Image default
Επιχειρήσεις

Η Profile «Silver Sponsor» στο 5ο International Funds Summit στην Κύπρο

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης χρηματοοικονομικού λογισμικού υποστηρίζει για ακόμα μια χρονιά τις εργασίες του 5ου International Funds Summit, το οποίο πραγματοποιείται στις 10-12 Νοεμβρίου στη Λευκωσία, παρουσιάζοντας την καινοτόμο και βραβευμένη λύση της για Διαχείριση Επενδύσεων που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των fund managers.

Στo πλαίσιo του συνεδρίου, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν πώς η κορυφαία Fund Management λύση της Profile Software απλοποιεί και αυτοματοποιεί παραδοσιακά χρονοβόρες λειτουργίες ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των επενδυτών στη νέα ψηφιακή εποχή, σε μια ενιαία πλατφόρμα. Ενδεικτικά, οι λύσεις της Profile Software περιλαμβάνουν:

> Axia: Η διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα Διαχείρισης Επενδύσεων για ολοκληρωμένη κάλυψη των Wealth, Asset και Fund Management, Personal/Private Banking, Robo Advisory και Custody εργασιών με cloud/web-based και omni-channel δυνατότητες που διασφαλίζουν ανταγωνιστική εμπειρία χρήστη (UX-CX).

Το χαρτοφυλάκιο των λύσεων της Profile συμπεριλαμβάνει επίσης:

> FMS.next: Η διεθνώς εγκατεστημένη Digital Banking πλατφόρμα, διαθέσιμη σε Cloud και SaaS, που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις για Core Banking, Lending και Loans, Alternative Finance και FinTech.

> Acumennet: H ολοκληρωμένη real-time Front-to-Back-to-Risk Treasury πλατφόρμα, που καλύπτει όλο το εύρος των χρηματοοικονομικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων περίπλοκων και απαιτητικών εργασιών.

> RiskAvert: Η πλήρης, σύγχρονη λύση Διαχείρισης Κινδύνου, Υπολογισμού Κεφαλαιακής Επάρκειας και Παραγωγής Εποπτικών Αναφορών για Πιστωτικό, Λειτουργικό και κίνδυνο Αγοράς σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα (Basel ΙΙΙ, IFRS9), με υποστήριξη XBRL λειτουργιών.

Στο περίπτερό της, η ομάδα της Profile Software θα παρουσιάσει τη λύση Axia Fund Management που καλύπτει πλήρως τόσο το Asset Management, με προηγμένα εργαλεία ανάλυσης κινδύνων και απόδοσης, αλλά και το administration των Funds, με πολλαπλά share classes σε διαφορετικά νομίσματα, είδη και στρατηγικές επενδύσεων. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί η λύση Axia Robo Advisor, η οποία αυτοματοποιεί όλες τις εργασίες διαχείρισης επενδύσεων, υποστηρίζοντας πλήρως το μοντέλο self-service ή hybrid υπηρεσιών.

Το 5ο International Funds Summit στην Κύπρο, διοργανώνεται από το Cyprus Investment Funds Association (CIFA) και το Invest Cyprus, υποστηρίζεται από το Chartered Institute for Securities & Investments (CISI) και το International Capital Market Association (ICMA), ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου, προσφέροντας ιδανικό περιβάλλον για ανταλλαγή ιδεών αναφορικά με τις εξελίξεις στον κλάδο, μέσω διαδραστικών συζητήσεων και παρουσιάσεων από ειδικούς και ηγετικές προσωπικότητες του τομέα. Τα θέματα που θα αναπτυχθούν στο συνέδριο αφορούν σε Ευρωπαικό επίπεδο στον κλάδο Διαχείρισης Επενδύσεων, τις κανονιστικές εξελίξεις στην Κύπρο και την Ευρώπη, τις διαδικασίες Asset Management/ Investment, τη διανομή των Funds, ειδικότερα στην Κυπριακή αγορά. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση είναι διαθέσιμες στο ‘https://www.cyprusfundssummit.com/’

Σχετικα αρθρα

Alpha Trust Ανδρομέδα: Στις 18/11 η ΕΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου 0,75 ευρώ/μετοχή

admin

Επιταχύνει η ΔΕΠΑ τους ρυθμούς στα διεθνή έργα

admin

Αποκλειστικές διαπραγματεύσεις της Παγκρήτιας για την Praxia

admin

Τα μέτρα στην Αλβανία παρατείνονται “μέχρι τη λήξη της επιδημίας”

admin

Πληρωμές λογαριασμών και οφειλών Δημοσίου στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

admin

Trastor: Στα €200,7 εκατ. η αποτίμηση των 58 επενδυτικών ακινήτων

admin

Ολες οι αλλαγές στα τιμολόγια της ΔΕΗ

admin

Πέρασε η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τους υδρογονάνθρακες Δυτ. Κατάκολου

admin

Καράτζη: Η Ιουλία Παβτσένκο αναλαμβάνει ∆ιευθύνουσα Σύµβουλος στη θέση της Μ. Καράτζη

admin

Profile: Η First Abu Dhabi Bank επέλεξε το Axia Custody

admin

Nέα εμπλοκή στη συμφωνία ΣΙΔΜΑ-Μπήτρου

admin

Βρετανία: Σήμερα ανακοινώνεται ο νέος πρόεδρος του Εργατικού Κόμματος

admin

ΟΠΑΠ: Στους 2.900 οι μέτοχοι που άσκησαν το δικαίωμα για scrip divident

admin

Πρόγραμμα για απόφοιτους μεταπτυχιακών από τη Mondelēz

admin

Καράτζη: Υποχρεωτική δημόσια πρόταση από Αντ. Καράτζη

admin

Creta Farm: Εξυγίανση με κούρεμα υποχρεώσεων κατά 64%

admin

Uni Systems: Τρεις συμβάσεις για το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων

admin

Πιάνει το 10άρι στην αύξηση πωλήσεων η Σκλαβενίτης

admin