Image default
Επιχειρήσεις

Κέντρο Αριστείας στην Αθήνα δημιουργεί η New Sia Greece

Η New SIA Greece, η κατά 100% θυγατρική της SIA – κορυφαίας ευρωπαϊκής εταιρείας υψηλής τεχνολογίας στον τομέα πληρωμών και υποδομών – δημιουργεί ένα Κέντρο Αριστείας στην Αθήνα με σκοπό την ενδυνάμωση της δραστηριότητας ανάπτυξης καρτών του Ομίλου SIA και την παροχή προηγμένων υπηρεσιών επεξεργασίας καρτών στην Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τΤο Κέντρο της New SIA Greece είναι ικανό να επεξεργαστεί όλους τους τύπους συναλλαγών που γίνονται με την χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, των τραπεζών και άλλων χρηματοοικονομικών πελατών, παρέχοντας ταυτόχρονα προηγμένες υπηρεσίες μέσω μιας ενιαίας ολοκληρωμένης πλατφόρμας, με ταχύτερο, ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Ο σκοπός της New SIA Greece είναι να οδηγήσει την χώρα πιο κοντά στον ψηφιακό μετασχηματισμό και να ενδυναμώσει την κουλτούρα των συναλλαγών χωρίς μετρητά.

To Κέντρo Αριστείας, ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα, θα καλύπτει όλο το εύρος των πληρωμών μέσω της αξιοποίησης της πλατφόρμας PowerCARD της HPS ως core-system, και θα είναι από τα ελάχιστα που θα μπορούν να παρέχουν καινοτόμες front-office και back-office λύσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο η New SIA Greece απευθύνει επίσημη πρόσκληση σε περισσότερους από 45 ταλαντούχους επαγγελματίες του χώρου της Πληροφορικής και των Υποδομών Πληροφορικής, με εμπειρία στην αγορά ηλεκτρονικών πληρωμών.

Με αυτή την πρωτοβουλία, η SIA ενισχύει την θέση της Ελλάδoς στο στρατηγικό και αναπτυξιακό της πλάνο, καθώς το Κέντρο Αριστείας θα υποστηρίξει την δραστηριότητα επεξεργασίας καρτών ολόκληρου το Ομίλου, σε όλες της ευρωπαϊκές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται.

«H SIA θα βοηθήσει χρηματοπιστωτικούς ομίλους να εξελίξουν τα παραδοσιακά τους συστήματα και να υιοθετήσουν μια ενιαία τεχνολογική πλατφόρμα, συγκεντρώνοντας όλα τα συστήματά τους κάτω από ένα κεντρικό ‘εργοστάσιο πληρωμών’. Οι τράπεζες και οι οργανισμοί πληρωμών θα μπορούν πλέον να εγκαταλείψουν τις παραδοσιακές τους δομές υιοθετώντας διαδικασίες straight-through processing που υποστηρίζονται από τις δυνατότητες διαχείρισης API», » αναφέρει ο κ. Espen Tranoy, Managing Director της New SIA Greece. «Το Κέντρο Αριστείας της Αθήνας αποτελεί ένα βήμα προς το μέλλον. Προσκαλούμε όλους τους ταλαντούχους και υψηλής ειδίκευσης επαγγελματίες να έρθουν μαζί μας και να γίνουν μέλη μιας ευρωπαϊκής ομάδας καινοτομίας η οποία επιδιώκει να κάνει σήμερα διαθέσιμες τις τεχνολογίες πληρωμών του αύριο.»

Σχετικα αρθρα

Υπόθεση Siemens: Αθώος δηλώνει στη Zeit ο CEO Φον Πίρερ

admin

Libra: Αγοράζει από την China New Energy φωτοβολταϊκά 30 MW

admin

Παράταση της δέσμευσης ΔΕΛΤΑ-ΜΕΒΓΑΛ για τις αγορές γάλατος εξετάζει η Επ. Ανταγωνισμού

admin

Eurobank: Ικανοποιητικές οι δυο προσφορές για το mega deal

admin

Eurobank: Πώς δομείται το Project Cairo

admin

Entersoft: «Λεφτά υπάρχουν» για νέες εξαγορές

admin

Creta Farms: Στο 30,59% η συμμετοχή του Κωνσταντίνου Δομαζάκη

admin

SoftOne: Προσήλωση στην καινοτομία και την ανάπτυξη

admin

Τι απαντά η Coca Cola για τη χρήση των εθνικών συμβόλων

admin

Εθνική Ασφαλιστική: Για τις 28/11 μετατέθηκε η κατάθεση μη δεσμευτικών προσφορών

admin

Χατζηδάκης για ΔΕΗ: Εκπτωτικά πακέτα και στοχευμένες εθελούσιες εξόδους

admin

«Πρεσβευτής» επενδύσεων ο Prem Watsa

admin

Creta Farms: Μέσα Οκτωβρίου η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 106

admin

Ισχυρή παρουσία της Stoiximan στο διεθνές συνέδριο Betting on Sports

admin

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Ιασώ

admin

Αθανασίου (Lamda): Επενδύουμε 2 δισ. στο Ελληνικό την πρώτη 5ετία

admin

Interamerican: Ενίσχυση των συνεργασιών για πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας

admin

Αλεν (Hard Rock): Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική του Ελληνικού

admin