Image default
Επιχειρήσεις

Κέντρο Αριστείας στην Αθήνα δημιουργεί η New Sia Greece

Η New SIA Greece, η κατά 100% θυγατρική της SIA – κορυφαίας ευρωπαϊκής εταιρείας υψηλής τεχνολογίας στον τομέα πληρωμών και υποδομών – δημιουργεί ένα Κέντρο Αριστείας στην Αθήνα με σκοπό την ενδυνάμωση της δραστηριότητας ανάπτυξης καρτών του Ομίλου SIA και την παροχή προηγμένων υπηρεσιών επεξεργασίας καρτών στην Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τΤο Κέντρο της New SIA Greece είναι ικανό να επεξεργαστεί όλους τους τύπους συναλλαγών που γίνονται με την χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, των τραπεζών και άλλων χρηματοοικονομικών πελατών, παρέχοντας ταυτόχρονα προηγμένες υπηρεσίες μέσω μιας ενιαίας ολοκληρωμένης πλατφόρμας, με ταχύτερο, ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Ο σκοπός της New SIA Greece είναι να οδηγήσει την χώρα πιο κοντά στον ψηφιακό μετασχηματισμό και να ενδυναμώσει την κουλτούρα των συναλλαγών χωρίς μετρητά.

To Κέντρo Αριστείας, ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα, θα καλύπτει όλο το εύρος των πληρωμών μέσω της αξιοποίησης της πλατφόρμας PowerCARD της HPS ως core-system, και θα είναι από τα ελάχιστα που θα μπορούν να παρέχουν καινοτόμες front-office και back-office λύσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο η New SIA Greece απευθύνει επίσημη πρόσκληση σε περισσότερους από 45 ταλαντούχους επαγγελματίες του χώρου της Πληροφορικής και των Υποδομών Πληροφορικής, με εμπειρία στην αγορά ηλεκτρονικών πληρωμών.

Με αυτή την πρωτοβουλία, η SIA ενισχύει την θέση της Ελλάδoς στο στρατηγικό και αναπτυξιακό της πλάνο, καθώς το Κέντρο Αριστείας θα υποστηρίξει την δραστηριότητα επεξεργασίας καρτών ολόκληρου το Ομίλου, σε όλες της ευρωπαϊκές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται.

«H SIA θα βοηθήσει χρηματοπιστωτικούς ομίλους να εξελίξουν τα παραδοσιακά τους συστήματα και να υιοθετήσουν μια ενιαία τεχνολογική πλατφόρμα, συγκεντρώνοντας όλα τα συστήματά τους κάτω από ένα κεντρικό ‘εργοστάσιο πληρωμών’. Οι τράπεζες και οι οργανισμοί πληρωμών θα μπορούν πλέον να εγκαταλείψουν τις παραδοσιακές τους δομές υιοθετώντας διαδικασίες straight-through processing που υποστηρίζονται από τις δυνατότητες διαχείρισης API», » αναφέρει ο κ. Espen Tranoy, Managing Director της New SIA Greece. «Το Κέντρο Αριστείας της Αθήνας αποτελεί ένα βήμα προς το μέλλον. Προσκαλούμε όλους τους ταλαντούχους και υψηλής ειδίκευσης επαγγελματίες να έρθουν μαζί μας και να γίνουν μέλη μιας ευρωπαϊκής ομάδας καινοτομίας η οποία επιδιώκει να κάνει σήμερα διαθέσιμες τις τεχνολογίες πληρωμών του αύριο.»

Σχετικα αρθρα

Daily Mail εναντίον Google: Αγωγή για χειραγώγηση της διαφήμισης και της μηχανής αναζήτησης

admin

Eurolife FFH: Νέα υπηρεσία άμεσης αποζημίωσης κατοικίας

admin

Trastor: Διανομή μερίσματος 0,01€/μετοχή

admin

Trastor: Από τις 3 Ιουνίου η καταβολή μερίσματος €0,01 ανά μετοχή

admin

ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ανάκληση πληρεξούσιου για εκπροσώπηση στη ΓΣ από τη Greenhill

admin

Cenergy Holdings: Η Hellenic Cables θα κατασκευάσει το υποβρύχιο καλώδιο για το αιολικό πάρκο Kafireas ΙΙ

admin

Coffee Island: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας καφέ στην Ελβετία

admin

Κρι Κρι: Ελαφρά αύξηση της κερδοφορίας το 2020

admin

BriQ Properties: Διανέμει μέρισμα €0,06 ανά μετοχή-Πότε ξεκινά η καταβολή

admin

BriQ Properties: Διανομή μερίσματος €0,06 ανά μετοχή

admin

Πλαίσιο: Αύξηση πωλήσεων κατά 11,8% στα €354,6 εκατ.

admin

MYTILINEOS: Στο 2,5% το αρχικό επιτόκιο του «πράσινου» ομολόγου των €500 εκατ.

admin