Image default
Επιχειρήσεις

Η Profile «Silver Sponsor» στο 5ο International Funds Summit στην Κύπρο

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού υποστηρίζει για ακόμα μια χρονιά τις εργασίες του 5ου International Funds Summit, το οποίο πραγματοποιείται στις 10-12 Νοεμβρίου στη Λευκωσία, παρουσιάζοντας την καινοτόμο και βραβευμένη λύση της για Διαχείριση Επενδύσεων που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των fund managers.

Στo πλαίσιo του συνεδρίου, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν πώς η κορυφαία Fund Management λύση της Profile Software απλοποιεί και αυτοματοποιεί παραδοσιακά χρονοβόρες λειτουργίες ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των επενδυτών στη νέα ψηφιακή εποχή, σε μια ενιαία πλατφόρμα. Ενδεικτικά, οι λύσεις της Profile Software περιλαμβάνουν:

> Axia: Η διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα Διαχείρισης Επενδύσεων για ολοκληρωμένη κάλυψη των Wealth, Asset και Fund Management, Personal/Private Banking, Robo Advisory και Custody εργασιών με cloud/web-based και omni-channel δυνατότητες που διασφαλίζουν ανταγωνιστική εμπειρία χρήστη (UX-CX).

Το χαρτοφυλάκιο των λύσεων της Profile συμπεριλαμβάνει επίσης:

> FMS.next: Η διεθνώς εγκατεστημένη Digital Banking πλατφόρμα, διαθέσιμη σε Cloud και SaaS, που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις για Core Banking, Lending και Loans, Alternative Finance και FinTech.

> Acumennet: H ολοκληρωμένη real-time Front-to-Back-to-Risk Treasury πλατφόρμα, που καλύπτει όλο το εύρος των χρηματοοικονομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων περίπλοκων και απαιτητικών εργασιών.

> RiskAvert: Η πλήρης, σύγχρονη λύση Διαχείρισης Κινδύνου, Υπολογισμού Κεφαλαιακής Επάρκειας και Παραγωγής Εποπτικών Αναφορών για Πιστωτικό, Λειτουργικό και κίνδυνο Αγοράς σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (Basel ΙΙΙ, IFRS9), με υποστήριξη XBRL λειτουργιών.

Στο περίπτερό της, η ομάδα της Profile Software θα παρουσιάσει τη λύση Axia Fund Management που καλύπτει πλήρως τόσο το Asset Management, με προηγμένα εργαλεία ανάλυσης κινδύνων και απόδοσης, αλλά και το administration των Funds, με πολλαπλά share classes σε διαφορετικά νομίσματα, είδη και στρατηγικές επενδύσεων. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί η λύση Axia Robo Advisor, η οποία αυτοματοποιεί όλες τις εργασίες διαχείρισης επενδύσεων, υποστηρίζοντας πλήρως το μοντέλο self-service ή hybrid υπηρεσιών.

Το 5ο International Funds Summit στην Κύπρο, διοργανώνεται από το Cyprus Investment Funds Association (CIFA) και το Invest Cyprus, υποστηρίζεται από το Chartered Institute for Securities & Investments (CISI) και το International Capital Market Association (ICMA), ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου, προσφέροντας ιδανικό περιβάλλον για ανταλλαγή ιδεών αναφορικά με τις εξελίξεις στον κλάδο, μέσω διαδραστικών συζητήσεων και παρουσιάσεων από ειδικούς και ηγετικές προσωπικότητες του τομέα. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στο συνέδριο αφορούν σε Ευρωπαικό επίπεδο στον κλάδο Διαχείρισης Επενδύσεων, τις κανονιστικές εξελίξεις στην Κύπρο και την Ευρώπη, τις διαδικασίες Asset Management/ Investment, τη διανομή των Funds, ειδικότερα στην Κυπριακή αγορά. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση είναι διαθέσιμες στο ‘https://www.cyprusfundssummit.com/’

Σχετικα αρθρα

Lamda: Τέλος φθινοπώρου οι υπογραφές για το Ελληνικό – €8,1 εκατ. οι ζημιές στα malls από την πανδημία

admin

Τιτάν: Ο Όμιλος είναι σε θέση να απορροφήσει τις συνέπειες της πανδημίας

admin

Βραβείο καλύτερης ασφαλιστικής 2020 για την Εθνική Ασφαλιστική

admin

Διαδικτυακή απονομή του βραβείου Best Workplace Hellas 2020 στην Epsilon Net

admin

Προκαταβολή 6 εκατ. ευρώ σε νησιωτικές επιχειρήσεις για το μεταφορικό ισοδύναμο

admin

Οι συνεργασίες Naval Group με ελληνικές εταιρείες για τις φρεγάτες Belh@rra

admin

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με στελέχη της Landis+Gyr για την νέα επένδυση στην Κόρινθο

admin

Επίσκεψη της ΠτΔ στη μονάδα ανακύκλωσης μπαταριών της SUNLIGHT στην Κομοτηνή

admin

Quest: Επιστροφή κεφαλαίου €0,14/μετοχή

admin

Στην Αθήνα το Generali International Risk Management Workshop 2019

admin

Trastor: Αντλεί κεφάλαια για επενδύσεις στην κτηματαγορά

admin

Κ. Μίχαλος: Άτοκα δάνεια με την εγγύηση του Δημοσίου στις επιχειρήσεις

admin

Κορονοϊός: 194 θάνατοι, 3.441 κρούσματα στο Μεξικό

admin

Έρευνα για κορονοϊό: Δύο μέτρα δεν επαρκούν για την προφύλαξη όσων κάνουν τζόκινγκ ή ποδήλατο

admin

Eurobank: Καθαρά κέρδη 149 εκατ. στο εννεάμηνο

admin

Η EY και η SailPoint βοηθούν επιχειρήσεις να αλλάξουν τρόπο διαχείρησης ψηφιακών ταυτοτήτων

admin

Πρόστιμο στην Coca Cola για παρεμπόδιση ελέγχων της Επ. Ανταγωνισμού

admin

Μπουτάρης: Προχωρά μετατροπή των ανώνυμων μετοχών σε ονομαστικές

admin