Image default
Επιχειρήσεις

Η Pylones Hellas στo IT Directors Forum 2019

H Pylones Hellas, πάροχος προηγμένων λύσεων πληροφορικής σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με μακρά παρουσία 20 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, συμμετείχε ως Sponsor στο IT Directors Forum 2019 που διεξήχθη την 23η Οκτωβρίου 2019 στο συνεδριακό κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το συνέδριο που διοργανώθηκε για 14η συνεχή χρονιά, συγκέντρωσε υψηλόβαθμα στελέχη από τις κάθετες αγορές πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, σε μια προσπάθεια διερεύνησης των νέων τάσεων που επιβάλλει η ιλιγγιώδης εξέλιξη της τεχνολογίας και η άμεση επιρροή της σε όλα τα στάδια λειτουργίας των επιχειρήσεων.

H Pylones Hellas, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ITC systems & security integrators στον ιδιωτικό τομέα στη χώρα μας, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις καλύπτοντας όλο το φάσμα των απαιτήσεων πληροφορικής των επιχειρήσεων, ξεκινώντας από τις υποδομές hardware και φτάνοντας μέχρι τις λειτουργικές διαδικασίες και την ασφάλεια.

Στο φετινό IT Directors Forum, η Pylones Hellas (ΙΒΜ Business Silver Partner) παρουσίασε λύσεις βασισμένες σε τεχνολογίες της IBM και πιο συγκεκριμένα τις λύσεις Cloud Pack for applications.

Τα ΙΒΜ Cloud Packs βρίσκουν εφαρμογή σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε ποικίλους επιχειρηματικούς κλάδους δίνοντας την δυνατότητα σε αυτές να εκμοντερνίσουν τις εφαρμογές τους (modernization of applications) και να αξιοποιήσουν τις πλατφόρμες Openshift και Kubernetes σε Multicloud περιβάλλοντα.

Στα πλαίσια του συνεδρίου ο κος Εμμανουήλ Νέτος, Γενικός Διευθυντής της Pylones Hellas, συμμετέχοντας στο IT Experts’ Panel με θέμα “Trends and IT Solutions”, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Οι επιχειρηματικές προκλήσεις και η τεχνολογία σε πολύ λίγο καιρό θα αποτελούν δύο έννοιες που θα πηγαίνουν μαζί σε όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στον πλανήτη. Δεν θα μπορεί να υπάρξει βιώσιμη επιχειρηματική δραστηριότητα χωρίς τεχνολογία. Το customer experience αποτελεί μια πρόκληση και οι εταιρείες οφείλουν να είναι σε θέση να προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία στον κάθε μοναδικό πελάτη μέσα από την χρήση των προϊόντων τους. Η βελτίωση του customer experience αποτελεί πλέον “Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα” για τις εταιρείες. Προς τη κατεύθυνση αυτή η ΙΒΜ με τις καινοτομίες που προτείνει -και υλοποιούμε εμείς οι συνεργάτες της- συνεχίζει να είναι επί δεκαετίες ένας αξιόπιστος συνεργάτης για χιλιάδες επιχειρήσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι μεγάλες τράπεζες, οι περισσότερες εταιρείες λιανικής και οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών χρησιμοποιούν το ΙΒΜ Cloud”.

Σχετικα αρθρα

Η κοινοπραξία EBRD-Dimand-Prodea προσωρινός ανάδοχος για τον Πύργο Πειραιά

admin

Παρουσία της Deloitte Ελλάδος στην Κρήτη

admin

Η Alpha Bank «Best Private Bank in Greece» για δεύτερη συνεχή χρονιά

admin

Σελόντα: Η Andromeda Seafood διαβεβαιώνει ότι καλύφθηκαν οι όροι που έθεσε η DGComp

admin

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τους νέους βουλευτές της ΝΔ

admin

ΕΛΤΡΑΚ: Με 100% η EΛΤΡΑΚ CP και τα συντονισμένα πρόσωπα

admin

Καρέλιας: Πτώση περιθωρίων και κερδοφορίας

admin

Γραφεία στη Θεσσαλονίκη άνοιξε η Accenture

admin

Ανακοινώθηκε η συμφωνία Pasal-Sterner Stenhus

admin

Παράταση στο διαγωνισμό για ΔΕΠΑ Υποδομών

admin

Inform Λύκος: Στις 18/11 η ΓΣ για απόσχιση κλάδου και αύξηση κεφαλαίου

admin

CNL Capital: Επανεκκίνηση του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών

admin

Συναντήσεις με τα δίκτυα συνεργατών από την Eurolife ERB

admin

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για στελέχη ολοκλήρωσε η Eurolife ERB

admin

EY: Απαραίτητος ο ψηφιακός μετασχηματισμός των υπηρεσιών υγείας

admin

Ανοιξε το βιβλίο προσφορών για το ομόλογο της Wind

admin

Η Barilla Hellas στο Top 10 των πιο αξιοθαύμαστων εταιρειών στην Ελλάδα

admin

Πώς μπορείτε να ρυθμίσετε τηλεφωνικά τα χρέη στη ΔΕΗ

admin