Image default
Επιχειρήσεις

Ανοιξε το πρώτο υποκατάστημα της Optima Bank

Η Optima Βank ξεκίνησε τη λειτουργία του πρώτου καταστήματός της, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για ολόκληρο τον τραπεζικό κλάδο.

Με το κύρος και την αξιοπιστία της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ, του ισχυρού ομίλου με ηγετική θέση στην ελληνική οικονομία και πρωταγωνιστικό ρόλο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Optima Βank υλοποιεί ήδη ένα πλάνο μετασχηματισμού της τέως Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος σε μια σύγχρονη εμπορική τράπεζα.

Το πρώτο κατάστημα της τράπεζας, στο Ψυχικό (Ολυμπιονικών 330 και Βενιζέλου), άνοιξε τις πόρτες του μέσα σε λιγότερο από 3 μήνες, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που μεταμορφώνουν την καθημερινή επαφή με την τράπεζα. Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η τράπεζα, στα καταστήματα της Optima Βank, τα ταμεία όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα θα αποτελούν παρελθόν αφού ακόμη και οι εγχρήματες συναλλαγές δεν θα πραγματοποιούνται σε γκισέ αλλά σε γραφεία συνεργασίας. Μεταξύ άλλων, οι συναντήσεις των πελατών με τους συμβούλους των καταστημάτων θα λαμβάνουν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την άνεση και την ιδιωτικότητα των πελατών.

Διαθέτοντας μια εξαιρετική ομάδα στελεχών, με βαθιά γνώση και εμπειρία στον κλάδο, αλλά κυρίως με όρεξη για δουλειά, η Optima Βank στοχεύει να κάνει κάτι ξεχωριστό για τα ελληνικά δεδομένα: να μετατρέψει κάθε τραπεζική συναλλαγή σε μια πρωτόγνωρη, ευχάριστη εμπειρία για όλους.

Το όνομα της Optima Βank αντανακλά τις αξίες της νέας τράπεζας και ταυτόχρονα λειτουργεί ως διαρκής υπενθύμιση της δέσμευσής της να προσφέρει το καλύτερο δυνατό (Optimum), με πίστη και αισιοδοξία (Optimistic) σχετικά με τις προοπτικές που ανοίγονται για την ίδια, τους πελάτες της, αλλά και τη χώρα.

«Η Optima Βank δημιουργήθηκε σε μια περίοδο που η Ελλάδα, η οικονομία και η κοινωνία έχουν περισσότερο από ποτέ ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα, ένα νέο ξεκίνημα στο οποίο οι τράπεζες έχουν κομβικό ρόλο. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται οι τράπεζες να προσαρμοστούν στις σημερινές ανάγκες και όχι το αντίστροφο. Στην Optima Βank είδαμε τα πάντα από την αρχή. Μέσα από μια διαφορετική φιλοσοφία επιδιώκουμε να προσφέρουμε με ανθρώπινο πρόσωπο την καλύτερη τραπεζική εμπειρία στη χώρα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Optima Βank, κ. Δημήτρης Κυπαρίσσης.

Ο κ. Γιώργος Τανισκίδης, πρόεδρος του Δ.Σ. της Optima Βank, σχολίασε με αφορμή τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος της τράπεζας: «Σε αυτή τη νέα εποχή για τη χώρα δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη χωρίς την ουσιαστική συμβολή των τραπεζών. Μέσα σε μια κρίσιμη συγκυρία για τον τόπο και με γνώμονα να συμβάλουμε στην απελευθέρωση της πραγματικής δυναμικής της χώρας, δημιουργήσαμε την Optima Βank, μια σύγχρονη τράπεζα που βάζει μπροστά τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας, τις ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας».

Σημειώνεται πως η Optima Βank υλοποιεί ένα στρατηγικό σχέδιο επενδύσεων, που δίνει έμφαση στην ανάπτυξη τόσο του δικτύου καταστημάτων της όσο και των σύγχρονων και ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών της.

Σχετικα αρθρα

MIG: Διακόπηκαν οι διαπραγματεύσεις με Farallon και Oak Hill

admin

Αντώνης Σταύρου (Όμιλος Καστελόριζο): Περίπου 40% η πτώση από πέρυσι

admin

Wind Ελλάς: Συνέχεια επενδύσεων εν μέσω πανδημίας- Οι οικονομικές επιδόσεις

admin

Κέρδη 284 εκατ. για τη μητρική της Interamerican το α’ εξάμηνο

admin

MIG: Δεν σχολιάζει δημοσιεύματα , εξετάζει εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για την «SingularLogic

admin

Ντις (Volkswagen): Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την Tesla

admin

Τι ισχύει για την τηλεργασία, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Εργασίας

admin

Η Apple στο στόχαστρο της ΕΕ για το AppStore και το Apple Pay

admin

Εθνική Τράπεζα: Παραιτήθηκε ο Andrew McIntyre – Αναλαμβάνει νέα καθήκοντα

admin

Ιατρικό Αθηνών: Νέος Γενικός Διευθυντής ο Γεώργιος Ζέρδιλας

admin

Ετοιμάζεται να βγει στις αγορές η Praxia Bank

admin

ΣτΕ: Εκτός διαγωνισμού η Hard Rock για καζίνο στο Ελληνικό

admin

Σαράντης: Αύξηση 16,8% στα EBITDA εννεαμήνου

admin

Ακυρώσεις και Τροποποιήσεις πτήσεων από AEGEAN και Olympic Air στις 15 και 16 Οκτωβρίου

admin

Ebury: Στη δεύτερη θέση του Bloomberg για τις πιο επιτυχημένες προβλέψεις ισοτιμίας ευρώ – δολαρίου

admin

TUI Cruises: Λανθασμένος συναγερμός στο Mein Schiff 6

admin

Intracom: Παρατείνεται έως τις 30/6 η προθεσμία για την πώληση της K-Wind

admin

Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ μπαίνουν δυναμικά στο διαδίκτυο

admin