Image default
Επιχειρήσεις

Εργο στο Καμερούν ανέλαβε η Intracom Telecom

H Ιntracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανέλαβε έργο για τη δημιουργία δικτύου σταθερής πρόσβασης της Wiicom στο Καμερούν. Η εταιρεία θα προμηθεύσει το πολυσημειακό σύστημα (PtMP) WiBAS™, το δισημειακό σύστημα (PtP) OmniBAS™ και την πλατφόρμα διαχείρισης δικτύου uniMS™. Η σειρά προϊόντων της Ιntracom Telecom θα προσφέρει υπερυψηλές ταχύτητες συνδεσιμότητας στους οικιακούς συνδρομητές και σε επιχειρήσεις σε όλο το Καμερούν και ειδικότερα σε περιοχές που δεν δύνανται να εξυπηρετηθούν με ενσύρματα μέσα.

Το απαιτητικό αυτό πλάνο της Wiicom για την ανάπτυξη ενός ασύρματου δικτύου πρόσβασης, το οποίο θα παρέχει υπηρεσίες υψηλής ευρυζωνικής πρόσβασης στους τελικούς χρήστες, οδήγησε στην επιλογή των λύσεων της Ιntracom Telecom. Συγκεκριμένα, το σύστημα WiBAS™, το οποίο κατέχει ηγετική θέση στην αγορά, αποτελεί ουσιαστικό κομμάτι της επένδυσης της Wiicom για την επέκταση, τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της χωρητικότητας του δικτύου της.

Η οικογένεια προϊόντων WiBAS™, που περιλαμβάνει τα WiBAS™-OSDR και WiBAS™-Connect, θα ενταχθούν στο δίκτυο της Wiicom στη συχνότητα των 10,5 GHz, προσφέροντας την ταχύτερη ενεργοποίηση σύνδεσης για τους πελάτες και τη μέγιστη χωρητικότητα στα 100 Mbps ανά συνδρομητή.

Επιπλέον, η πολλαπλών Gigabit δισημειακή μικροκυματική (PtP MW) λύση OmniBAS™ θα χρησιμοποιηθεί για εφαρμογές backhaul, ενώ η διαχείριση όλου του συστήματος θα γίνεται από την εξελιγμένη πλατφόρμα uniMS™.

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Ιntracom Telecom, σχολίασε: «Η Ιntracom Telecom εστιάζει και επενδύει στη συνεχή εξέλιξη των ασύρματων προϊόντων της, και η εφαρμογή της κορυφαίας της πολυσημειακής τεχνολογίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις του Καμερούν αποτελεί σημαντικό ορόσημο. Μέσω του πολυσημειακού συστήματος WiBAS™, η εταιρεία παρέχει μια ποικιλία υπηρεσιών ευρυζωνικής πρόσβασης σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνδρομητές, οι οποίοι, επί του παρόντος, επηρεάζονται από το ψηφιακό χάσμα. Με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεται η ανταγωνιστικότητα και η πρόσβαση σε πληροφορίες από τις επιχειρήσεις και τους οικιακούς συνδρομητές του Καμερούν που διαμένουν σε περιοχές που δεν καλύπτονται επαρκώς».

Ο κ. Christian Chataigner, εμπορικός διευθυντής της Intratelecom στο Μαρόκο, επεσήμανε: «Πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα για τις δραστηριότητες της Ιntracom Telecom στο Καμερούν και ένα θεμελιώδες βήμα για την επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων στην αναδυόμενη αγορά της Αφρικής. Η πλατφόρμα WiBAS™ της Ιntracom Telecom έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει ένα ευρύ φάσμα τηλεπικοινωνιακών οργανισμών και παρόχων υπηρεσιών internet (ISPs) παγκοσμίως, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που οι προηγμένες λύσεις μας έχουν κερδίσει αυτήν την αναγνώριση. Προσπαθούμε συνεχώς να εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες των παρόχων και κατ’ επέκταση να βελτιστοποιούμε την εμπειρία των συνδρομητών».

Σχετικα αρθρα

Αυτές είναι οι 20 εταιρείες που προτιμούν οι Millennials – Η λίστα για το 2021

admin

Αποκαλυπτική έρευνα για την Microsoft: Τι απάντησαν 132.0000 εργαζόμενοι

admin

Ανδριόπουλος (Dimand): «Στρατηγική η απόφασή μας να ασχολούμαστε με αστικές αναπλάσεις»

admin

Agrino: Βραβεύτηκε για την Κοινωνική της Ευθύνη

admin

S&P: Υποβάθμισε την Ελλάκτωρ σε CCC+ με αρνητικό outlook

admin

Ελλάκτωρ: Υποβάθμιση πιστοληπτικής ικανότητας από την Standard and Poor’s

admin

Ελλάκτωρ: Υποβάθμιση πιστοληπτικής αξιολόγησης από την Standard and Poor’s

admin

Polestar 0 project: Το πρώτο ουδέτερο κλιματικά αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο μέχρι το 2030

admin

AS Company: Μείωση πωλήσεων και κερδοφορίας το 2020

admin

Premia: Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ – Το νέο μέλος

admin

Alpha Bank: Καταχωρίστηκε στο ΓΕΜΗ η νέα τραπεζική εταιρεία

admin

Χατζηδάκης (Beta ΑΧΕΠΕΥ): Τεστ κοπώσεως

admin