμορφωθούν με τα υφιστάμενα

admin

Κορονοϊός: Τα τρία τέταρτα των θανάτων παγκοσμίως στην Ευρώπη – Περισσότεροι από 45.000

admin

Ενδιαφέρον από Mytilineos για προμήθεια αερίου από Κύπρο

admin

Ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας ζητά επιστροφή στην παραγωγική δραστηριότητα από τις 4 Μαίου

admin

Γερμανία: Περισσότεροι από 2.300 γιατροί και νοσηλευτές έχουν μολυνθεί από τον κορονοϊό

admin

«Σήκωσε» 260 εκατ. με επιτόκιο 6,875% η Frigoglass

admin

FG Europe: Αύξηση 30% στα EBITDA εξαμήνου για τον όμιλο

admin

Πιερρακάκης: ΚΕΠ με Plus υπηρεσίες για τον κόσμο του επιχειρείν

admin

Διακρίσεις για μέλι που διατίθεται από την ΑΒ Βασιλόπουλος

admin