Image default
Επιχειρήσεις

Στρατηγική επέκταση δραστηριότητας στην κυπριακή αγορά ανακοινώνει η Pobuca

Η Pobuca (πρώην SiEBEN) η ταχέως αναπτυσσόμενη scale-up εταιρεία παροχής κορυφαίου CRM λογισμικού, ανακοίνωσε την επέκτασή της δραστηριότητάς της στην κυπριακή αγορά στο πλαίσιο συμμετοχής της στο 15o Cyprus Summit που διοργάνωσε πρόσφατα ο Economist στην Λευκωσία και στο οποίο η εταιρεία ήταν Silver Sponsor.

Στην σχετική παρουσίαση, που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του συνεδρίου, υπό την παρουσία συνεργατών, πελατών και εκπροσώπων της αγοράς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pobuca, Ισίδωρος Σιδερίδης, αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία προχωράει σε αυτήν την επένδυση, υπογράμμισε ότι η κυπριακή αγορά προσφέρει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης οι οποίες ευθυγραμμίζονται με το στρατηγικό πλάνο της Pobuca.

Όπως ανέφερε ο κ. Σιδερίδης, η Pobuca έχει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να πετύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στις περισσότερες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται, ενώ ο στρατηγικός σχεδιασμός της εταιρείας θέτει ιδιαίτερα υψηλούς στόχους για την δραστηριότητα στην Κύπρο όπου τα αναπτυξιακά περιθώρια της αγοράς είναι ιδιαίτερα διερευνημένα. Στόχος της Pobuca είναι να διαθέσει στην κυπριακή αγορά το σύνολο των λύσεων που περιλαμβάνονται στην καινοτόμο CRM σουίτα της, και να δώσει στις κυπριακές εταιρείες όλα τα απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία, μέσω των οποίων θα ενισχύσουν την παραγωγικότητά και την ανταγωνιστικότητά τους.

Η επέκταση στην αγορά της Κύπρου πραγματοποιείται αμέσως μετά την είσοδο της Pobuca στα ΗΑΕ και την σημαντική συμφωνία με την Telefonica Αργεντινής, επιβεβαιώνοντας την προσήλωση της εταιρείας στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού ενίσχυσης του διεθνούς αποτυπώματός της.

«Η διεθνής παρουσία και δραστηριότητα αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο του επενδυτικού μας σχεδιασμού. Η επέκτασή μας στην κυπριακή αγορά είναι προϊόν του στρατηγικού σχεδιασμού μας για διεθνή επέκταση, η έρευνα του οποίου μας έδειξε τις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης και τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην Κύπρο. Η χώρα αποτελεί εμπορικό σταυροδρόμι της Ευρώπης, και ήδη πολλές εταιρείες, με ηγετική παρουσία στον κλάδο τους, επενδύουν στην κυπριακή αγορά και αναπτύσσουν σημαντική δραστηριότητα στην χώρα. Εμείς, μέσω των καινοτόμων ψηφιακών μας προϊόντων είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις κορυφαίες CRM λύσεις μας, με σκοπό να υποστηρίξουμε την λειτουργία αυτών των εταιρειών και να τις κάνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικές» δήλωσε σχετικά ο κ. Σιδερίδης.

Σχετικα αρθρα

Διπλασιασμό ισολογισμού επιδιώκει η Attica Bank

admin

Coca-Cola HBC: Καταργεί την πλαστική μεμβράνη στις πολυσυσκευασίες

admin

Εβροφάρμα: Στα €17,46 εκατ. αυξήθηκε ο κύκλος εργασιών στο εξάμηνο

admin

Ελλάκτωρ: Η ζήτηση έριξε κάτω από το 6,4% την απόδοση του ομολόγου

admin

Τα τέσσερα στοιχεία που θα κρίνουν το business plan της ΔΕΗ

admin

ΑΔΜΗΕ: Συμφωνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος με State Grid για Αριάδνη

admin

Πρωτοπορεί στην χειρουργική παγκρέατος ο όμιλος Υγεία

admin

H FG Europe και το χρονικό μιας… άσφαιρης 20ετίας

admin

Συμβολή της Thales στην ανάπτυξη των ευρωπαϊκών υποδομών κβαντικής τεχνολογίας

admin

Οι απεργίες στον ΟΤΕ και η… αμηχανία της διοίκησης

admin

Quest: Επιστροφή κεφαλαίου €0,14/μετοχή ενέκρινε η ΓΣ

admin

Inform Λύκος: Στις 18/11 η ΓΣ για απόσχιση κλάδου και αύξηση κεφαλαίου

admin

Folli Follie: Στο 16,369% διατηρείται το ποσοστό της Fosun

admin

Οι φετινές υποτροφίες της ΑΜΚΕ «Νίκος Δασκαλαντωνάκης – NDF»

admin

Αύξηση εσόδων και κερδών το Q3 για τον ΟΤΕ

admin

Forthnet: Δέκατη τρίτη περίοδος άσκησης του Δικαιώματος Μετατροπής ομολογιών

admin

Α. Γεωργιάδης για «Βαρβαρέσος»: Το υπουργείο έκανε το καθήκον του

admin

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το πρόγραμμα διακανονισμών της ΔΕΗ

admin