Image default
Επιχειρήσεις

PwC: Στην Ελλάδα το SAP Center of Excellence

Η PwC Ελλάδας, σε συνεργασία με το δίκτυο της PwC στο EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική), επενδύει στη δημιουργία SAP Center of Excellence. Στόχος είναι η υλοποίηση προγραμμάτων μετασχηματισμού υψηλής δυναμικής που ξεπερνούν τα όρια της Ελλάδας και υποστηρίζουν τις ανάγκες των πελατών του πολυεθνικού δικτύου της PwC σε περισσότερες από 55 χώρες που ανήκουν στο ΕΜΕΑ.

Το SAP Center of Excellence της PwC Ελλάδας θα δημιουργήσει 100 νέες θέσεις εργασίας αυξάνοντας σημαντικά την ήδη υπάρχουσα ομάδα των 50 έμπειρων επαγγελματιών που διαχειρίζονται με επιτυχία έργα μετασχηματισμού μεγάλου εύρους. Οι 150 επαγγελματίες που θα στελεχώσουν το SAP Center of Excellence θα έχουν τη βάση τους στα γραφεία της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για την περαιτέρω στελέχωση του SAP Center of Excellence, η PwC Ελλάδας θα προσλάβει έμπειρους μηχανικούς λογισμικού, αναλυτές, business applications ειδικούς και project managers. Οι διαδικασίες των πρώτων προσλήψεων έχουν ήδη ξεκινήσει και η ολοκλήρωση και στελέχωση θα γίνει μέχρι το τέλος του 2020. Η ομάδα θα λάβει ανάλογη εκπαίδευση από επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας από την Ελλάδα καθώς και από το δίκτυο της PwC, προετοιμάζοντας τους κατάλληλα για μεγάλα έργα μετασχηματισμού.

Ο Marco Amitrano, Head of Consulting, PwC UK & EMEA σχολίασε σχετικά: “Στην PwC έχουμε πάθος με την αποτελεσματική επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος μέσα από τον εντοπισμό της κατάλληλης λύσης και την επίτευξη αποτελεσμάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πελάτες μας. Για να εκπληρώσουμε τη φιλοδοξία μας αυτή, χρειάζεται να συνδυάσουμε τις δεξιότητές μας με τη στρατηγική, την τεχνολογία και το συμβουλευτικό μας DNA. H επένδυση σε δεξιότητες SAP στο EMEA είναι θεμελιώδους σημασίας για την υλοποίηση προγραμμάτων μετασχηματισμού, με την Ελλάδα να κατέχει ηγετικό ρόλο σε αυτό.”

O Κυριάκος Ανδρέου, Advisory Leader, PwC Greece δήλωσε: “Αντιλαμβανόμαστε πως ο ρόλος μας στη διαμόρφωση της επόμενης γενιάς συμβούλων είναι σημαντικός για την επιτυχία των πελατών μας. Ως εκ τούτου, υιοθετούμε έναν πιο εξωστρεφή ρόλο και επενδύουμε πέρα από τα σύνορά μας, με το SAP Center of Excellence να αποτελεί την αρχή για μια σειρά επενδύσεων. Η εμπιστοσύνη που δείχνει το δίκτυο μας στην PwC Ελλάδας, επιβεβαιώνει την υψηλή τεχνογνωσία και ποιότητα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων μετασχηματισμού. Όραμα μας είναι να παίξουμε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του μέλλοντος των επιχειρήσεων στην Ελλάδα.”

Ο Ιωάννης Ποταμίτης, Business Application Capability Leader, PwC Greece δήλωσε: “Η PwC Ελλάδας είναι πρωτοπόρος στην υλοποίηση έργων που στηρίζονται στην τεχνολογία που παρέχει η SAP. Ξεκινήσαμε τις πρώτες υλοποιήσεις το 2013 αξιοποιώντας τις τεχνολογικές λύσεις που παρέχει η SAP και αναγνωρίσαμε από πολύ νωρίς τη δυναμική του S/4 HANA και SuccessFactors, συμβάλλοντας στον μετασχηματισμό ηγετικών εταιρειών από διαφορετικούς κλάδους της αγοράς. Με αφετηρία την ισχυρή μας τεχνογνωσία, επενδύουμε στη δημιουργία του SAP Center of Excellence και δημιουργούμε τις συνθήκες για τον μετασχηματισμό της ελληνικής αγοράς και του ΕΜΕΑ”.

Σχετικα αρθρα

Πρ. Εμφιετζόγλου κατά Κ. Καραμανλή για το Πάτρα – Πύργος

admin

Sunlight: Κέρδη προ φόρων €6,3 εκατ. έναντι ζημιών στο εξάμηνο

admin

Ποιες δεσμεύσεις ανταγωνισμού ανέλαβε η Diageo

admin

Lamda Development: Σε 30,2 εκατ. τα καθαρά κέρδη 9μηνου

admin

Notos Com: «Κλείνει» το deal Pillarstone με το βρετανικό fund M&G

admin

Νέο πρέσινγκ Βρυξελλών για το μονοπώλιο της ΔΕΗ

admin

Κάλεσμα Ερντογάν στους Τούρκους της Γερμανίας εν μέσω κορονοϊού: Ώρα να σώσουμε τα τζαμιά μας

admin

Τίμημα άνω των 51 εκατ. για τα πάρκα των Νηρέα-Σελόντα

admin

ΔΕΗ: Ο τελικός λογαριασμός από τις αλλαγές στα τιμολόγια

admin

Ουρουγουάη: Τουλάχιστον 80 επιβαίνοντες σε ένα κρουαζιερόπλοιο βρέθηκαν θετικοί στον νέο κορονοϊό

admin

Η Alpha Bank νέο μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καλυμμένων Ομολογιών

admin

Quest: Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο

admin

Περίπου 3.000 καταγγελίες στο Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών

admin

SoftOne: Προσήλωση στην καινοτομία και την ανάπτυξη

admin

Καραβίας: Προτεραιότητα η ανάπτυξη της Eurobank στα Δωδεκάνησα

admin

Μύλος με τον οδικό άξονα Πάτρα – Πύργος

admin

Γερμανία: Αυστηρή επιτήρηση της εφαρμογής των μέτρων για τον κορονοϊό

admin

Κανείς ενδιαφερόμενος στον πλειστηριασμό για έκταση της ΒΙΟΜΕ

admin