Image default
Επιχειρήσεις

Συνεργασία Lamda Hellix με την China Telecom

Εγκαινιάζοντας μια νέα στρατηγική συνεργασία, η Lamda Hellix ανακοινώνει πως η China Telecom Europe Ltd. (CTE) έχει εγκαταστήσει σημείο παρουσίας (PoP) στο Athens Data Centre Campus.

Το νέο PoP της CTE στην Αθήνα είναι και το πρώτο στην Ελλάδα. Θα δώσει σε τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις γρήγορα, ασφαλή, φυσικά και ψηφιακά δίκτυα ώστε να επεκταθούν εμπορικά στην Κινέζικη αγορά.

Η νέα αυτή συνεργασία είναι μέρος της πρωτοβουλίας της CTE’s για την ανάπτυξη του Ψηφιακού Δρόμου του Μεταξιού (Digital Silk Road), το σύγχρονο ισοδύναμο του αρχαίου Δρόμου του Μεταξιού που είχε δημιουργήσει σημαντικές εμπορικές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Στόχος είναι να αρθούν γεωγραφικά και εμπορικά εμπόδια μεταξύ της Κίνας, Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής.

Οι Κινεζικές και Ασιατικές επιχειρήσεις που αναζητούν ασφαλείς τρόπους να επεκτείνουν το επιχειρηματικό τους portfolio στην Ευρώπη, διασφαλίζοντας ότι είναι απόλυτα εναρμονισμένοι με τους κανονισμούς των Ευρωπαϊκών διατάξεων για την προστασία των δεδομένων (ΓΚΠΔ), μπορούν πλέον να έχουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη μέσω της Lamda Hellix, τον κορυφαίο ουδέτερο πάροχο υπηρεσιών data centre στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική.

Ο Charlie Cao, Managing Director της CTE, σχολίασε: «Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε όλο και περισσότερες Κινέζικες επιχειρήσεις να αναζητούν μια αξιόπιστη πύλη προς το ψηφιακό φάσμα της Ευρώπης. Το νέο μας PoP στο Data Centre της Lamda Hellix σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για τις εμπορικές μας σχέσεις. Επενδύουμε στον Ψηφιακό Δρόμο του Μεταξιού ενώ σταθερά δημιουργούμε αυξημένο bandwidth, πολλαπλές οδεύσεις και υψηλής ποιότητας, ελεγχόμενα δίκτυα επικοινωνίας με χαμηλό latency σε όλη την Ευρώπη και την Ασία».

Ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, Chief Commercial & Technology Officer της Lamda Hellix, ανέφερε: «Το επιχειρηματικό πνεύμα της Κίνας καθοδηγεί την παγκόσμια οικονομία σε νέα επίπεδα συνεργασίας. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που είμαστε μία από τις πύλες εισόδου των επιχειρήσεων της Κίνας προς την περιοχή μας. Τα πολλαπλώς βραβευμένα & πιστοποιημένα data centres μας, με την κορυφαία τεχνολογία που χρησιμοποιούν, είναι μεταξύ των πλέον προηγμένων στην περιοχή EMEA. Σε συνδυασμό με το εξαιρετικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, προσφέρουμε πλέον στις Κινέζικες επιχειρήσεις που αναζητούν νέες εμπορικές ευκαιρίες, έναν αξιόπιστο συνεργάτη στη Ευρώπη».

Σχετικα αρθρα

Trastor: Πούλησε ακίνητο στην συμβολή Λ. Κηφισίας- Αλεξάνδρας έναντι 2,65 εκατ. ευρώ

admin

Συνεργασία της Epsilon Net με το University of London

admin

Lamda: Καταρχήν συμφωνία για χρηματοδότηση ως 880 εκατ.

admin

Περισσότερα data σε όλα τα συμβόλαια κινητής από τη Vodafone

admin

Frigoglass: Ο Γ. Σαμοθράκης νέος πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου

admin

Δυο νέα καταστήματα Γερμανός σε Βριλήσσια και Αγία Παρασκευή

admin

ΕΛΠΕ: Πράσινο φως από ΓΣ στο Μνημόνιο Συνεργασίας με ΤΑΙΠΕΔ για ΔΕΠΑ

admin

Τρικυμία στο λιμάνι με το master plan του ΟΛΠ

admin

Αlpha Bank: Κερδοφορία 86,8 εκατ. ευρώ το α’ εξάμηνο

admin

Δύο μέτωπα κλείνουν στα telecoms με το… καλημέρα

admin

ΟΠΑΠ: Στις 31/12 παραγράφεται το μέρισμα της χρήσης του 2013

admin

Δουζόγλου: Κέρδισε τη δίκη με τον μισθωτή του «ΛΗΤΩ» στην Μύκονο

admin

Σε αύξηση μαμούθ έως 650 εκατ. προχωρά η Lamda

admin

Αύξηση εσόδων και βελτίωση EBITDA για τον όμιλο MIG

admin

Τράπεζες: Πού κερδίζουν και πού χάνουν στις ασφαλίσεις ζωής

admin

Νηρεύς- Σελόντα: Πράσινο φως από την DG Comp στην πώληση

admin

Καλύφθηκε πλήρως η ΑΜΚ της Lamda Development

admin

Γαλαξίας: Πάνω από 185.000 χρήστες της νέας κάρτας Bonus σε ένα μήνα

admin