Image default
Επιχειρήσεις

Uni Systems: Τρεις συμβάσεις για το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων

Η Uni Systems ανακοινώνει την υλοποίηση τριών συμβάσεων για το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (European Centre for Disease Prevention and Control-ECDC), οι οποίες καλύπτουν την παροχή υπηρεσιών Ανάπτυξης Λογισμικού, Υποδομών, καθώς και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών που αφορούν σε συστήματα πληροφορικής.

Συγκεκριμένα, η σύμβαση που αφορά στις υπηρεσίες Ανάπτυξης Λογισμικού περιλαμβάνει την ανάπτυξη νέων προϊόντων λογισμικού ή περαιτέρω ανάπτυξη ή/και αναβαθμίσεις σε υφιστάμενα προϊόντα, καθώς και εργασίες συντήρησης που σχετίζονται με την τροποποίηση ενός προϊόντος λογισμικού μετά την παράδοση.

Η σύμβαση που αφορά στα έργα Υποδομών Πληροφορικής, περιλαμβάνει υπηρεσίες που σχετίζονται με την τεχνική υποστήριξη, το κέντρο εξυπηρέτησης και τις λειτουργίες πληροφορικής της γραμμής εξυπηρέτησης και υποστήριξης χρηστών, τεχνικές υπηρεσίες και υπηρεσίες φιλοξενίας.

Τέλος, η σύμβαση για την Εξωτερική Παροχή Υπηρεσιών βάσει Χρόνου και Μέσων για την Ανάπτυξη και Παροχή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στον τομέα Πληροφορικής (ECDC-IT-TM), καλύπτει την παροχή υποστήριξης των διαδικασιών εσωτερικής διαχείρισης έργου και επιχειρησιακής ανάλυσης.

Επίσης, περιλαμβάνει την παροχή υποστήριξης σε άλλες εσωτερικές δεξιότητες πληροφορικής που προβλέπεται ότι θα απαιτηθούν, συμπληρώνοντας τις εσωτερικές δυνατότητες του ECDC. Πιο συγκεκριμένα, παρέχει υποστήριξη σε τομείς όπως το Enterprise Architecture και η συντήρηση εσωτερικών συστημάτων, ενώ καλύπτει και τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου που απαιτείται για την εξωτερική ανάθεση των υφιστάμενων λύσεων.

Για τις προαναφερθείσες συμβάσεις, η Uni Systems βρίσκεται σε κοινοπραξία με την Trasys και είναι επικεφαλής στις συμβάσεις που αφορούν στις Υπηρεσίες Ανάπτυξης Λογισμικού και Υπηρεσίες Υποδομών Πληροφορικής και μέλος της κοινοπραξίας για τη σύμβαση ECDC-IT-TM. Η διάρκεια των συμβάσεων-πλαίσιο είναι τέσσερα (4) χρόνια και ο συνολικός προϋπολογισμός εκτιμάται ότι θα υπερβεί τα 26.000.000€, ενώ οι υπηρεσίες παρέχονται τόσο εντός, όσο και εκτός εγκαταστάσεων της Υπηρεσίας.

Ο Γιάννης Λουμάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Uni Systems, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Πιστεύουμε ότι η πρόληψη των νόσων και η επιτυχής αντιμετώπισή τους είναι θέμα ύψιστης σημασίας που σχετίζεται άμεσα με το κοινό μας μέλλον στην Ευρώπη. Είναι τιμή μας που εργαζόμαστε στα πολυάριθμα και ποικίλα έργα του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων, τα οποία αναμένεται να ενισχύσουν τα εσωτερικά και εξωτερικά συστήματα πληροφορικής του πελάτη μας.»

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων είναι οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αποστολή να ενισχύσει την άμυνα της Ευρώπης έναντι των λοιμωδών νόσων, με βασικές λειτουργίες που καλύπτουν ένα φάσμα δραστηριοτήτων σχετικών με την πρόληψη, τη θεραπεία και την ετοιμότητα αντιμετώπισής τους.

Σχετικα αρθρα

Careplane: Πετάξτε με ασφάλεια με την Sky Express

admin

My market: Επενδύουν σταθερά στους ανθρώπους τους

admin

O Όμιλος Κοπελούζου απέκτησε το 10% της Senfluga

admin

ΕΤΑΔ: Πωλεί στην Alpha Bank 110 στρέμματα στον Αστακό

admin

Ιασώ: Το νέο ΔΣ και την αγορά ιδίων μετοχών ενέκρινε η ΓΣ

admin

Νικολάου: H πρόταση της Energean είναι προς το συμφέρον της Κύπρου

admin

JUMBO: Εισηγείται τη διανομή και νέου προμερίσματος

admin

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωσύμβουλοι

admin

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Στα 15,02 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2019 – Πρόταση για μέρισμα 0,18 ευρώ

admin

Μεξικό: Καταγράφηκαν 33 νέοι θάνατοι και 396 νέα κρούσματα

admin

Πούλησε δραστηριότητες της Edison στη Β. Θάλασσα η Energean

admin

Κοινωνικές πρωτοβουλίες για την υγεία από την Interamerican

admin

Ποιες εταιρίες βράβευσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

admin

Συνεργασία του Μητέρα με το Αρεταίειο Νοσοκομείο

admin

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Στις 22 Απριλίου η ετήσια ενημέρωση των αναλυτών

admin

Γαλλία: Το αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκολ επιστρέφει στη Μεσόγειο

admin

Housemarket: Απόσχιση του κλάδου ακινήτων και εισφοράς του στην Trade Estates

admin

Ο Χ. Μάας ζητά από τους πολίτες να μην τρέφουν “μεγάλες ελπίδες” για ταξίδια στο εξωτερικό το προσεχές διάστημα

admin