Image default
Οικονομία

Σχέδιο ανάπτυξης στην Ελλάδα για τον όμιλο της Radisson

Τα σχέδια του Ομίλου της Radisson παρουσίασε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.  Στην εκδήλωση τα πλάνα του Ομίλου παρουσίασαν ο senior Vice President του Ομίλου αρμόδιος για τις σχέσεις με τους ιδιοκτήτες και το franchise   κ. Joep Peeters  και ο Αντιπρόεδρος αρμόδιος για την Ανάπτυξη κ. Elie Milky.

O κ. Μilky είναι υπεύθυνος για τη στρατηγική ανάπτυξη του Radisson Hotel Group και πιο συγκεκριμένα για το portfolio ξενοδοχείων στη Μέση Ανατολή, αλλά και σε περιοχές της Νότιας Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου. Έχει επίσης αναλάβει την ανάπτυξη του ομίλου σε Ελλάδα και Κύπρο με στόχο το portfolio του Group να ξεπεράσει τα 20 ξενοδοχεία και 4,000 δωμάτια μέχρι το 2022, για όλα τα κύρια brands: Radisson Blu, Radisson, Park Inn by Radisson, Radisson RED και Radisson Collection.

Με δύο Radisson Blu ξενοδοχεία και θέρετρα, τα οποία λειτουργούν ήδη σε Αθήνα και Κρήτη, το Radisson Hotel Group θα είναι μέρος της δράσης με νέο, στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης για τη χώρα μας.

Ο Αντιπρόεδρος αρμόδιος για την Ανάπτυξη κ. Elie Milky

Όπως σημείωσε ο κ Μilky έχοντας σαν βασική προτεραιότητα την αναγνωσιμότητα του brand στην αγορά, αναζητούνται νέες ευκαιρίες σε νεόδμητα ξενοδοχειακά κτίρια, αλλά και στη μεταβολή ήδη ενεργών ξενοδοχείων.

Το Radisson Hotel Group θα επικεντρωθεί στις πόλεις της Αθήνας και Θεσσαλονίκης, παραμένοντας ανοιχτό σε τυχόν ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στην ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά, όπως για παράδειγμα στην Πάτρα, την Πελοπόννησο, τη Χαλκιδική, την Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Ρόδο, την Κω και τις Κυκλάδες.

Το πλάνο του Radisson Hotel Group είναι να μεγιστοποιήσει την προσφορά του στην Ελληνική αγορά, βασιζόμενο σε στρατηγικές συμφωνίες οι οποίες θα περιλαμβάνουν διαχειριστικές συμβάσεις και franchises. Τέτοιου είδους συνεργασίες και συμφωνίες θα παρέχουν ευελιξία και ελευθερία στους συνεργάτες του, δίνοντας τους ταυτόχρονα την ευκαιρία να προσφέρουν νέες υπηρεσίες στους πελάτες τους. Οι νέες συνεργασίες θα επωφελούνται πάντα από την επιχειρηματική αποδοτικότητα και το υψηλό επίπεδο του Group, το οποίο αναλαμβάνει από ξενοδοχεία κατηγορίας midscale μέχρι και luxury.

Ο senior Vice President του Ομίλου, κ. Joep Peeters

Το Radisson Hotel Group είναι ένας από τους μεγαλύτερους ξενοδοχειακούς ομίλους, με εφτά διαφορετικά ξενοδοχειακά brand και περισσότερα από 1.400 ενεργά και υπό κατασκευή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Ο όμιλος περιλαμβάνει τα brands Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson και Country Inn & Suites by Radisson.

Το Radisson Rewards είναι το παγκόσμιο πρόγραμμα επιβράβευσης του ομίλου, το οποίο προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και δημιουργεί αξέχαστε στιγμές στους πελάτες μας. Το πρόγραμμα προσφέρει εξαιρετικά loyalty προνόμια σε πελάτες, διοργανωτές, πράκτορες και συνεργάτες.

Με το Radisson Meetings, οι πελάτες μας επωφελούνται από την εξαιρετική υπηρεσία διοργάνωσης εκδηλώσεων, η οποία βασίζεται σε 3 βασικές αξίες εξυπηρέτησης: Personal, Professional and Memorable, παρέχοντας υπηρεσίες οι οποίες ακολουθούν τη φιλοσοφία εξυπηρέτησης Radisson: Yes I Can!

Η παγκόσμια ομάδα του Radisson Hotel Group και των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων αποτελείται από 95.000 εργαζόμενους.

Σχετικα αρθρα

ΚΕΑ Οκτωβρίου 209: Εγκρίθηκε η δαπάνη για την καταβολή του

admin

Για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2017 η τράπεζα της Ρωσίας μείωσε το βασικό επιτόκιο

admin

ΕΛΣΤΑΤ: Κατά 1,1% αυξήθηκε η δύναμη του ελληνικού εμπορικού στόλου τον Οκτώβριο

admin

ΚΕΑ Αυγούστου: Από σήμερα πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων

admin

Διπλασιάστηκαν οι εξαγωγές καλλυντικών στην Τουρκία

admin

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν 5,3% τα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν πρώτη φορά τον Οκτώβριο

admin

Χατζηδάκης : Ιστορική στιγμή για τη Μεσόγειο η μονογραφή για το EastMed Forum

admin

Ψηφιακά οι έλεγχοι στην κακοδιαχείριση των δαπανών Κεντρικής και Γενικής Κυβέρνησης

admin

Γεγονός οι δύο πρώτες ρυθμίσεις στεγαστικών δανείων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας

admin

Τσίπρας: Δεν θα έρθει η ανάπτυξη μέσα από τη συμπίεση των εργασιακών σχέσεων

admin

Χάθηκε «κι άλλη μια τεράστια ευκαιρία» για συστηματικές μεταρρυθμίσεις

admin

Ασφαλιστικό : Τι θα αλλάξει με τις εισφορές μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών

admin

Αλλάζουν όλα στα διόδια

admin

Μακρόν: Οι εμπορικές εντάσεις μεταξύ Κίνα και ΗΠΑ δημιουργούν αβεβαιότητα

admin

Folli Follie: Πρόστιμα 8 εκατ. ευρώ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

admin

Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά: Ικανοποίηση για τις βελτιώσεις στο φορολογικό

admin

Με μικρή άνοδο άνοιξε το Χρηματιστήριο

admin

Με πτώση 1,01% έκλεισε το Χρηματιστήριο – Στο «κόκκινο» οι τράπεζες

admin