Image default
Επιχειρήσεις

Νέα προϊόντα παρουσίασε η Kleemann σε διεθνή έκθεση στη Γερμανία

Μια σειρά νέων προϊόντων και λύσεων με ενσωματωμένες τεχνολογίες αιχμής παρουσίασε η εταιρεία Kleemann στην INTERLIFT, την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση ανελκυστήρων στον κόσμο, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Augsburg της Γερμανίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο περίπτερο της εταιρείας, σε ειδικό stand, παρουσιάστηκε το ανανεωμένο Kleemann Portal στο οποίο προστέθηκε το FlexyLIFT R και ο πίνακας GENIUS20. Το νέο Portal παρέχει τη δυνατότητα εισαγωγής των διαστάσεων ενός υπάρχοντος φρεατίου και επιτρέπει την εκτέλεση της παραγγελίας online.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν τρία σχέδια θαλάμων από τη νέα σειρά TRENDS2020, που στην κατασκευή τους χρησιμοποιήθηκαν υλικά, τα οποία προσεγγίζουν δημιουργικά την εσωτερική διακόσμηση των ανελκυστήρων, εμπνευσμένα από τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις. Επίσης, παρουσιάστηκαν δύο μοντέλα πορτών από την KLEFER, εταιρεία του ομίλου Kleemann, που κατασκευάζει πόρτες ανελκυστήρων.

Σημαντικό έκθεμα του περιπτέρου ήταν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, και ο Atlas RPH με πανοραμικό θάλαμο, ένας μηχανικός MRL ανελκυστήρας, για φορτία 525 – 1.050 kg, ο οποίος αποτελεί ιδανική λύση για κτίρια με χαμηλό βάθος πυθμένα και ύψος τελευταίου ορόφου, αλλά και για την ανακαίνιση υφιστάμενων ανελκυστήρων ή και για ανελκυστήρες με στενά φρεάτια. Ενώ, για πρώτη φορά παρουσιάστηκε ο νέος ηλεκτρικός ανελκυστήρας MAISON 100E με πανοραμικό θάλαμο, ο οποίος διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα διαστάσεων και αποτελεί κατάλληλη επιλογή για κατοικίες και δημόσια κτίρια με περιορισμένη κίνηση.

Σημειώνεται, ότι στο 360ο Virtual Showroom που υπήρχε στους χώρους του περιπτέρου της KLEEMANN, μέσω ειδικής εφαρμογής, ο επισκέπτης είχε τη δυνατότητα εικονικής περιήγησης στους θαλάμους ανελκυστήρων της εταιρείας. Επίσης, οι επισκέπτες «γνώρισαν» το robot RAMCIP, το οποίο είχε κατασκευαστεί από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) σε συνεργασία με την Kleemann, στο πλαίσιο του προγράμματος EU Horizon 2020 και το οποίο μπορεί να επικοινωνεί με τον «έξυπνο» ανελκυστήρα της Kleemann για να βοηθά ανθρώπους με ειδικές ανάγκες, όπως η ήπια νοητική διαταραχή, η νόσος Alzheimer, ή κινητικά προβλήματα.

Σχετικα αρθρα

Jumbo: Συντηρητικές προσδοκίες και guidance για +5% στις πωλήσεις

admin

Τι κρύβει το νέο master plan του ΟΛΠ

admin

Σφακιανάκης: Αύξηση 27,1% στα EBITDA 9μήνου

admin

Εθνική Τράπεζα: Στηρίζει για 2η χρονιά τους τυροκόμους σε διεθνή διαγωνισμό

admin

Υφαντής: Συνεχίζει να κερδίζει μερίδια το 2019

admin

Σκάνδαλο Folli Follie: Ετοιμος να συνεργαστεί με την εισαγγελία ο Ι. Μπεγιέτης

admin

COSMOTE: Νέο ρεκόρ στην κίνηση δεδομένων κινητής

admin

Motor Oil: Εξαγόρασε το ποσοστό του Κοντομηνά στον Alpha

admin

Συνεχίζονται οι ζυμώσεις στην Ε.Ε. για την εμπλοκή των Kινέζων στο 5G

admin

Inform Λύκος: Στο €1,4 εκατ. τα καθαρά κέρδη στο εξάμηνο

admin

Καστελόριζο: Ανοίγει το ενδέκατο κατάστημα στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

admin

Viohalco: Στα €17 εκατ. τα κέρδη προ φόρων στο εξάμηνο

admin

Εθνική Τράπεζα: Φεύγουν περίπου 750 εργαζόμενοι

admin

Πού αποτιμούν την Chipita οι μέτοχοί της

admin

Eurobank: Κλείνει το deal με PIMCO για το project Pillar

admin

Σερβικό ενδιαφέρον για λιμάνια και ενέργεια

admin

H COSMOTE βάζει τέλος στο… «λακωνικό» ιντερνετ!

admin

Sunlight: Κέρδη προ φόρων €6,3 εκατ. έναντι ζημιών στο εξάμηνο

admin