Image default
Επιχειρήσεις

EY: «Ηγέτης» στις συμβουλευτικές υπηρεσίες ψηφιακής στρατηγικής

Η EY αναγνωρίστηκε ως παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ψηφιακής στρατηγικής, στο πλαίσιο της έκθεσης IDC MarketScape .

Το μοντέλο της έκθεσης IDC MarketSpace βασίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο αξιολόγησης, εξετάζοντας τις παγκόσμιες δυνατότητες και τις επιχειρησιακές στρατηγικές έντεκα διακεκριμένων παρόχων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε τεχνολογικά ζητήματα, εστιάζοντας, τόσο στη βραχυπρόθεσμη, όσο και στη μακροπρόθεσμη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ψηφιακής στρατηγικής στους πελάτες.

Σύμφωνα με την έκθεση, «η EY συγκεντρώνει υψηλή βαθμολογία από τους πελάτες σε τομείς, όπως η ποιότητα των ειδικευμένων σε θέματα ψηφιακής στρατηγικής επαγγελματιών της, την υποστήριξη της αλλαγής σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, την παροχή καινοτόμων λύσεων προστιθέμενης αξίας, την κατανόηση των μοναδικών αναγκών των πελατών, και την ενθάρρυνση των πελατών να υιοθετήσουν νέες προσεγγίσεις και λύσεις. Οι πελάτες ξεχώρισαν επίσης την ΕΥ για τις εξειδικευμένες δυνατότητές της σε επιμέρους λειτουργίες και κλάδους, τη μεταφορά γνώσεων και δεξιοτήτων στους πελάτες, αλλά και την προθυμία των πελατών να τη συστήσουν σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία».

Η έκθεση εξετάζει τις συμβουλευτικές υπηρεσίες ψηφιακής στρατηγικής, τόσο ως προς την «αναπτυξιακή ατζέντα» της επιχείρησης (την ανάγκη για αύξηση της αποδοτικότητας και της κερδοφορίας, με παράλληλη μείωση του κόστους), όσο και την «κοστολογική ατζέντα» (την ανάγκη αύξησης των εσόδων, ενίσχυσης των ταμειακών ροών και οικοδόμησης της εικόνας της επιχείρησης). Οι δυο αυτές κατηγορίες στόχων είναι, επί του παρόντος, εξίσου σημαντικές, σύμφωνα με την έκθεση της IDC, 2019 Worldwide Global Buyer Perception of Digital Strategy Consulting Services Providers Survey.

Σχολιάζοντας τη νέα αυτή διάκριση της ΕΥ, ο κ. Αλέξανδρος Χρηστίδης, Επικεφαλής του Τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Ελλάδος, δηλώνει: «Η αναγνώριση της ΕΥ ως ηγέτη στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ψηφιακής στρατηγικής, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους μας, καθώς έρχεται να επιβεβαιώσει την αναγνώριση από τους πελάτες μας παγκοσμίως, αλλά και στην Ελλάδα. Επενδύοντας διαρκώς στην καινοτομία, την τεχνολογία αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό, η ΕΥ στηρίζει τους πελάτες της στην ανάπτυξη της ψηφιακής τους στρατηγικής, σε μια εποχή δραστικού μετασχηματισμού του επιχειρηματικού περιβάλλοντος».

Σχετικα αρθρα

SATO: Στα €2,7 εκατ. τα μικτά κέρδη εξαμήνου

admin

Cenergy Holdings: Κέρδη €8,1 εκατ. το α΄ 6μηνο του 2020 – Ο Αλέξιος Αλεξίου νέος CEO

admin

Δάιος Πλαστικά: Στις 24/3 η ΓΣ για την έκδοση ομολογιακού έως €30,9 εκατ.

admin

ΟΤΕ: Νέα επιστολή Μιχ. Τσαμάζ προς το προσωπικό για την ΣΣΕ

admin

Open Day από Emirates στην Ελλάδα

admin

ΔΕΠΑ: Τοποθέτηση του Δ/ντος Κ. Ξιφαρά στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Υδρογόνου

admin

MYTILINEOS: Απόκτηση 90.000 ιδίων μετοχών

admin

Άνοιγμα της Mastercard στην αγοράκρυπτονομισμάτων, συμφωνία με την πλατφόρμα Wirex

admin

Μία στις 3 εταιρείες έκανε το 25% του τζίρου online στην πανδημία

admin

Χ.Α.: Υπό συνεχή πίεση

admin

Τι έδειξαν οι έλεγχοι της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας σε φαρμακαποθήκες

admin

Όμιλος North Star: Ανακοίνωσε πρόθεση για συμμετοχή στον διαγωνισμό για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

admin

ΔΕΠΑ: Ολοκληρώθηκε η Μερική Διάσπαση του Κλάδου Υποδομών – Συστάθηκε η ΔΕΠΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ε.

admin

Γεωργιάδης από Ελληνικό: «Πάνε όλα γρήγορα και όπως τα θέλαμε»

admin

ΕΒΕΠ: Καθίζηση στον τζίρο των θερινών εκπτώσεων λόγω πανδημίας

admin

MYTILINEOS: Στην Πρωτοβουλία ASI εντάχθηκε ο Τομέας Μεταλλουργίας

admin

SoftOne: Προσήλωση στην καινοτομία και την ανάπτυξη

admin

Olympia Forum: «Η επόμενη μέρα» μέσω προετοιμασιών και ενισχύσεων

admin