Image default
Οικονομία

Ανέπαφες συναλλαγές και ψηφιακά πορτοφόλια βελτιώνουν τη ζωή των επιβατών των ΜΜΜ

Το δίκτυο συνεργατών της Visa στο πρόγραμμα Transit, βελτιώνει τις αστικές μεταφορές. Αυτό υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση του διεθνούς δικτύου ψηφιακών πληρωμών.

Πιο αναλυτικά, σημειώνεται ότι η Visa Inc., ανακοίνωσε πως 100 συνεργάτες της έχουν ενταχθεί στο διεθνές πρόγραμμα για τις μεταφορές, Visa Ready for Transit, δίνοντας στους οργανισμούς συγκοινωνιών πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο τεχνολογικών λύσεων και τεχνογνωσίας, που καθιστούν ευκολότερη την μετακίνηση. Όπως σημειώνεται, οι οργανισμοί συγκοινωνιών σε ολόκληρο τον κόσμο αναγνωρίζουν τα οφέλη των ανέπαφων συναλλαγών στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η χρήση των μέσων μεταφορών με ανέπαφη συναλλαγή ή με ψηφιακό πορτοφόλι, βοηθάει τους επιβάτες να κερδίζουν χρόνο αποφεύγοντας τις ουρές αναμονής για την αγορά εισιτηρίων, ή για την ανανέωση της μηνιαίας κάρτας. Η Visa γνωστοποίησε ακόμη, ότι βοήθησε να υλοποιηθούν 60 νέα έργα transit μέσα στο προηγούμενο έτος, ενώ τα προϋπάρχοντα έργα έχουν ήδη υιοθετηθεί θετικά και σημειώνουν ετήσια αύξηση 40% στις ανέπαφες συναλλαγές στις συγκοινωνίες.

«Σε όλο τον κόσμο, οι επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς, εκτιμούν την ταχύτητα, την ασφάλεια και την ευκολία των ανέπαφων συναλλαγών στις μετακινήσεις, και οι οργανισμοί συγκοινωνιών το λαμβάνουν υπ’ όψη. Με σχεδόν 180 έργα σε εξέλιξη, η Visa δεσμεύεται να προσφέρει αυτήν τη βελτιωμένη εμπειρία και καλύτερες διαδρομές στους επιβάτες σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου», είπε ο Νικ Μάκι, επικεφαλής της αστικής κινητικότητας της Visa παγκοσμίως.

Οι ανέπαφες συναλλαγές στις μεταφορές, βελτιστοποιούν τη συλλογή κομίστρων, μειώνουν τα λειτουργικά έξοδα, ενώ τονώνουν την επιβατική κίνηση γιατί προσφέρουν βελτιωμένη εμπειρία στον πελάτη. Το πρόγραμμα Visa Ready for Transit, παρέχει στους οργανισμούς συγκοινωνιών πρόσβαση σε 100 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, με κορυφαίες στο είδος τους λύσεις και δυνατότητες, για να υποστηρίξουν βασικές πτυχές των συστημάτων κομίστρων νέας γενιάς, συμπεριλαμβανομένων της έκδοσης εισιτηρίων, συλλογής κομίστρων και γραμματειακής διαχείρισης. Εκτός από τους τεχνολογικούς παρόχους, το δίκτυο της Visa περιλαμβάνει κορυφαίες συμβουλευτικές εταιρείες που μπορούν να υποστηρίξουν τους οργανισμούς συγκοινωνιών, δίνοντας πρόσβαση σε τεχνικά έγγραφα και τεχνογνωσία και παρέχοντας λύσεις βασισμένες σε αυτό το πλαίσιο.

Ο Αλ Πούτρε, υπεύθυνος της Μητροπολιτικής Αρχής Μεταφορών της Νέας Υόρκης δήλωσε: «Έχουμε λάβει εξαιρετικά σχόλια από το επιβατικό κοινό από τότε που ξεκίνησε το νέο σύστημα ανέπαφων πληρωμών κομίστρων OMNY, όπως αποδεικνύεται από τα σχεδόν τρία εκατομμύρια χρήστες από την ημερομηνία έναρξης στις 31 Μαΐου. Δουλέψαμε με συνεργάτες που έχουν την τεχνική εμπειρία να ανταποκριθούν στο έργο και αυτό αποδείχθηκε καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία του».

Οι επιβάτες σε όλο τον κόσμο προτιμούν την ανέπαφη συναλλαγή στις μετακινήσεις τους, με περισσότερες από το 50% των συναλλαγών της Visa που πραγματοποιούνται εκτός ΗΠΑ να γίνονται με τον τρόπο αυτό.

Το πρόγραμμα Visa Ready for Transit, όπως σημειώνεται, βοηθάει τις εταιρείες που έχουν ήδη ενταχθεί στο Δίκτυο να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που προκύπτουν, καθώς όλο και περισσότερες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο ενεργοποιούν νέες μεθόδους πληρωμών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και προσδοκίες των επιβατών. Οι συνεργάτες της VISA, μπορούν να επενδύσουν σε νέες λύσεις μέσω πιστοποιήσεων και δοκιμών σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της Visa. Οι έτοιμες, πιστοποιημένες λύσεις της Visa, λειτουργούν σε όλο τον κόσμο, είτε ο επιβάτης βρίσκεται στο Σάο Πάολο, είτε στη Σιγκαπούρη ή το Σίδνεϊ.

Σχετικα αρθρα

Ευρωζώνη: Η φθηνή ενέργεια έφερε περαιτέρω πτώση του πληθωρισμού

admin

Ιταλία : O Κόντε θεωρεί «ιστορική στροφή» την γαλλογερμανική απόφαση για Ταμείο Ανάκαμψης

admin

ΕΒΕΠ: Θετικό πρόσημο φέρουν οι ελαφρύνσεις σε φυσικά και νομικά πρόσωπα

admin

Reuters: Αυτές οι χώρες θα στείλουν πρώτες τουρίστες στην Ελλάδα

admin

Υπ. Οικονομικών: Υπογράφονται οι ΚΥΑ για την επένδυση στο Ελληνικό

admin

Γεωργιάδης στο MEGA: Δεν θα γίνει κανένας πλειστηριασμός εν μέσω κοροναϊού

admin

PWC : Επιχειρηματικές συμφωνίες άνω των 3 δισ. ευρώ το πρώτο δίμηνο

admin

Κορωνοϊός -ΔΕΣΦΑ: Μέτρα για διασφάλιση αδιάκοπης λειτουργίας υποδομών φυσικού αερίου

admin

Αισιόδοξες για το μέλλον οι οικογενειακές επιχειρήσεις

admin

Οι αμερικανικές επενδύσεις στο επίκεντρο της συνάντησης Μητσοτάκη – Ρος

admin

Αντικειμενικές αξίες : Έρχονται ριζικές αλλαγές στην αγορά – Ποιοι φόροι θα αυξηθούν

admin

ΕΦΚΑ : Ποιες συναλλαγές θα γίνονται ηλεκτρονικά

admin

Συνάντηση Γεωργιάδη-Τζεντιλόνι για την καλύτερη αξιοποίηση της ευρωπαϊκής βοήθειας για επενδύσεις

admin

Γεωργιάδης : Σε διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να φέρουμε επενδύσεις

admin

Capital controls: Ποιοι περιορισμοί αίρονται μετά τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη

admin

Η Volkswagen ξεκίνησε συζητήσεις με καταναλωτικές οργανώσεις για το Dieselgate

admin

«Πράσινο φως» για έξι επενδυτικά σχέδια – Αναμένεται να δημιουργηθούν 1.395 θέσεις εργασίας

admin

Προς κατάργηση η εισφορά αλληλεγγύης – Το κυβερνητικό σχέδιο για φοροελαφρύνσεις 1,8 δισ. ευρώ

admin