Image default
Επιχειρήσεις

Westnet: Νέα συνεργασία με PFU Limited στους επαγγελματικούς scanners

Η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia και κορυφαίος διανομέας προϊόντων τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, εμβαθύνει τη συνεργασία της με την PFU (EMEA) Limited και διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της, ενσωματώνοντας τους νέους επαγγελματικούς σαρωτές της εταιρείας, οι οποίοι αποτελούν μια πρακτική λύση για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Οπως αναφέρει η εταιρία, οι νέες προσθήκες περιλαμβάνουν τον Fujitsu fi-800R, ένα νέο image scanner σχεδιασμένο για γραφεία στην υποδοχή των επιχειρήσεων, ο οποίος συνδυάζει τη σάρωση διαβατηρίων, ταυτοτήτων και λοιπών εγγράφων. Το τελευταίο μοντέλο της σειράς fi προσφέρει καινοτόμο σχεδιασμό με έναν υπερσύγχρονο μηχανισμό διπλής διαδρομής, που επιτρέπει στο χρήστη να ολοκληρώσει οποιαδήποτε εργασία του σε ένα σημείο, μια λειτουργία που επιτρέπει την παρουσία των ταυτοτήτων και λοιπών εγγράφων πάντα στο οπτικό πεδίο των πελατών.

Η Westnet προσθέτει επίσης, άλλες δύο ακόμα σειρές scanner της PFU (EMEA) Limited στο χαρτοφυλάκιο της, οι οποίες είναι ιδανικές για μικρά ή οικιακά γραφεία.

Η οικογένεια ScanSnap περιλαμβάνει σαρωτές για προσωπική χρήση: σταθεροί και φορητοί σαρωτές κυρίως για χρήση μέσω επιτραπέζιων υπολογιστών.

Οι Fujitsu fi & SP προσφέρουν εξειδικευμένες λύσεις στη σάρωση εγγράφων, εξυπηρετώντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Οι συγκεκριμένοι scanners προσφέρουν καινοτόμες λειτουργίες και τεχνολογία αιχμής για τη σάρωση αρχείων, παρέχοντας την ταχύτητα και την ποιότητα που απαιτείται στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, ανεξάρτητα από το μέγεθος της κάθε εταιρείας.

Μέσω της διανομής των νέων scanners της PFU (EMEA) Limited, η Westnet συνεχίζει να προσφέρει τεχνολογικά προϊόντα και εξατομικευμένες λύσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Αναφορικά με τη διάθεση των νέων scanners, ο γενικός διευθυντής της Westnet Γιώργος Δαβιώτης, δήλωσε: «Εμβαθύνοντας την ήδη πολύ επιτυχημένη συνεργασία μας με την PFU (EMEA) Limited, τον κορυφαίο κατασκευαστή σαρωτών παγκοσμίως, παραμένουμε πιστοί στην στρατηγική μας να παρέχουμε στους πελάτες μας στην Ελλάδα και την Κύπρο σύγχρονες πρακτικές λύσεις για τις επαγγελματικές ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως από το μέγεθός τους. Οι επαγγελματικοί σαρωτές PFU (EMEA) Limited αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και επιτρέπουν στους επαγγελματίες κάθε κλάδου να ολοκληρώνουν τις καθημερινές τους εργασίες γρήγορα και αποτελεσματικά, διατηρώντας ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας στις υπηρεσίες τους. Η προσθήκη των σαρωτών της PFU (EMEA) Limited στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιό μας επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, παρέχοντας τους αξιόπιστα εργαλεία ανάπτυξης».

Σχετικα αρθρα

Κορονοϊός: Τα τρία τέταρτα των θανάτων παγκοσμίως στην Ευρώπη – Περισσότεροι από 45.000

admin

Η πανδημία ωθεί brand μόδας σε κλείσιμο ή αίτηση πτώχευσης

admin

Jumbo: Χαμένη χρονιά το 2020 – Στόχος η επιβίωση του Ομίλου – Διανομή μερίσματος 0,062 ευρώ/μετοχή

admin

Χρυσάφι στα… μπαούλα της Εθνικής Τράπεζας

admin

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΤechSaloniki #5 powered by Stoiximan

admin

Τελευταία ημέρα για αιτήσεις από επαγγελματίες, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων για τα €800

admin

Η νέα διοικητική ομάδα της Alpha Bank-Αποχωρεί ο Γ. Αρώνης

admin

Intrasoft International: Ανέλαβε έργο για τον Ευρωπαϊκό οργανισμό Χημικών Προϊόντων

admin

Νέος Οικονομικός Διευθυντής της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ο Γιώργος Πουλόπουλος

admin

Συμμετοχή της Interamerican σε συνέδρια για τον αγροδιατροφικό τομέα

admin

Λιβύη: Οι βομβαρδισμοί και ο κορονοϊός εμπόδισαν την αποβίβαση 280 μεταναστών στην Τρίπολη

admin

Η Andersen Legal μπαίνει στο Banking and Finance

admin

ΙΑΣΩ: Πράσινο φως στην Oaktree για διενέργεια συναλλαγών

admin

Αθανασίου (Lamda): Επενδύουμε 2 δισ. στο Ελληνικό την πρώτη 5ετία

admin

O κορονοϊός εξάντλησε τις ταχυμεταφορές

admin

Συνεργασία ΑΒ Βασιλόπουλος με την WWF Ελλάς

admin

Ικτίνος: Πού οφείλεται η πτώση των επιδόσεων 6μήνου

admin

Lamda: Καταρχήν συμφωνία για χρηματοδότηση ως 880 εκατ.

admin