Image default
Επιχειρήσεις

Η Ελληνική ομάδα της Blanchard συμμετείχε στο Blanchard Summit 2019

Στο Blanchard Summit 2019 και στο Global Partners Conference 2019 της The Ken Blanchard Companies, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο San Diego, συμμετείχε η ομάδα της Blanchard Greece & Cyprus με επικεφαλής τους Σπύρο Παολινέλη και Αντώνη Δημητρίου, Partners της εταιρείας.

Το Blanchard Summit πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια στο San Diego στην Καλιφόρνια, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες της Blanchard, παγκόσμιο ηγέτη στην εκπαίδευση για ανάπτυξη ηγεσίας, να ακούσουν κορυφαίους ομιλητές σε θέματα ηγεσίας, να μάθουν από τις ιστορίες επιτυχίας με τα προγράμματα Blanchard®, που επιλεγμένοι πελάτες παρουσιάζουν και να ενημερωθούν για τις τάσεις σε θέματα ηγεσίας και εκπαίδευσης ανθρώπινου δυναμικού.

Το φετινό Summit επικεντρώθηκε σε θέματα όπως το Servant Leadership, το Return on Investment (ROI) της εκπαίδευσης, το καινοτόμο πρόγραμμα Self-Leadership for Kids – ανάπτυξη ηγετών του μέλλοντος από το σχολείο. Ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε για τις ιστορίες επιτυχίας:

• Της αυτοκινητοβιομηχανίας Nissan με το πρόγραμμα (Situation Leadership® II), με το οποίο μέτρησαν χρηματική απόδοση της επένδυσης στην εκπαίδευση 452%!

• Της Tower Health Medical Group με το βραβευμένο πρόγραμμα για ανάπτυξη αφοσιωμένων πελατών Legendary Service.

Το Global Partners Conference γίνεται κάθε χρόνο και δίνει την ευκαιρία στους Global Partners να ενημερωθούν για εξελίξεις και νέα προγράμματα και να ανταλλάξουν ιδέες και βέλτιστες πρακτικές. Το Conference του 2020 θα οργανωθεί στην Αθήνα από την Blanchard Greece & Cyprus.

Αναφερόμενος στο συνέδριο, ο Σπύρος Παολινέλης, Partner της Blanchard Greece & Cyprus, δήλωσε, «Ένα από τα πιο σημαντικά μηνύματα του φετινού συνεδρίου αφορά στην απόδοση της εκπαίδευσης στην επένδυση, η οποία μετριέται. Είναι ευκαιρία λοιπόν να μετατρέψουμε την εκπαίδευση από κέντρο κόστους, σε κέντρο κέρδους. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, νοιώθω πολύ περήφανος, που τόσοι πελάτες από διαφορετικά μέρη του κόσμου και διαφορετικές βιομηχανίες, έρχονται να μοιραστούν μαζί μας τις επιτυχίες, που είχαν με τα προγράμματα της Blanchard. Το 2020 το Blanchard Summit θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και εγώ και η ομάδα μου ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε τους πελάτες και τα στελέχη της Blanchard από όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο».

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο του Global Partners Conference 2019, η Blanchard Greece Cyprus βραβεύτηκε για την ανάπτυξη της ομάδας πωλήσεων το 2019 και η Blanchard Pakistan, θυγατρική της Blanchard Cyprus, για την αύξηση πωλήσεων.

Σχετικα αρθρα

Ξεκίνησε το παζάρι με Βρυξέλλες για τη ΛΑΡΚΟ

admin

Τεχνική Ολυμπιακή: Τη διερεύνηση αναδιάρθρωσης της δομής του Ομίλου ενέκρινε η ΓΣ

admin

ΕΥΑΘ: Πτώση τζίρου 9,5% στο εξάμηνο

admin

Η Epsilon Net καινοτομεί με τα «Epsilon Support Centers»

admin

CHRO ΟΤΕ: Διαμορφώνουμε εργασιακό περιβάλλον με σεβασμό στη διαφορετικότητα

admin

Η Ελένη Λαμπίρη και το turn around στον τουρισμό

admin

Στηρίζει το θεσμό της αποταμίευσης η Alphatrust

admin

Εθνική Πανγαία: Στις 11/9 η ΓΣ για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

admin

Μπουτάρης: Προχωρά μετατροπή των ανώνυμων μετοχών σε ονομαστικές

admin

Πάμε Στοίχημα: Μοίρασε πάνω από 18 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

admin

Η κοινοπραξία EBRD-Dimand-Prodea προσωρινός ανάδοχος για τον Πύργο Πειραιά

admin

Νέες συνεργασίες για Megas Yeeros σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία

admin

Interamerican: Αποζημιώσεις 125,9 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο

admin

Εθνική Ασφαλιστική: Για τις 28/11 μετατέθηκε η κατάθεση μη δεσμευτικών προσφορών

admin

ΟΠΑΠ: Στις 31/12 παραγράφεται το μέρισμα της χρήσης του 2013

admin

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Q&R

admin

ΟΤΕ: Νέο έργο τεχνολογίας για το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας

admin

Πώς θα μοιάζει η εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών το 2030

admin