Image default
Επιχειρήσεις

Στρατηγική επέκταση δραστηριότητας στην κυπριακή αγορά ανακοινώνει η Pobuca

Η Pobuca (πρώην SiEBEN) η ταχέως αναπτυσσόμενη scale-up εταιρεία παροχής κορυφαίου CRM λογισμικού, ανακοίνωσε την επέκτασή της δραστηριότητάς της στην κυπριακή αγορά στο πλαίσιο συμμετοχής της στο 15o Cyprus Summit που διοργάνωσε πρόσφατα ο Economist στην Λευκωσία και στο οποίο η εταιρεία ήταν Silver Sponsor.

Στην σχετική παρουσίαση, που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του συνεδρίου, υπό την παρουσία συνεργατών, πελατών και εκπροσώπων της αγοράς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pobuca, Ισίδωρος Σιδερίδης, αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία προχωράει σε αυτήν την επένδυση, υπογράμμισε ότι η κυπριακή αγορά προσφέρει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης οι οποίες ευθυγραμμίζονται με το στρατηγικό πλάνο της Pobuca.

Όπως ανέφερε ο κ. Σιδερίδης, η Pobuca έχει καταφέρει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να πετύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στις περισσότερες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται, ενώ ο στρατηγικός σχεδιασμός της εταιρείας θέτει ιδιαίτερα υψηλούς στόχους για την δραστηριότητα στην Κύπρο όπου τα αναπτυξιακά περιθώρια της αγοράς είναι ιδιαίτερα διερευνημένα. Στόχος της Pobuca είναι να διαθέσει στην κυπριακή αγορά το σύνολο των λύσεων που περιλαμβάνονται στην καινοτόμο CRM σουίτα της, και να δώσει στις κυπριακές εταιρείες όλα τα απαραίτητα ψηφιακά εργαλεία, μέσω των οποίων θα ενισχύσουν την παραγωγικότητά και την ανταγωνιστικότητά τους.

Η επέκταση στην αγορά της Κύπρου πραγματοποιείται αμέσως μετά την είσοδο της Pobuca στα ΗΑΕ και την σημαντική συμφωνία με την Telefonica Αργεντινής, επιβεβαιώνοντας την προσήλωση της εταιρείας στην υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού ενίσχυσης του διεθνούς αποτυπώματός της.

«Η διεθνής παρουσία και δραστηριότητα αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο του επενδυτικού μας σχεδιασμού. Η επέκτασή μας στην κυπριακή αγορά είναι προϊόν του στρατηγικού σχεδιασμού μας για διεθνή επέκταση, η έρευνα του οποίου μας έδειξε τις σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης και τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην Κύπρο. Η χώρα αποτελεί εμπορικό σταυροδρόμι της Ευρώπης, και ήδη πολλές εταιρείες, με ηγετική παρουσία στον κλάδο τους, επενδύουν στην κυπριακή αγορά και αναπτύσσουν σημαντική δραστηριότητα στην χώρα. Εμείς, μέσω των καινοτόμων ψηφιακών μας προϊόντων είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τις κορυφαίες CRM λύσεις μας, με σκοπό να υποστηρίξουμε την λειτουργία αυτών των εταιρειών και να τις κάνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικές» δήλωσε σχετικά ο κ. Σιδερίδης.

Σχετικα αρθρα

Ευρωπαϊκή Πίστη: Πραγματοποιήθηκε το 1ο workshop για τα παιδιά των εργαζομένων

admin

Μία στις 3 εταιρείες έκανε το 25% του τζίρου online στην πανδημία

admin

Creta Farms: Αίτημα υπαγωγής στο 106α του πτωχευτικού κώδικα

admin

Περικοπές και στην Bentley – «Κόβει» 1.000 θέσεις εργασίας

admin

O Όμιλος Κοπελούζου απέκτησε το 10% της Senfluga

admin

Eurolife: Σειρά δράσεων για την Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

admin

Πλαστικά Θράκης: Αύξηση τζίρου, πτώση κερδών για το 2019

admin

Επανεκλέχθηκε πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ ο Γιώργος Καββαθάς

admin

“Μια επικίνδυνη επιδημία παραπληροφόρησης” καταγγέλλει ο Αντόνιο Γκουτέρες

admin

COSMOTE: Τεχνικοί και πελάτες μαζί στη μάχη κατά του κορωνοϊού – Οδηγίες προφύλαξης για όλους

admin

«Δώρο» 600.000 ευρώ στους εργαζόμενους από τη ΜΕΒΓΑΛ

admin

Cosmote: Δωρεάν κλήσεις προς σταθερά και κινητά από τη Μ. Δευτέρα

admin

My Market: Εκπαίδευση προσωπικού για τις ανάγκες καταναλωτών με απώλεια όρασης

admin

Creta Farms: Στο 10,16% μειώθηκε το ποσοστό του Κων. Δομαζάκη

admin

Lamda: Συμφωνία με ΕΤΕ για τα δύο οικόπεδα δίπλα στο The Mall

admin

Πήρε προσωρινή διαταγή προστασίας η Creta Farms

admin

Προμηθευτής τελευταίου καταφυγίου η ΔΕΗ για τους πελάτες της Green AE

admin

Δάιος Πλαστικά: Στις 24/3 η ΓΣ για την έκδοση ομολογιακού έως €30,9 εκατ.

admin