Image default
Επιχειρήσεις

Ιntracom Telecom: Αναβαθμίζει το ασύρματο δίκτυο της ιρλανδικής αστυνομίας

Η Ιntracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, προμηθεύει, μέσω του εξουσιοδοτημένου μεταπωλητή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, Westica Communications Ltd, την προηγμένη σειρά μικροκυματικών (MW) προϊόντων OmniBAS™ και την καινοτόμο αυτοματοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης uni|MS™, για την αναβάθμιση του ιδιωτικού δικτύου της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Βορείου Ιρλανδίας (PSNI).

Συγκεκριμένα, στις δύο εταιρείες ανατέθηκε η παροχή προϊόντων ραδιομετάδοσης με σκοπό την αναβάθμιση του ιδιωτικού ασύρματου δικτύου μετάδοσης της Αστυνομίας. Το νέο αυτό δίκτυο θα υποστηρίζει μια σειρά ευρυζωνικών υπηρεσιών με πλήρη ασύρματη διαχείριση.

Η Ιntracom Telecom παρέχει τα σημειακά (Point-to-Point) μικροκυματικά ραδιοσυστήματά της, συμπεριλαμβανομένων των κεραιών, από την οικογένεια προϊόντων επόμενης γενιάς OmniBAS™, καθώς και την πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου, uni|MS™. Παράλληλα, η Westica προμηθεύει μια σειρά προηγμένων υπηρεσιών, όπως σχεδιασμός, εγκατάσταση, ανάθεση, ενσωμάτωση, μετακίνηση, συντήρηση και τεχνική υποστήριξη.

Εκπρόσωπος της PSNI δήλωσε: «Δουλεύοντας σε κρίσιμες καταστάσεις, όπως αυτές της Αστυνομικής Υπηρεσίας της Βορείου Ιρλανδίας, πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι έχουμε τους πιο ικανούς συνεργάτες δίπλα μας. Ως εκ τούτου, η επιλογή των εταιρειών Westica και Ιntracom Telecom ενισχύει μια σημαντική συνεργασία, δεδομένης της εμπειρίας και γνώσης των εταιρειών αυτών τόσο στην PSNI όσο και σε έργα στρατηγικής υποδομής. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα αποδειχθεί αποτελεσματική και πολύ επιτυχημένη».

Ο κ. Andrew Hunwicks, Εκτελεστικός Διευθυντής της Westica, σχολίασε: «Η Westica προμηθεύει στην Αστυνομική Υπηρεσία της Βορείου Ιρλανδίας τον εξοπλισμό της Ιntracom Telecom εδώ και αρκετό καιρό και η συνεχής εμπιστοσύνη στην τεχνολογία, τον εφοδιασμό, τη συντήρηση και τη διαχείριση είναι το κλειδί για την ανάπτυξη αυτού του κρίσιμου δικτύου».

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, Διευθυντής Marketing του χαρτοφυλακίου ασύρματων λύσεων της Ιntracom Telecom, ανέφερε: «Η ανανέωση της προμήθειας των λύσεών μας αποτελεί ισχυρή απόδειξη της εμπιστοσύνης που απολαμβάνει η τεχνολογία της Ιntracom Telecom για την κάλυψη εφαρμογών κρίσιμης σημασίας και ευαίσθητων επικοινωνιών. Η Ιntracom Telecom δεσμεύεται να συνεχίσει την εξέλιξη του χαρτοφυλακίου της παραμένοντας πρωτοπόρος στην παροχή ασφαλών δικτυακών υποδομών για ασφάλεια και επιτήρηση».

Σχετικα αρθρα

Η πορεία των ευρωπαϊκών δεικτών θα οδηγήσει το Χρηματιστήριο

admin

ΓΕΚ Τέρνα: Στον Γ. Περιστέρη πακέτα 2,67 εκατ. μετοχών για το 2,58% της εταιρείας

admin

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Ξεκινά η μετατροπή της 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα σε «πράσινη» εγκατάσταση

admin

Τέρνα Ενεργειακή: Ξεκινά η μετατροπή της 115 Πτέρυγα Μάχης σε «πράσινη» εγκατάσταση

admin

ΔΕΗ: Στις 20 Απριλίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 2020

admin

Χρηματιστήριο: Ξεκινά αφιέρωμα στις εισηγμένες της ενέργειας

admin

Ιωάννης Μίχος (Epsilon Net): «Σύμμαχοι με την Space Hellas στους διαγωνισμούς του δημοσίου»

admin

7evenkill: Τα Tesla που βασίζονται σε ονόματα της ελληνικής Μυθολογίας

admin

Swiss Med: Κηρύχθηκε έκπτωτη η εταιρεία που είχε αναλάβει την προμήθεια 3.000.000 self test

admin

Η ΑΓΕΤ Ηρακλής «υιοθετεί» το παιδί της οικογένειας στη Μακρινίτσα μετά το διπλό φονικό

admin

Self Test: Για ποιους είναι υποχρεωτικά από Δευτέρα- Οι ΚΑΔ και η διαδικασία

admin

Μηδενικά ενοίκια τον Απρίλιο για κλειστές επιχειρήσεις – Η τροπολογία

admin