Image default
Επιχειρήσεις

Συνάντηση της EURAPCO για την Υγεία στα κεντρικά γραφεία της Interamerican

Η INTERAMERICAN φιλοξένησε, στις 18-20 Σεπτεμβρίου στα κεντρικά γραφεία της στην Αθήνα, την τριήμερη, 3η εντός του 2019 Συνάντηση της EURAPCO για την Υγεία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συμμετείχαν στελέχη από τις εταιρείες μέλη της κοινοπραξίας: INTERAMERICAN (3 στελέχη), Achmea (2 στελέχη), Union, Caser, Covéa, Gothaer, Länsförsäkringar, Local Tapiola, Reale Group, ένας project manager από τη EURAPCO και προσκεκλημένοι ομιλητές εταιρειών εκτός κοινοπραξίας, από τις Kaser Permanente (Η.Π.Α.) και Kavo Kerr (Γερμανία).

Η ελληνική εταιρεία επιλέγεται τακτικά ως έδρα για τις συναντήσεις εργασίας των εταιρειών μελών της EURAPCO ειδικότερα για τα θέματα Υγείας, προς επιβεβαίωση της διεθνούς αναγνώρισης της καινοτόμου ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της INTERAMERICAN στον τομέα.

Τους συνέδρους απασχόλησαν τα θέματα ολοκληρωμένης περίθαλψης με συνδυασμό ασφάλισης και υπηρεσιών, οι εξελίξεις στην οδοντιατρική και οι ευκαιρίες για τις εταιρείες να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν στους ασφαλισμένους. Συζητήθηκαν θέματα, επίσης, για τις στρατηγικές υγειονομικής περίθαλψης, τη μακροχρόνια φροντίδα και ακόμη, ο σχεδιασμός δραστηριοτήτων της EURAPCO για το επόμενο έτος. Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Γιώργος Βελιώτης, πρόεδρος του EURAPCO Health Group και γενικός διευθυντής ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας της INTERAMERICAN, ξενάγησε τους συνέδρους στο Medifirst, το πρότυπο πολυιατρείο πρωτοβάθμιας φροντίδας της εταιρείας στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Η EURAPCO αποτελεί κοινοπραξία μεγάλων ασφαλιστικών οργανισμών της Ευρώπης, συγκεκριμένα των: Achmea (Ολλανδία), Caser (Ισπανία), Covéa (Γαλλία), Gothaer (Γερμανία), Länsförsäkringar (Σουηδία), Local Tapiola (Φινλανδία), Swiss Mobiliar (Ελβετία) και Reale Group (Ιταλία). Οι εν λόγω εταιρείες, μαζί με τις θυγατρικές τους σε 20 χώρες συνολικά, ασφαλίζουν 43 εκατ. πελάτες και απασχολούν περίπου 63.000 εργαζομένους. Τα συνολικά ασφάλιστρα των εταιρειών της EURAPCO ανήλθαν το 2018 σε 54,6 δισ. ευρώ, ενώ τα υπό διαχείριση κεφάλαια είναι 332,5 δισ. ευρώ (στοιχεία 2018).

Η κοινοπραξία στοχεύει στην αύξηση της προστιθέμενης αξίας των υπηρεσιών που παρέχονται στους ασφαλισμένους και στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας, εμπειρίας και βέλτιστων πρακτικών μεταξύ των εταιρειών μελών. Οι εταιρείες μέλη συμμετέχουν σε κοινά projects, με στόχο να βελτιώνουν τις υπηρεσίες, συμβάλλοντας καθοριστικά στις εξελίξεις της ασφάλισης και των υπηρεσιών στους άξονες της διαχείρισης της μακροβιότητας, της πρόληψης, του ελέγχου του κόστους και της αξιοποίησης της ψηφιακής τεχνολογίας στην Υγεία.

Σχετικα αρθρα

MLS: Στις 27 Αυγούστου η αποκοπή μερίσματος

admin

Grant Thornton: Είναι η επιχείρηση σας «έτοιμη» να αντιμετωπίσει την πανδημία;

admin

Φουρλής: Στα €6 εκατ. τα καθαρά κέρδη 9μήνου

admin

Οι προθεσμίες για τις επιταγές στις επιχειρήσεις που εντάχθηκαν τον Απρίλιο

admin

Λευκός Οίκος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεκκίνησης της οικονομίας τον Μάιο

admin

Η AEGEAN αυξάνει τις πτήσεις εσωτερικού από τις 18 και τις 25 Μαΐου

admin

Lamda: Μέσα στον Δεκέμβριο η αύξηση κεφαλαίου

admin

Αίγυπτος: Στα 160 τα νέα κρούσματα και 14 επιπλέον νεκροί

admin

Οι απάντηση ΔΕΔΔΗΕ για τις «αποτυχημένες» αποκοπές ρεύματος

admin

Πλαστικά Θράκης: Επένδυση 4,3 εκατ. λιρών για την παραγωγή μασκών

admin

Ρωσία: Νέα αύξηση ρεκόρ των κρουσμάτων σε μία ημέρα

admin

Uni Systems: Τρεις συμβάσεις για το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων

admin

Από την Β.Σ. Καρούλιας η διανομή Corona, Stella, Bud στην ελληνική αγορά

admin

Ποια σχολεία βράβευσε η Eurobank

admin

Γερμανία: Άλλοι 129 άνθρωποι έχασαν τη ζωή του από τον κορονοϊό

admin

Αίγυπτος: 5 νέοι θάνατοι από κορονοϊό – 183 συνολικά

admin

Η Wizz Air σχεδιάζει επανεκκίνηση πτήσεων προς την Ελλάδα από τον Ιούλιο

admin

Ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας ζητά επιστροφή στην παραγωγική δραστηριότητα από τις 4 Μαίου

admin