Image default
Επιχειρήσεις

Αναβαθμίζει τις digital υπηρεσίες η Εθνική Τράπεζα

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι η πορεία του mobile internet στην Ελλάδα βρίσκεται σε διαρκή άνοδο, με τους Έλληνες χρήστες να αφιερώνουν αρκετές ώρες την ημέρα στην περιήγηση μέσω smartphones. Η τάση αυτή έχει αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε, ψωνίζουμε και ανταλλάσσουμε πληροφορίες. Γιατί όχι και τον τρόπο που πραγματοποιούμε τις τραπεζικές μας συναλλαγές;

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της και σε εναρμόνιση με τις τάσεις της ψηφιακής εποχής, η Εθνική Τράπεζα επενδύει στην αναβάθμιση των digital υπηρεσιών της με νέες δυνατότητες που φέρνουν την τραπεζική του μέλλοντος στην οθόνη του κινητού σας.

• On Line εγγραφή στις υπηρεσίες i-bank

Πλέον δεν χρειάζεται να επισκεφθείτε το τραπεζικό κατάστημα για να αποκτήσετε κωδικούς πρόσβασης στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής Internet και Mobile Banking. Απλά, κατεβάστε την εφαρμογή NBG Mobile Banking στο κινητό σας, επιλέξτε «Εγγραφή χρήστη» και αποκτήστε κωδικούς χρησιμοποιώντας τη χρεωστική κάρτα σας της Εθνικής Τράπεζας και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχετε δηλώσει στην Τράπεζα. Έτσι, μπορείτε μέσα σε λίγα λεπτά να αποκτήσετε πρόσβαση στο digital banking και να πραγματοποιείτε πλέον τις συναλλαγές σας 24 ώρες το 24ωρο, από όπου κι αν βρίσκεστε!

• Freeze unfreeze και Δήλωση Απώλειας Κάρτας

Μία ιδιαίτερα χρήσιμη λειτουργία διαχείρισης χρεωστικών καρτών που απαντά στην ανάγκη της εποχής για απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές. Σας δίνει τη δυνατότητα να απενεργοποιήσετε προσωρινά τη χρεωστική σας κάρτα σε περίπτωση που νομίζετε ότι μπορεί να έχει χαθεί, ώστε να έχετε το χρόνο να την αναζητήσετε με την ησυχία σας. Σε περίπτωση που τη βρείτε, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε άμεσα ξανά, ενώ εάν έχει χαθεί οριστικά μπορείτε να προχωρήσετε σε Δήλωση Απώλειας / Κλοπής και επανέκδοση νέας κάρτας. Και όλα αυτά, άμεσα, στιγμιαία, με μια απλή κίνηση, χωρίς χάσιμο πολύτιμου χρόνου, μέσα από τις υπηρεσίες Internet και Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας.

• Smart Notifications

Μια καινοτομία που μόνο η εφαρμογή Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας σας προσφέρει! H λειτουργία των smart notifications σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε ειδοποίηση στο κινητό σας για κάθε κίνηση των λογαριασμών και των καρτών σας τη στιγμή που γίνεται! Με αυτό τον τρόπο ειδοποιήστε άμεσα ανά πάσα στιγμή για οποιοδήποτε ποσό χρημάτων πληρώνετε ή λαμβάνετε, ακόμη και όταν δεν έχετε ανοικτή την εφαρμογή.

• Έξυπνη Διαχείριση Οικονομικών

Ποιος θα έλεγε όχι σε έναν personal financial coach; Η υπηρεσία Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας σας προσφέρει τη λειτουργία «έξυπνης» διαχείρισης οικονομικών που σας βοηθά να αποκτήσετε καλύτερη «εικόνα» για τις συναλλακτικές / αγοραστικές σας συνήθειες. Η λειτουργία προσφέρει συγκεντρωτικά στοιχεία για τις κινήσεις και συναλλαγές του χρήστη, αλλά και πιο εξειδικευμένες πληροφορίες, όπως ανάλυση συναλλαγών ανά λογαριασμό ή κάρτα, αυτοματοποιημένη κατηγοριοποίηση συναλλαγών και δυνατότητα ορισμού budget ανά κατηγορία δαπανών και συνολικά, ώστε να παρακολουθείτε εύκολα τα έξοδά σας και να έχετε καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σας.

Και όλα αυτά, πάντα σε περιβάλλον ασφάλειας και με πρόσβαση 24 ώρες την ημέρα, κάθε ημέρα της εβδομάδας, όπου κι αν βρίσκεστε!

Με την εφαρμογή Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας, μία ολόκληρη Τράπεζα περιμένει να σας εξυπηρετήσει με ένα tap!

Σχετικα αρθρα

Εκποιείται το δίκτυο Links Of London και Foll Follie στη Βρετανία

admin

Η Follie Follie και το ορόσημο για το «ασημικό» της Dufry

admin

Διαμαρτυρίες ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για την κατάργηση του μειωμένου τιμολογίου

admin

Ελληνόκτητο τάνκερ ο «κύριος ύποπτος» για πετρελαιοκηλίδα στη Βραζιλία

admin

Το νέο χρονοδιάγραμμα «χρηματοδότησης» της ΔΕΗ

admin

Eurobank: Στο 31,71% κατήλθε το ποσοστό της Fairfax

admin

ΑΝΕΚ: Σε έκτακτη Γ.Σ. η λήψη απόφασης για ΑΜΚ ως 20 εκατ. ευρώ

admin

Ελλάκτωρ: Αύξηση 153% στα EBITDA 9μηνου

admin

Η BriQ Properties αγοράζει ακίνητο στο εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας

admin

ΔΕΗ: Κληρώνει στις 30 Αυγούστου για τις αυξήσεις στα τιμολόγια

admin

Η Mega Brokers ασφαλίζει τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες

admin

Ομιλος ΟΤΕ: Εργο ICT στο Παρίσι για την Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών

admin

«Δώρο» 600.000 ευρώ στους εργαζόμενους από τη ΜΕΒΓΑΛ

admin

Παπαστράτος: Εντείνουν τη συνεργασία στις ΗΠΑ PMI και Altria

admin

Σελόντα: Ελαβε πιστοποίηση «Fish from Greece»

admin

Σε εταιρία συμφερόντων του Οδ. Κυριακόπουλου οι ίδιες μετοχές της Lamda

admin

Καταδικάστηκε ο Πάνος Ψυχάρης για τη DOL Digital

admin

CHRO ΟΤΕ: Διαμορφώνουμε εργασιακό περιβάλλον με σεβασμό στη διαφορετικότητα

admin