Image default
Επιχειρήσεις

Αναβαθμίζει τις digital υπηρεσίες η Εθνική Τράπεζα

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι η πορεία του mobile internet στην Ελλάδα βρίσκεται σε διαρκή άνοδο, με τους Έλληνες χρήστες να αφιερώνουν αρκετές ώρες την ημέρα στην περιήγηση μέσω smartphones. Η τάση αυτή έχει αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε, ψωνίζουμε και ανταλλάσσουμε πληροφορίες. Γιατί όχι και τον τρόπο που πραγματοποιούμε τις τραπεζικές μας συναλλαγές;

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της και σε εναρμόνιση με τις τάσεις της ψηφιακής εποχής, η Εθνική Τράπεζα επενδύει στην αναβάθμιση των digital υπηρεσιών της με νέες δυνατότητες που φέρνουν την τραπεζική του μέλλοντος στην οθόνη του κινητού σας.

• On Line εγγραφή στις υπηρεσίες i-bank

Πλέον δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε το τραπεζικό κατάστημα για να αποκτήσετε κωδικούς πρόσβασης στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής Internet και Mobile Banking. Απλά, κατεβάστε την εφαρμογή NBG Mobile Banking στο κινητό σας, επιλέξτε «Εγγραφή χρήστη» και αποκτήστε κωδικούς χρησιμοποιώντας τη χρεωστική κάρτα σας της Εθνικής Τράπεζας και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχετε δηλώσει στην Τράπεζα. Έτσι, μπορείτε μέσα σε λίγα λεπτά να αποκτήσετε πρόσβαση στο digital banking και να πραγματοποιείτε πλέον τις συναλλαγές σας 24 ώρες το 24ωρο, από όπου κι αν βρίσκεστε!

• Freeze unfreeze και Δήλωση Απώλειας Κάρτας

Μία ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία διαχείρισης χρεωστικών καρτών που απαντά στην ανάγκη της εποχής για απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές. Σας δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε προσωρινά τη χρεωστική σας κάρτα σε περίπτωση που νομίζετε ότι μπορεί να έχει χαθεί, ώστε να έχετε το χρόνο να την αναζητήσετε με την ησυχία σας. Σε περίπτωση που τη βρείτε, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε άμεσα ξανά, ενώ εάν έχει χαθεί οριστικά μπορείτε να προχωρήσετε σε Δήλωση Απώλειας / Κλοπής και επανέκδοση νέας κάρτας. Και όλα αυτά, άμεσα, στιγμιαία, με μια απλή κίνηση, χωρίς χάσιμο πολύτιμου χρόνου, μέσα από τις υπηρεσίες Internet και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας.

• Smart Notifications

Μια καινοτομία που μόνο η εφαρμογή Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας σας προσφέρει! H λειτουργία των smart notifications σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας για κάθε κίνηση των λογαριασμών και των καρτών σας τη στιγμή που γίνεται! Με αυτό τον τρόπο ειδοποιήστε άμεσα ανά πάσα στιγμή για οποιοδήποτε ποσό χρημάτων πληρώνετε ή λαμβάνετε, ακόμη και όταν δεν έχετε ανοικτή την εφαρμογή.

• Έξυπνη Διαχείριση Οικονομικών

Ποιος θα έλεγε όχι σε έναν personal financial coach; Η υπηρεσία Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας σας προσφέρει τη λειτουργία «έξυπνης» διαχείρισης οικονομικών που σας βοηθά να αποκτήσετε καλύτερη «εικόνα» για τις συναλλακτικές / αγοραστικές σας συνήθειες. Η λειτουργία προσφέρει συγκεντρωτικά στοιχεία για τις κινήσεις και συναλλαγές του χρήστη, αλλά και πιο εξειδικευμένες πληροφορίες, όπως ανάλυση συναλλαγών ανά λογαριασμό ή κάρτα, αυτοματοποιημένη κατηγοριοποίηση συναλλαγών και δυνατότητα ορισμού budget ανά κατηγορία δαπανών και συνολικά, ώστε να παρακολουθείτε εύκολα τα έξοδά σας και να έχετε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας.

Και όλα αυτά, πάντα σε περιβάλλον ασφάλειας και με πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, κάθε ημέρα της εβδομάδας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Με την εφαρμογή Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας, μία ολόκληρη Τράπεζα περιμένει να σας εξυπηρετήσει με ένα tap!

Σχετικα αρθρα

Eurobank: Καθαρά κέρδη 149 εκατ. στο εννεάμηνο

admin

Online απόβαση της H&M στην ελληνική αγορά

admin

Αir France: Προσθέτει δρομολόγια για Ελλάδα τον Ιούλιο- Αύγουστο

admin

Επέκταση του Εθνικού Δικτύου Τηλεϊατρικής από τον OTE και την Intracom

admin

Folli Follie: Σε εκούσια εκκαθάριση η FF Group Sourcing Limited

admin

Παγκρήτια Τράπεζα: Δάνεια κεφαλαίου κίνησης με 100% επιδοτούμενο επιτόκιο

admin

Επιταχύνει η ΔΕΠΑ τους ρυθμούς στα διεθνή έργα

admin

ΔΝT: Χαμηλό 40ετίας για την οικονομία της Μέσης Ανατολής το 2020

admin

Alpha Trust: Στις 17 Ιουνίου η ΓΣ για διανομή μερίσματος

admin

Προμηθευτής τελευταίου καταφυγίου η ΔΕΗ για τους πελάτες της Green AE

admin

Account Aggregation από την Eurobank: Όλες οι πληροφορίες σε μια οθόνη

admin

Η Wizz Air σχεδιάζει επανεκκίνηση πτήσεων προς την Ελλάδα από τον Ιούλιο

admin

Συνεχίζει τις επενδύσεις στη Θεσσαλονίκη η EY

admin

Η Amazon «διαλύει» τον ανταγωνισμό: Βγάζει δικές της ασπίδες προσώπου στο 1/3 της τιμής τους

admin

REDS: Τον Νοέμβριο σε λειτουργία τα νέα καταστήματα του Smart Park

admin

Coca Cola: Ο τουρισμός αποτελεί βασικό πυλώνα ενίσχυσης της οικονομίας

admin

Περισσότερα data σε όλα τα συμβόλαια κινητής από τη Vodafone

admin

Κρατική βοήθεια εξαιτίας του κορονοϊού χρειάζονται οι Austrian Airlines

admin