Image default
Επιχειρήσεις

SoftOne: Προσήλωση στην καινοτομία και την ανάπτυξη

Τη στρατηγική των επόμενων ετών παρουσίασε η Διοίκηση της SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, στο πλαίσιο των Ετήσιων Εκδηλώσεων Συνεργατών που έλαβαν χώρα στις 19 και 26 Νοεμβρίου, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα. Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσαν συνολικά περισσότεροι από 550 εκπρόσωποι του δικτύου, πιστοποιώντας έμπρακτα τη σχέση εμπιστοσύνης τους με τη μεγαλύτερη εταιρεία business software στην ελληνική αγορά.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoftOne, κ. Αντώνης Κυριαζής, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα εποχή στην οποία έχει εισέλθει η εταιρεία μετά τις πρόσφατες επενδυτικές κινήσεις της και γνωστοποίησε τη στρατηγική τοποθέτηση των 3 brands του ομίλου SoftOne, υπογραμμίζοντας ότι: «Οι λύσεις της SoftOne, της Unisoft και της Prosvasis συνθέτουν μία ισχυρή πρόταση αξίας που βρίσκεται στο επίκεντρο των απαιτήσεων της αγοράς, κάνοντας πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό της σύγχρονης επιχείρησης και του λογιστικού γραφείου». 

Ο κ. Κυριαζής επιβεβαίωσε  παράλληλα τη σταθερή προσήλωση της εταιρείας στην καινοτομία και την ανάπτυξη, επισημαίνοντας ότι: «Ο Όμιλος Εταιρειών SoftOne διαμορφώνει -μαζί με τους συνεργάτες του- ένα ισχυρό και δυναμικό οικοσύστημα που παρέχει σε κάθε μέλος του, όλα τα απαραίτητα εχέγγυα για την επίτευξη μεγαλύτερων ρυθμών ανάπτυξης και υψηλότερης κερδοφορίας, σε διαρκή βάση».

Τη σκυτάλη παρέλαβαν στελέχη της SoftOne, της Unisoft και της Prosvasis, που με τη σειρά τους  ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για την επόμενη ημέρα καθενός brand, κάνοντας ειδική αναφορά σε όλες τις τρέχουσες προϊοντικές εξελίξεις που αναμένεται να ισχυροποιήσουν περαιτέρω το portfolio των προϊόντων και υπηρεσιών του ομίλου.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν σε κλίμα αισιοδοξίας, επιβεβαιώνοντας την αμοιβαία δέσμευση εταιρείας-συνεργατών και τη σύμπραξη δυνάμεων για την ενίσχυση της ηγετικής θέσης του οικοσυστήματος του Ομίλου SoftOne στην εγχώρια αγορά λογισμικού.   

Σχετικα αρθρα

Nέα εμπλοκή στη συμφωνία ΣΙΔΜΑ-Μπήτρου

admin

Μυτιληναίος: «Αλμα» τζίρου στα 990 εκατ. στο εξάμηνο

admin

Νηρεύς-Σελόντα: Αναμονή για έγκριση της πώλησης των assets

admin

Inform Λύκος: Οι μεγάλες αλλαγές και το μετοχικό ράλι

admin

Κατατίθεται σήμερα το νέο master plan του ΟΛΠ

admin

ΔΕΗ: Ο τελικός λογαριασμός από τις αλλαγές στα τιμολόγια

admin

Αύξηση τζίρου και ζημιές για την Aegean στο εξάμηνο

admin

ΕΥ: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μετασχηματίζει το risk management

admin

AXA: Νέες υπηρεσίες σε καλύψεις υγείας, οχημάτων και κατοικίας

admin

Στη δημοσιότητα η έκθεση για τη δυσοσμία στον Εύοσμο

admin

Γόντικας: Η Energean εστιάζει σε 4 σημαντικές ενεργειακές υποδομές

admin

Νέος ηλιακός σταθμός από τη METKA EGN στη Χιλή

admin

Quest: Επιστροφή κεφαλαίου €0,14/μετοχή

admin

Στο 1% των πλέον δυναμικών εταιρειών πανευρωπαϊκά η PeopleCert

admin

MyAXA Doctor: Nέα καινοτόμα υπηρεσία από την ΑΧΑ

admin

Κέρδη και αύξηση τζίρου στο εξάμηνο για τη Βιοκαρπέτ

admin

MLS: Στις 27 Αυγούστου η αποκοπή μερίσματος

admin

Σαράντης: Αύξηση 16,8% στα EBITDA εννεαμήνου

admin