Image default
Επιχειρήσεις

Κέντρο Αριστείας στην Αθήνα δημιουργεί η New Sia Greece

Η New SIA Greece, η κατά 100% θυγατρική της SIA – κορυφαίας ευρωπαϊκής εταιρείας υψηλής τεχνολογίας στον τομέα πληρωμών και υποδομών – δημιουργεί ένα Κέντρο Αριστείας στην Αθήνα με σκοπό την ενδυνάμωση της δραστηριότητας ανάπτυξης καρτών του Ομίλου SIA και την παροχή προηγμένων υπηρεσιών επεξεργασίας καρτών στην Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τΤο Κέντρο της New SIA Greece είναι ικανό να επεξεργαστεί όλους τους τύπους συναλλαγών που γίνονται με την χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, των τραπεζών και άλλων χρηματοοικονομικών πελατών, παρέχοντας ταυτόχρονα προηγμένες υπηρεσίες μέσω μιας ενιαίας ολοκληρωμένης πλατφόρμας, με ταχύτερο, ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Ο σκοπός της New SIA Greece είναι να οδηγήσει την χώρα πιο κοντά στον ψηφιακό μετασχηματισμό και να ενδυναμώσει την κουλτούρα των συναλλαγών χωρίς μετρητά.

To Κέντρo Αριστείας, ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα, θα καλύπτει όλο το εύρος των πληρωμών μέσω της αξιοποίησης της πλατφόρμας PowerCARD της HPS ως core-system, και θα είναι από τα ελάχιστα που θα μπορούν να παρέχουν καινοτόμες front-office και back-office λύσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο η New SIA Greece απευθύνει επίσημη πρόσκληση σε περισσότερους από 45 ταλαντούχους επαγγελματίες του χώρου της Πληροφορικής και των Υποδομών Πληροφορικής, με εμπειρία στην αγορά ηλεκτρονικών πληρωμών.

Με αυτή την πρωτοβουλία, η SIA ενισχύει την θέση της Ελλάδoς στο στρατηγικό και αναπτυξιακό της πλάνο, καθώς το Κέντρο Αριστείας θα υποστηρίξει την δραστηριότητα επεξεργασίας καρτών ολόκληρου το Ομίλου, σε όλες της ευρωπαϊκές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται.

«H SIA θα βοηθήσει χρηματοπιστωτικούς ομίλους να εξελίξουν τα παραδοσιακά τους συστήματα και να υιοθετήσουν μια ενιαία τεχνολογική πλατφόρμα, συγκεντρώνοντας όλα τα συστήματά τους κάτω από ένα κεντρικό ‘εργοστάσιο πληρωμών’. Οι τράπεζες και οι οργανισμοί πληρωμών θα μπορούν πλέον να εγκαταλείψουν τις παραδοσιακές τους δομές υιοθετώντας διαδικασίες straight-through processing που υποστηρίζονται από τις δυνατότητες διαχείρισης API», » αναφέρει ο κ. Espen Tranoy, Managing Director της New SIA Greece. «Το Κέντρο Αριστείας της Αθήνας αποτελεί ένα βήμα προς το μέλλον. Προσκαλούμε όλους τους ταλαντούχους και υψηλής ειδίκευσης επαγγελματίες να έρθουν μαζί μας και να γίνουν μέλη μιας ευρωπαϊκής ομάδας καινοτομίας η οποία επιδιώκει να κάνει σήμερα διαθέσιμες τις τεχνολογίες πληρωμών του αύριο.»

Σχετικα αρθρα

Απεβίωσε ο πρόεδρος της Προοδευτικής, Κωνσταντίνος Κούτλας

admin

Οριστικό: Ανοίγουν το Σάββατο 24 Aπριλίου τα εμπορικά κέντρα

admin

Self test εργαζομένων: Λήγει η μεταβατική περίοδος – Πότε γίνονται υποχρεωτικά 

admin

Ικτίνος: «Πράσινο» φως σε νέο ομολογιακό δάνειο 3,5 εκατ. ευρώ

admin

Aegean: Ανεβάζει την τιμή-στόχο στα €6,70 η Eurobank Equities – «Ανοίγει ξανά τα φτερά της»

admin

Άνθιμος Αμανατίδης (ΕΥΑΘ): Υψηλά ταμειακά διαθέσιμα με απουσία δανεισμού

admin

Teleperformance Greece: Διάκριση στα People Excellence Awards powered by KPMG

admin

Folli Follie: Πώς προχωρά η συμφωνία εξυγίανσης

admin

Ελλάκτωρ: Οι αποφάσεις της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης

admin

Κλουκίνας – Λάππας: Εκμίσθωση καταστήματος σε μεγάλη εταιρεία αθλητικών ειδών

admin

Κλουκίνας-Λάππας: Εκμίσθωση καταστήματος σε μεγάλη εταιρεία αθλητικών

admin

Χ.Α.: Πιθανότερο σενάριο η ταλάντωση στην περιοχή των 890-900 μονάδων

admin