Image default
Επιχειρήσεις

Coca Cola: Ο τουρισμός αποτελεί βασικό πυλώνα ενίσχυσης της οικονομίας

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η χώρα μας είναι ιδιαίτερα τουριστική και προσελκύει μεγάλο αριθμό επισκεπτών κάθε χρόνο. Ενδεικτικά, πέρσι υποδέχθηκε σχεδόν 30,1 εκατ. τουρίστες, ενώ το 2017 περίπου 27 εκατ. τουρίστες.

Ο τουρισμός στη χώρα μας αποτελεί πολύ σημαντικό πυλώνα στήριξης της εθνικής μας οικονομίας, καθώς συμβάλλει στη διαμόρφωση της οικονομίας και την ενίσχυση της απασχόλησης. Επίσης, με δεδομένο ότι υπάρχει μεγάλη διασπορά των τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα, ο τουρισμός συμβάλλει καταλυτικά στη διαμόρφωση του εισοδήματος σε πολλές Περιφέρειες της χώρας.

Εδώ και 3 χρόνια, η Coca-Cola στην Ελλάδα υποστηρίζει σταθερά την προώθηση του ελληνικού τουρισμού διεθνώς, συμβάλλοντας έμπρακτα στην προσπάθεια ανάδειξης της χώρας σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό. Μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων και με όχημα τα συλλεκτικά της μπουκάλια, η εταιρεία προωθεί δημοφιλείς ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς. Παράλληλα, ως μεγάλος χορηγός της καμπάνιας “OH MY GREECE | UNLOCK THE FEELING” της Marketing Greece, συμβάλλει ουσιαστικά στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος παγκοσμίως.

Ταυτόχρονα, στα πλαίσια της παγκόσμιας στρατηγικής της εταιρείας για Έναν Κόσμο Χωρίς Απορρίμματα και της νέας, εταιρικής καμπάνιας #NEVERSETTLE, η στήριξη και ενδυνάμωση των τοπικών κοινωνιών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος. Με το σύνθημα #NEVERSETTLE, η Coca-Cola δεν αρκείται στο να φτιάχνει αναψυκτικά. Δημιουργεί ένα κίνημα και καλεί τον κόσμο να μην εφησυχάζει ποτέ. Αξιοποιεί την επιρροή της και δεσμεύεται να κάνει τη διαφορά.

Παράδειγμα αποτελεί η πλατφόρμα κοινωνικής προσφοράς, «Zero Waste Future», στο πλαίσιο της οποίας, φέτος το καλοκαίρι, η Coca-Cola στην Ελλάδα υλοποίησε το πρόγραμμα «Zero Waste Beaches», με σημαντικά αποτελέσματα καθώς μέχρι στιγμής έχουν περισυλλεχθεί πάνω από 220 τόνοι απορριμμάτων και έχουν ενημερωθεί 260.000 Έλληνες και τουρίστες για τη σημασία της ανακύκλωσης και της κυκλικής οικονομίας. Σε μία προσπάθεια να διατηρηθούν οι ελληνικές παραλίες όμορφες και καθαρές, τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους τουρίστες, η εταιρεία προχώρησε σε δράσεις καθαρισμού αναγνωρίζοντας την ανάγκη διαρκούς ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας του τουρισμού.

Πιστή στη δέσμευσή της για την ανάδειξη της Ελλάδας ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό, η Coca-Cola αποτέλεσε χορηγό του φετινού συνεδρίου του ΣΕΤΕ (silver sponsor), αποδεικνύοντας ότι ο τουρισμός αποτελεί για την εταιρεία υψηλή προτεραιότητα και στρατηγικό πυλώνα δράσης σε τοπικό επίπεδο.

Σχετικα αρθρα

Forthnet: Δωδέκατη περίοδος εκτοκισμού ΜΟΔ

admin

Γαλλία: 357 θάνατοι από τον κορονοϊό – Ο χαμηλότερος αριθμός εδώ και μια εβδομάδα

admin

Συνεισφορά 352 εκατ. ευρώ στο ΑΕΠ από την Interamerican

admin

Viohalco: Στα €17 εκατ. τα κέρδη προ φόρων στο εξάμηνο

admin

Αλεν (Hard Rock): Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική του Ελληνικού

admin

Εννέα «μνηστήρες» για τη ΔΕΠΑ Υποδομών

admin

Ευρωζώνη: Σε ιστορικό χαμηλό το ηθικό των επενδυτών τον Απρίλιο

admin

Η τροπολογία για ΛΑΡΚΟ: Ειδική διαχείριση και πώληση ή λουκέτο

admin

Τοποθετήθηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΡΓΟΣΕ

admin

Πιο ακριβά κατά 20-25% τα ναυτιλιακά καύσιμα από το 2020

admin

MLS: Δεν υπάρχει σημαντικό γεγονός που να δικαιολογεί την πτώση της μετοχής

admin

ΕΛΤΡΑΚ: Στο 94,89% το ποσοστό των ELTRAK CP και Ν. Κόβας

admin

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΟΤΟΕ με τη Νέα Δημοκρατία

admin

ΕΛΤΡΑΚ: Υποχρεωτική δημόσια πρόταση από ELTRAK CP

admin

Νέα υπηρεσία αποστολής εμβασμάτων από την PayPal

admin

Μεταχρονολογημένες επιταγές: Παράταση 3 εργάσιμων ημερών για να δηλωθούν

admin

Η Πειραιώς Real Estate στη διεθνή συνάντηση MR&H

admin

Νέο πακέτο ψηφιακών εργαλείων από τη Vofafone

admin