Image default
Οικονομία

Σχέδιο ανάπτυξης στην Ελλάδα για τον όμιλο της Radisson

Τα σχέδια του Ομίλου της Radisson παρουσίασε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.  Στην εκδήλωση τα πλάνα του Ομίλου παρουσίασαν ο senior Vice President του Ομίλου αρμόδιος για τις σχέσεις με τους ιδιοκτήτες και το franchise   κ. Joep Peeters  και ο Αντιπρόεδρος αρμόδιος για την Ανάπτυξη κ. Elie Milky.

O κ. Μilky είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική ανάπτυξη του Radisson Hotel Group και πιο συγκεκριμένα για το portfolio ξενοδοχείων στη Μέση Ανατολή, αλλά και σε περιοχές της Νότιας Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου. Έχει επίσης αναλάβει την ανάπτυξη του ομίλου σε Ελλάδα και Κύπρο με στόχο το portfolio του Group να ξεπεράσει τα 20 ξενοδοχεία και 4,000 δωμάτια μέχρι το 2022, για όλα τα κύρια brands: Radisson Blu, Radisson, Park Inn by Radisson, Radisson RED και Radisson Collection.

Με δύο Radisson Blu ξενοδοχεία και θέρετρα, τα οποία λειτουργούν ήδη σε Αθήνα και Κρήτη, το Radisson Hotel Group θα είναι μέρος της δράσης με νέο, στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης για τη χώρα μας.

Ο Αντιπρόεδρος αρμόδιος για την Ανάπτυξη κ. Elie Milky

Όπως σημείωσε ο κ Μilky έχοντας σαν βασική προτεραιότητα την αναγνωσιμότητα του brand στην αγορά, αναζητούνται νέες ευκαιρίες σε νεόδμητα ξενοδοχειακά κτίρια, αλλά και στη μεταβολή ήδη ενεργών ξενοδοχείων.

Το Radisson Hotel Group θα επικεντρωθεί στις πόλεις της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, παραμένοντας ανοιχτό σε τυχόν ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στην ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά, όπως για παράδειγμα στην Πάτρα, την Πελοπόννησο, τη Χαλκιδική, την Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Ρόδο, την Κω και τις Κυκλάδες.

Το πλάνο του Radisson Hotel Group είναι να μεγιστοποιήσει την προσφορά του στην Ελληνική αγορά, βασιζόμενο σε στρατηγικές συμφωνίες οι οποίες θα περιλαμβάνουν διαχειριστικές συμβάσεις και franchises. Τέτοιου είδους συνεργασίες και συμφωνίες θα παρέχουν ευελιξία και ελευθερία στους συνεργάτες του, δίνοντας τους ταυτόχρονα την ευκαιρία να προσφέρουν νέες υπηρεσίες στους πελάτες τους. Οι νέες συνεργασίες θα επωφελούνται πάντα από την επιχειρηματική αποδοτικότητα και το υψηλό επίπεδο του Group, το οποίο αναλαμβάνει από ξενοδοχεία κατηγορίας midscale μέχρι και luxury.

Ο senior Vice President του Ομίλου, κ. Joep Peeters

Το Radisson Hotel Group είναι ένας από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους, με εφτά διαφορετικά ξενοδοχειακά brand και περισσότερα από 1.400 ενεργά και υπό κατασκευή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Ο όμιλος περιλαμβάνει τα brands Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson και Country Inn & Suites by Radisson.

Το Radisson Rewards είναι το παγκόσμιο πρόγραμμα επιβράβευσης του ομίλου, το οποίο προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και δημιουργεί αξέχαστε στιγμές στους πελάτες μας. Το πρόγραμμα προσφέρει εξαιρετικά loyalty προνόμια σε πελάτες, διοργανωτές, πράκτορες και συνεργάτες.

Με το Radisson Meetings, οι πελάτες μας επωφελούνται από την εξαιρετική υπηρεσία διοργάνωσης εκδηλώσεων, η οποία βασίζεται σε 3 βασικές αξίες εξυπηρέτησης: Personal, Professional and Memorable, παρέχοντας υπηρεσίες οι οποίες ακολουθούν τη φιλοσοφία εξυπηρέτησης Radisson: Yes I Can!

Η παγκόσμια ομάδα του Radisson Hotel Group και των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων αποτελείται από 95.000 εργαζόμενους.

Σχετικα αρθρα

Χρυσή Βίζα: Νόμιμη η πληρωμή και η απόκτηση ακινήτου μέσω POS

admin

Οι ευρωπαϊκές μετοχές οδεύουν προς την καλύτερη χρονιά τους από τη χρηματοπιστωτική κρίση

admin

ΓΣΕΒΕΕ: Σε υψηλό 10ετίας οι επιχειρηματικές προσδοκίες για το επόμενο εξάμηνο

admin

Η ιταλική βιομηχανία επιστρέφει στην κανονικότητα

admin

Κοροναϊός : Τι είπε ο Σ. Τσιόδρας για ταξίδια και τουρισμό

admin

Εκτοξεύτηκε η τιμή του πετρελαίου μετά τις επιθέσεις στη Σαουδική Αραβία

admin

Στην κορυφή του παγκοσμίου χάρτη αποδόσεων το Χρηματιστήριο Αθηνών

admin

British American Tobacco Hellas: Νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος o Vitalii Kochenko

admin

Εφορία : Τα πάρε – δώσε των φορολογούμενων μέχρι το τέλος της χρονιάς

admin

Γ. Βρούτσης: Ελάχιστη αμοιβή 3.000 ευρώ με επιδότηση του 70% για όποιον υψηλά ειδικευμένο επαναπατρισθεί

admin

«Όχι» του ΔΝΤ στη Βενεζουέλα που ζήτησε δάνειο για να αντιμετωπίσει τον κορονοϊό

admin

Covid-19: Πόσο θα στοίχιζε στον πλανήτη μία πανδημία;

admin

Οίκοι αξιολόγησης: Άνοιξε ο χορός των υποβαθμίσεων

admin

Ηλεκτρονικές αποδείξεις : Πόσες χρειάζεστε για να «χτίσετε» το αφορολόγητο όριο

admin

Πλειστηριασμοί : Στην «τσιμπίδα» οι κακοπληρωτές – Στο σφυρί χιλιάδες ακίνητα

admin

Ακίνητα : Σε πτωτική τροχιά τα ενοίκια – Νέα εικόνα στο Airbnb [πίνακες]

admin

Ο «οικονομικός» πόλεμος κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ με φόντο την Κομισιόν

admin

Κοροναϊός : Ποια προϊόντα εξαφανίζονται από τα ράφια των σούπερ μάρκετ

admin