Image default
Επιχειρήσεις

Αlpha Bank: Τέσσερα βραβεία για το νέο Bonus app στα Mobile Excellence Awards

Τέσσερα βραβεία για τις καινοτομίες που εισάγει στον τομέα του mobile business και τη μεγάλη αποδοχή της από το καταναλωτικό κοινό, έλαβε η νέα εφαρμογή του Προγράμματος Bonus (Bonus app) της Alpha Bank, στον ετήσιο διαγωνισμό Mobile Excellence Awards 2019 που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Alpha Bank, το Bonus app διακρίθηκε με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Redesign – Relaunch”, Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία “Use of Mobile for Customer Loyalty” και δύο Χάλκινα Βραβεία στις κατηγορίες “Enable the Branding Strategy through Mobile” και “Mobile Customer Engagement & Personalized Services”.

Το Bonus app τοποθετείται στην «καρδιά» της εμπειρίας του Πελάτη και της επικοινωνίας της Alpha Bank μαζί του, σύμφωνα με τη νέα στρατηγική ανάπτυξης του Προγράμματος Bonus. όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η τράπεζα. Μέσα σε 10 μήνες από την παρουσίασή της στην αγορά, τον Δεκέμβριο του 2018, περισσότεροι από 220.000 Πελάτες Bonus έχουν εγγραφεί στην πρωτοποριακή εφαρμογή και την χρησιμοποιούν καθημερινά.

O διαγωνισμός Mobile Excellence Awards, ο οποίος σημείωσε φέτος ρεκόρ 280 συμμετοχών, επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές και τα πλέον καινοτόμα προγράμματα και εφαρμογές για smart phones και διοργανώθηκε για 5η συνεχή χρονιά από την εταιρία Boussias Communications.

Οι διακρίσεις που έλαβε το Bonus app στον διαγωνισμό αποτελούν αναγνώριση των καινοτόμων και μοναδικών χαρακτηριστικών του, όπως η ιδιαίτερα γρήγορη και εύκολη εγγραφή και σύνδεση του χρήστη, η ανεμπόδιστη πλοήγηση στις προσωποποιημένες λειτουργίες της εφαρμογής και οι πολλαπλές επιλογές του μενού, που συμπεριλαμβάνουν ιστορικό συναλλαγών, ανάλυση και μεταφορά Bonus πόντων και άμεση πρόσβαση στις προσφορές των Συνεργατών του Προγράμματος.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας, η εφαρμογή του προγράμματος Bonus, του μεγαλύτερου προγράμματος επιβράβευσης από την Alpha Bank, διακρίνεται για το λειτουργικό, χρηστικό και καλαίσθητο user interface και παρέχει μία ιδιαίτερα φιλική εμπειρία στον χρήστη, ακολουθώντας τη λογική του mobile first και εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες τεχνικές στον τομέα των mobile apps, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τη σταθερά υψηλή βαθμολόγηση (4,7) του κοινού στα App Stores.

Σχετικα αρθρα

Πετρέλαιο: Νέα βύθιση στα 12,78 δολάρια – Χρυσός: Πτώση στα 1.723,80 δολ

admin

ΕΥΔΑΠ: Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο

admin

Μοριοδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στο Ερρίκος Ντυνάν

admin

Motor Oil: Εξαγόρασε το ποσοστό του Κοντομηνά στον Alpha

admin

Μοτοδυναμική: «Μεταβατικές» ζημίες στο α’ εξάμηνο

admin

Φωτοβολταϊκό 2MW στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ στις Αχαρνές

admin

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Ο Αντώνης Μαυριδόγλου νέο μέλος στο ΔΣ

admin

Εκλεισε το ντιλ Eurobank-doValue για FPS και Cairo

admin

ΕΛΠΕ: Συγκρίσιμα EBITDA 201 εκατ. ευρώ το H1

admin

EE: Σχέδιο για ανάσχεση των απολύσεων στις χώρες που πλήττονται από τον κορονοϊό ανακοίνωσε η Φον Ντερ Λάιεν

admin

Intrakat: Απόσχιση του κλάδου μεταλλικών κατασκευών

admin

Στην μάχη κατά του κορονοϊού μπήκαν δύο εργοστάσια της Nissan στις ΗΠΑ

admin

Ετοιμοπόλεμη για την Black Friday η Praktiker Hellas

admin

ΤΕΝΕΡΓ: Πώς έγινε η κατανομή στο «πράσινο» ομόλογο

admin

Audiovisual: Πενταετές πλάνο και στο… βάθος placement

admin

Μυτιληναίος: Συμφωνία με Fairdeal για κατασκευή μονάδας ναυτιλιακών αποβλήτων

admin

Παγκόσμια Τράπεζα: Προβλέπει “μεγάλη παγκόσμια ύφεση” εξαιτίας της πανδημίας

admin

Μπ. Τζόνσον: Τους χρωστάω τη ζωή μου

admin