Image default
Επιχειρήσεις

SoftOne: Προσήλωση στην καινοτομία και την ανάπτυξη

Τη στρατηγική των επόμενων ετών παρουσίασε η Διοίκηση της SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, στο πλαίσιο των Ετήσιων Εκδηλώσεων Συνεργατών που έλαβαν χώρα στις 19 και 26 Νοεμβρίου, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα. Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσαν συνολικά περισσότεροι από 550 εκπρόσωποι του δικτύου, πιστοποιώντας έμπρακτα τη σχέση εμπιστοσύνης τους με τη μεγαλύτερη εταιρεία business software στην ελληνική αγορά.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoftOne, κ. Αντώνης Κυριαζής, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα εποχή στην οποία έχει εισέλθει η εταιρεία μετά τις πρόσφατες επενδυτικές κινήσεις της και γνωστοποίησε τη στρατηγική τοποθέτηση των 3 brands του ομίλου SoftOne, υπογραμμίζοντας ότι: «Οι λύσεις της SoftOne, της Unisoft και της Prosvasis συνθέτουν μία ισχυρή πρόταση αξίας που βρίσκεται στο επίκεντρο των απαιτήσεων της αγοράς, κάνοντας πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό της σύγχρονης επιχείρησης και του λογιστικού γραφείου». 

Ο κ. Κυριαζής επιβεβαίωσε  παράλληλα τη σταθερή προσήλωση της εταιρείας στην καινοτομία και την ανάπτυξη, επισημαίνοντας ότι: «Ο Όμιλος Εταιρειών SoftOne διαμορφώνει -μαζί με τους συνεργάτες του- ένα ισχυρό και δυναμικό οικοσύστημα που παρέχει σε κάθε μέλος του, όλα τα απαραίτητα εχέγγυα για την επίτευξη μεγαλύτερων ρυθμών ανάπτυξης και υψηλότερης κερδοφορίας, σε διαρκή βάση».

Τη σκυτάλη παρέλαβαν στελέχη της SoftOne, της Unisoft και της Prosvasis, που με τη σειρά τους  ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για την επόμενη ημέρα καθενός brand, κάνοντας ειδική αναφορά σε όλες τις τρέχουσες προϊοντικές εξελίξεις που αναμένεται να ισχυροποιήσουν περαιτέρω το portfolio των προϊόντων και υπηρεσιών του ομίλου.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν σε κλίμα αισιοδοξίας, επιβεβαιώνοντας την αμοιβαία δέσμευση εταιρείας-συνεργατών και τη σύμπραξη δυνάμεων για την ενίσχυση της ηγετικής θέσης του οικοσυστήματος του Ομίλου SoftOne στην εγχώρια αγορά λογισμικού.   

Σχετικα αρθρα

Unibios: Στα €4,68 εκατ. το μετοχικό κεφάλαιο μετά την ΑΜΚ

admin

«True Leader» η Interamerican Ζωής

admin

«Αποκλειστικές» προσφορές από την ΑΒ Βασιλόπουλος

admin

Δρομέας: Η Στ. Παπακωνσταντίνου νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο

admin

Τουλάχιστον 4 επενδυτές διεκδικούν την Εθνική Ασφαλιστική

admin

Η Boussias Communications National Winner στα European Business Awards 2019

admin

Χρυσό Βραβείο «Εξαγωγικής Αριστείας Βιομηχανικού Προϊόντος» στην IDE

admin

Ριζικές αλλαγές στη δομή της Mytilineos

admin

Αναβαθμίζει τις digital υπηρεσίες η Εθνική Τράπεζα

admin

CPI: Αύξηση 8,5% στα έσοδα της χρήσης

admin

Η Bayer Ελλάς στο πρώτο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Καινοτομίας

admin

Ορίστηκε προσωρινή διοίκηση στην Creta Farms

admin

Σελόντα: Πράσινο φως στην έκδοση ομολόγων από τη ΓΣ

admin

Πάνω από 10 ενδιαφερόμενοι για τέσσερα ακίνητα της Prodea

admin

Η ακτινογραφία του deal Eurobank- Fortress

admin

MIG: Διακόπηκαν οι διαπραγματεύσεις με Farallon και Oak Hill

admin

NP Ασφαλιστική: Αύξηση παραγωγής 10% στο εννιάμηνο

admin

Στις 23/12 η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΔΕΗ

admin