Image default
Επιχειρήσεις

Η EY ελκυστικότερος εργοδότης στον τομέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ΕΥ είναι ο κορυφαίος εργοδότης στον τομέα των συμβουλευτικών υπηρεσιών, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη της Universum για τους «Πιο Ελκυστικούς Εργοδότες Παγκοσμίως» για το 2019. Συγχρόνως, βρίσκεται πλέον και στη δεύτερη θέση μεταξύ των ελκυστικότερων εργοδοτών συνολικά, από την τρίτη θέση που κατείχε μέχρι πέρυσι. Η κατάταξη του 2019 βασίζεται σε έρευνα στην οποία συμμετείχαν 247.235 φοιτητές διοίκησης επιχειρήσεων, μηχανολογίας και πληροφορικής, από κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα των 12 μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου.

Η EY διεθνώς, περιλαμβάνεται, επίσης, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στην κατάταξη τoυ Great Place to Work για τις «Καλύτερες Εταιρείες για Εργασία Παγκοσμίως» για το 2019. Με βάση την ψήφο των ανθρώπων της, η ΕΥ κατέλαβε την 7η θέση, βελτιώνοντάς την κατά 12 θέσεις. Οι επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στην τελική κατάταξη, κρίνεται ότι ακολουθούν βέλτιστες πρακτικές και πολιτικές υποστήριξης μιας κουλτούρας εμπιστοσύνης.

Η EY έχει επενδύσει περίπου 530 εκατ. δολάρια στην εκπαίδευση, ενώ έχουν καταγραφεί περισσότερες από 14 εκατ. ώρες εκμάθησης, με συνεχή έμφαση στην εκπαίδευση σε θέματα αναδυόμενων τεχνολογιών, σε όλο το εύρος του οργανισμού.

Σήμερα, η ΕΥ απασχολεί περισσότερους από 284.000 ανθρώπους σε περισσότερες από 150 χώρες, με συνολικά παγκόσμια έσοδα 36,4 δισ. δολάρια.

Σχολιάζοντας τις νέες διακρίσεις της ΕΥ, ο Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Οι διακρίσεις αυτές βασίζονται όχι μόνο στην ψήφο φοιτητών από τα σημαντικότερα πανεπιστήμια στον κόσμο, αλλά και των δικών μας ανθρώπων, και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Στην ΕΥ ξέρουμε πολύ καλά ότι η ποιότητα των υπηρεσιών μας και η εμπιστοσύνη των πελατών μας βασίζονται αποκλειστικά στην ποιότητα και την αφοσίωση των ανθρώπων μας, στους οποίους επενδύουμε διαρκώς. Στην Ελλάδα ειδικότερα, η ΕΥ δίνει τα τελευταία χρόνια την ευκαιρία σε όλο και περισσότερους νέους ανθρώπους να ξεκινήσουν μια λαμπρή σταδιοδρομία παραμένοντας στη χώρα τους, αναπτύσσοντας παράλληλα και τις δεξιότητές τους».

Σχετικα αρθρα

Η JTI «κορυφαίος εργοδότης» για 8η συνεχή χρονιά

admin

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική:  Βράβευση στο διαγωνισμό Mobile Excellence Awards

admin

ΔΕΗ: Συνάντηση Στάσση με ΓΕΝΟΠ

admin

Στην Andromeda ο έλεγχος της Περσεύς

admin

ANEK: Μερική μετατροπή του ΜΟΔ από τις τράπεζες

admin

Δύο διακρίσεις για την Eurobank από το Global Finance

admin

Θυγατρική στις ΗΠΑ δημιουργεί η Sunlight

admin

Τρία βραβεία για τη ΓΕΦΥΡΑ στα Energy Mastering Awards 2019

admin

B&F: Στις 23/12 η ΓΣ των ομολογιούχων για τη σύναψη δανείου 10 εκατ. ευρώ

admin

Intralot: Συζητά με ΟΤΕ για διεκδίκηση άδειας online τυχερών παιχνιδιών

admin

Δυο προσφορές για τις τιτλοποιήσεις της ΔΕΗ

admin

«Πρεσβευτής» επενδύσεων ο Prem Watsa

admin

ΟΤΕ: Νέα επιστολή Μιχ. Τσαμάζ προς το προσωπικό για την ΣΣΕ

admin

ΗΠΑ: Εγκρίθηκε το πρώτο γρήγορο τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων κατά του κορονοϊού

admin

Σε διαθεσιμότητα ο λιμενάρχης Θεσσαλονίκης μετά την ποινική δίωξη

admin

ΣΙΔΜΑ: Περιορίστηκαν οι προ φόρων ζημιές το α’ εξάμηνο

admin

Η έξυπνη συνταγή για μείωση χρεώσεων στην κινητή

admin

Πρ. Εμφιετζόγλου κατά Κ. Καραμανλή για το Πάτρα – Πύργος

admin