Image default
Επιχειρήσεις

H Austriacard GmbH και η TAG Systems ενώνουν τις δυνάμεις τους

«Με δεδομένη τη γεωγραφική συμπληρωματικότητα, την βιομηχανική ευρωστία, την πρωτοποριακή τεχνολογία στην ψηφιακή ασφάλεια και περισσότερο από μια εκατονταετηρίδα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, η απόφαση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την TAG Systems ήταν αυτονόητη», δήλωσε ο Π. Σπυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της AUSTRIACARD HOLDINGS στη Βιέννη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Σπυρόπουλος συνέχισε: “Το εύρος της εμπορικής δραστηριότητας της TAG Systems, καθώς και η ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της, μας κάνουν να αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τους μετόχους και τη διοίκηση της TAG, καθώς πιστεύουμε ότι αποτελεί σημαντικό στρατηγικό ορόσημο για τον όμιλο μας, το οποίο και θα αποδώσει ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία στους πελάτες, εργαζόμενους και μετόχους μας, πάντα σε συμφωνία με τις αρχές μας όσον αφορά στην κοινωνία και στο περιβάλλον».

Η AUSTRIACARD GmbH και η Tag Systems πραγματοποίησαν ένα συνδυαστικό πρόγραμμα συγχώνευσης / εξαγοράς, όπου η AUSTRIACARD HOLDINGS κατέχει το 73,4% των μετοχών του νέου σχήματος και επομένως και την διοίκηση αυτού, ενώ η υπάρχουσα διοικητική ομάδα της TAG Systems θα παραμείνει στην θέση της και παράλληλα θα συμμετέχει και μετοχικά στο νέο όμιλο, διασφαλίζοντας αφενός την ομαλή υποστήριξη των υφισταμένων επιχειρηματικών της εταίρων και αφετέρου την προσθήκη υψηλότερης προστιθέμενης αξίας προϊόντων και υπηρεσιών, υπό την αιγίδα της AUSTRIACARD.

O νέος όμιλος στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας, ο οποίος εκτείνεται από το Ηνωμένο Βασίλειο έως την Ελλάδα και την Τουρκία, έχει ένα ισχυρό πανευρωπαϊκό επιχειρησιακό αποτύπωμα, με τρεις παραγωγικές εγκαταστάσεις και οκτώ κέντρα προσωποποίησης στην Ευρώπη, καθώς και δύο επιπλέον κέντρα προσωποποίησης στην Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική, που του επιτρέπουν να εξυπηρετεί τους πελάτες του, όπου και να βρίσκονται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι Joaquim Miró και Jon Neeraas, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Systems αντίστοιχα, δήλωσαν: “Στην TAG Systems, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετέχουμε στον Όμιλο AUSTRIACARD HOLDINGS, καθώς αυτό θα μας επιτρέψει να επεκταθούμε περαιτέρω, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας σε παγκόσμιο επίπεδο, χάρη στη βιομηχανική ευρωστία και τις τεχνολογίες αιχμής της AUSTRIACARD.”

Σχετικα αρθρα

Forthnet: Δέκατη τρίτη περίοδος εκτοκισμού ΜΟΔ

admin

Νοσοκομειακό πρόγραμμα νέας γενιάς από Eurobank και Eurolife ERB

admin

Μεγάλου: Ψάχνουμε επενδύσεις να χρηματοδοτήσουμε

admin

Στις 3 Οκτωβρίου η εξ αναβολής τακτική Γενική Συνέλευση της Folli Follie

admin

Κ. Χατζηδάκης: Χρειάζονται 900 εκατ. για να είναι βιώσιμη η ΔΕΗ το 2020

admin

Πού αποτιμούν την Chipita οι μέτοχοί της

admin

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Τρίτη περίοδος εκτοκισμού ομολογιακού

admin

Νίκας: Μερική αλλαγή στον τρόπο κατανομής των αντληθέντων κεφαλαίων

admin

Πρωτοποριακό TEDx για τις πωλήσεις από την Interamerican

admin

Κλουκίνας: Καμία επίπτωση από τον ορισμό διαχειριστή στη βρετανική Mothercare

admin

Πιστοποίηση EFQM Committed to Excellence για τη Μινέττα Ασφαλιστική

admin

Ευ. Μυτιληναίος: Η συνταγή για success stories στο ελληνικό επιχειρείν 

admin

Η ΕΥ σύμβουλος στην πρώτη συμφωνία πώλησης έργου ΣΔΙΤ

admin

Alpha Bank: Αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση του Tier II

admin

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Επανέρχονται τα δρομολόγια που ανεστάλησαν τον Αύγουστο

admin

Απολύσεις προσωπικού στη Links of London της FF

admin

ΥΠΕΝ: Τροποποιήθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για το διυλιστήριο των ΕΛΠΕ

admin

Ευρωπαϊκή Πίστη: Πραγματοποιήθηκε το 1ο workshop για τα παιδιά των εργαζομένων

admin