Image default
Επιχειρήσεις

Η απάντηση Intrakat στην πλευρά Ολυμπιακού για το οικόπεδο στου Ρέντη

Νέο επεισόδιο στην κόντρα για το οικόπεδο που σήμερα φιλοξενεί τις ακαδημίες του Ολυμπιακού συνιστά η επιστολή-απάντηση της Intrakat στον Γ. Βρέντζο την οποία υπογράφει ο Πέτρος Σουρέτης, διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής. Από αυτή μάλιστα προκύπτει η απόφαση της Θρύλος ΑΕ να μην ανανεώσει την μίσθωση της σουιτάς που έχει σήμερα ο όμιλος Intracom στο Καραϊσκάκης.

Αναλυτικά:

Αξιότιμε κ. Βρέντζο,

Με έκπληξη έλαβα την επιστολή σας.

Στην συνάντηση μας στις 1/08/2019:

1. Μου ανακοινώσατε την απόφαση σας να μην ανανεώσετε πλέον στον όμιλο Intracom την μίσθωση της σουίτας που διατηρούσε στο στάδιο Καραϊσκάκη.

2. Μου ανακοινώσατε ότι δεν θα αποπληρώσετε, ακόμα, ληξιπρόθεσμες οφειλές της «Θρύλος Α.Ε.» και «Στάδιο Καραϊσκάκη Α.Ε.» προς τον όμιλο «Intrakat Α.Ε.».

3. Στο θέμα του οικοπέδου Ρέντη, το οποίο συζητήθηκε και προς αποκατάσταση της αλήθειας, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω τα κάτωθι:

α) Το οικόπεδο ιδιοκτησίας Intrakat μισθώθηκε το 2014 για 5 χρόνια με ένα συμβολικό ενοίκιο στην «Θρύλος Α.Ε.» για να εξυπηρετήσει προσωρινά ανάγκες του προπονητηρίου και με την συμφωνία (κ. Παύλου και κ. Βρέντζου) ότι εάν αυτό πωληθεί νωρίτερα θα γινόταν άμεση αποδέσμευση.

β) Από τις 31/06/2019 έληξε η μίσθωση χωρίς, ποτέ, να ενδιαφερθείτε ως οφείλατε για ανανέωση μίσθωσης ή πληρωμή υποχρεώσεων σας.

γ) Στις 1/08/2019 σας ενημέρωσα ότι η «Intrakat Α.Ε.» είναι υποχρεωμένη να πουλήσει το παρόν οικόπεδο ως ήταν και ο αρχικός της σκοπός, προ του 2014. δ) Προτείναμε την διευκόλυνση σας για την εξαγορά αυτού.

Συμφωνήσαμε να προσλάβω έναν ανεξάρτητο εκτιμητικό οίκο (CBRE) για να συντάξει έκθεση με την τρέχουσα εμπορική αξία την οποία και σας γνωστοποίησα στις 20/09/19, όπως συμφωνήσαμε.

ε) Στις 20/9/2019 σε νεότερη συνάντηση μας και παρά την προσπάθεια μας για εξεύρεση λύσης με ενημερώσατε ότι δεν ενδιαφέρεστε για την εξαγορά του οικοπέδου, ούτε θέλετε να επενδύσετε σε κάτι σχετικό με τον Ρέντη. Έφυγα με την εύλογη πεποίθηση ότι έχετε βρει εναλλακτική που να εξυπηρετεί τις υποχρεώσεις και την ευρύτερη στρατηγική σας. Προσπάθησα πολλές φορές να έρθω σε επικοινωνία μαζί σας χωρίς αυτό να καταστεί δυνατό.

στ) Ο Οικονομικός Διευθυντής της «Intrakat Α.Ε.» απέστειλε μια τυπική επιστολή σε εσάς προκειμένου να υπάρξει έγγραφη γνωστοποίηση των προθέσεων σας. Αντ’ αυτού, λάβαμε μια υβριστική επιστολή διαστρέβλωσης των ενεργειών και προθέσεων μας.

Κύριε Βρέντζο, πρέπει να βρείτε την μόνιμη λύση που να καλύπτει τις ανάγκες και την στρατηγική σας στο Ρέντη. Αποφασίστε τι θέλετε και ενημερώστε μας για να προβούμε σε ενέργειες συμβατές με την λογική και το πλαίσιο εταιρικής δεοντολογίας έχοντας υπόψη ότι το σχετικό οικόπεδο ανήκει στην εισηγμένη εταιρεία «Intrakat Α.Ε.» και όχι στον κ. Σ. Κόκκαλη.

Σχετικα αρθρα

Ολλανδία: Περί το 3% του πληθυσμού έχει αναπτύξει αντισώματα στον κορονοϊό

admin

COVID 19 – Νέα μοντέλα διοίκησης, αλλαγές στα Public Affairs, νέα δεδομένα στους influencers

admin

Εξώδικο Βίκος, ΕΨΑ, Λουξ κατά της Coca Cola

admin

Αυστρία: 295 συνολικά οι θάνατοι από τον κορονοϊό

admin

Η νέα διοικητική ομάδα της Alpha Bank-Αποχωρεί ο Γ. Αρώνης

admin

Πάνω από 10 ενδιαφερόμενοι για τέσσερα ακίνητα της Prodea

admin

Κέρδη και αύξηση τζίρου στο εξάμηνο για τη Βιοκαρπέτ

admin

Intralot: Εισάγει τη δυνατότητα στοιχηματισμού στα eSports στο Περού

admin

Μείωση ζημιών στα 7,9 εκατ. ευρώ για την ΑΝΕΚ

admin

Επενδύσεις «fast track» από την BriQ Properties

admin

Στο +15% οι πωλήσεις της Γενικής Εμπορίου

admin

Διεθνής διάκριση για το αεροδρόμιο «Μακεδονία»

admin

Παπάζογλου (ΕΥ): Σημαντικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα

admin

Σαράντης: Στο 42,436% το άμεσο ποσοστό της Hawkeye

admin

Η Air France-KLM λαμβάνει βοήθεια 11 δισ από Γαλλία- Ολλανδία -Πρόβλημα Renault

admin

Μεγάλου: Πρωτοπόρα στην υλοποίηση των Αρχών Υπεύθυνης Τραπεζικής η Πειραιώς

admin

ΕΤΕ: Μάχη Fortress με Bain για το project Icon

admin

Ο κορονοϊός μπορεί να εξαπλώνεται από τον αέρα απλώς με την αναπνοή

admin