Image default
Επιχειρήσεις

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο του ΣΕΤΕ «Redefining Realities: #someREACTdifferent»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο του ΣΕΤΕ για το 2019 με τίτλο “Redefining Realities: #someREACTdifferent”, με silver sponsor την Coca-Cola στην Ελλάδα. Στο επίκεντρο του φετινού συνεδρίου βρέθηκαν η σύγχρονη τεχνολογία, οι πρωτοπόρες ιδέες και τα success stories που οδηγούν τον ελληνικό τουρισμό στην επόμενη μέρα.

Σε συνέχεια του τριετούς πλάνου επένδυσης της εταιρείας για την ανάπτυξη και προώθηση του ελληνικού τουρισμού, η χορηγία της Coca-Cola στο φετινό συνέδριο ήρθε να συμπληρώσει μια σειρά σχετικών πρωτοβουλιών, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση. Από τα συλλεκτικά μπουκάλια της εταιρείας που λειτουργούν ως όχημα προβολής της Ελλάδας σε τουρίστες από όλο τον κόσμο, έως τη συνεργασία με τη Marketing Greece και τη στήριξη της εμβληματικής καμπάνιας “OH MY GREECE | UNLOCK THE FEELING” ως μέγας χορηγός, η Coca-Cola στην Ελλάδα λέει #NEVERSETTLE και στον ελληνικό τουρισμό. 

Η Λίλιαν Νεκταρίου, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα αναφέρθηκε σχετικά: «Το φετινό συνέδριο του ΣΕΤΕ δικαίωσε τον τίτλο του “Redefining Realities: #someREACTdifferent”, αφού πράγματι μπόρεσε να εμπνεύσει τους παρευρισκόμενους για το πώς μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε την πραγματικότητα του ελληνικού τουρισμού και να ανταποκριθούμε με τρόπο καινοτόμο στα νέα δεδομένα. Ο τουρισμός έχει σημαντική θέση και στο πλαίσιο του παγκόσμιου οράματος της εταιρείας μας για Έναν Κόσμο Χωρίς Απορρίμματα. Δεν αρκούμαστε στο να φτιάχνουμε αναψυκτικά. Αξιοποιούμε την επιρροή μας και δεσμευόμαστε να κάνουμε τη διαφορά. Δημιουργούμε ένα κίνημα και καλούμε τον κόσμο να μην εφησυχάζει ποτέ #NEVERSETTLE».

Στους χώρους του συνεδρίου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο της εταιρείας και να δουν από κοντά τα έπιπλα από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό που δημιούργησε η Coca-Cola στην Ελλάδα στο πλαίσιο της πλατφόρμας κοινωνικής προσφοράς «Zero Waste Future». Στο πλαίσιο αυτό, φέτος το καλοκαίρι, η εταιρεία υλοποίησε και το πρόγραμμα «Zero Waste Beaches». Σε μία προσπάθεια να διατηρηθούν οι ελληνικές παραλίες όμορφες και καθαρές, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους τουρίστες, η εταιρεία προχώρησε σε δράσεις καθαρισμού και στην τοποθέτηση περισσότερων από 100 κάδων χωριστής ανακύκλωσης τεσσάρων ρευμάτων, για άμεση διαλογή στην πηγή, διαθέτοντας για πρώτη φορά ξεχωριστό ρεύμα για τις πλαστικές φιάλες σύμφωνα με τη νέα ευρωπαϊκή οδηγία. Μέχρι στιγμής έχουν περισυλλεχθεί πάνω από 220 τόνοι απορριμμάτων και έχουν ενημερωθεί 260.000 Έλληνες και τουρίστες για τη σημασία της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας.

Σχετικα αρθρα

Ευ. Μυτιληναίος: Ολη μου τη ζωή δουλεύω, δεν ξέρω κάτι άλλο…

admin

«Ένεση» 200 εκατ. ευρώ στη ΔΕΗ από ΥΚΩ της περιόδου 2007-2011

admin

Νέα Υόρκη: “Παλεύουμε ακόμη με 2.000 εισαγωγές κάθε ημέρα στα νοσοκομεία – Πρέπει όμως να ανοίξουμε την οικονομία”

admin

Οι 9 στις 10 επιχειρήσεις-μέλη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου θα υλοποιήσουν τις επενδύσεις τους

admin

ΕΤΕ: Τα one-off εκτίναξαν τα κέρδη στα 253 εκατ. ευρώ

admin

Πετρέλαιο: Νέα βύθιση στα 12,78 δολάρια – Χρυσός: Πτώση στα 1.723,80 δολ

admin

ΕΤΕ: Τέσσερις επενδυτές στη 2η φάση του project Icon

admin

Τρία βραβεία για το Public στα HR Excellence Awards

admin

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε μεγάλες πόλεις κάθε Σαββατοκύριακο ανακοίνωσε ο Ερντογάν

admin

ΕΒΕΠ: Ιδρύθηκαν 315 εταιρείες στο τετράμηνο – Ενθαρρυντικά στοιχεία

admin

Intralot: Συζητά με ΟΤΕ για διεκδίκηση άδειας online τυχερών παιχνιδιών

admin

Κορονοϊός: Έως 15 Μαΐου σε “παύση” η Νέα Υόρκη, λέει ο Κουόμο

admin

ΔΕΔΔΗΕ: Τετραπλή πιστοποίηση για την ασφάλεια Εγκαταστάσεων, Εργασίας και Διαχείρισης Πληροφοριών

admin

Παραγωγή αντισηπτικών από την FAMAR, μετά από έγκριση του ΕΟΦ

admin

Τι προβλέπει το business plan της ΔΕΗ

admin

Η Μέρκελ λέει στους Γερμανούς να μείνουν σπίτι τους έως και μετά το Πάσχα για να νικήσουν τον κορονοϊό

admin

Ομιλος ΟΤΕ: Εργο ICT στο Παρίσι για την Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών

admin

Οι πρωτιές και τα επόμενα σχέδια του ομίλου Eurolife ERB

admin