Image default
Επιχειρήσεις

H Austriacard GmbH και η TAG Systems ενώνουν τις δυνάμεις τους

«Με δεδομένη τη γεωγραφική συμπληρωματικότητα, την βιομηχανική ευρωστία, την πρωτοποριακή τεχνολογία στην ψηφιακή ασφάλεια και περισσότερο από μια εκατονταετηρίδα στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, η απόφαση να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την TAG Systems ήταν αυτονόητη», δήλωσε ο Π. Σπυρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της AUSTRIACARD HOLDINGS στη Βιέννη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Σπυρόπουλος συνέχισε: “Το εύρος της εμπορικής δραστηριότητας της TAG Systems, καθώς και η ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της, μας κάνουν να αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τους μετόχους και τη διοίκηση της TAG, καθώς πιστεύουμε ότι αποτελεί σημαντικό στρατηγικό ορόσημο για τον όμιλο μας, το οποίο και θα αποδώσει ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία στους πελάτες, εργαζόμενους και μετόχους μας, πάντα σε συμφωνία με τις αρχές μας όσον αφορά στην κοινωνία και στο περιβάλλον».

Η AUSTRIACARD GmbH και η Tag Systems πραγματοποίησαν ένα συνδυαστικό πρόγραμμα συγχώνευσης / εξαγοράς, όπου η AUSTRIACARD HOLDINGS κατέχει το 73,4% των μετοχών του νέου σχήματος και επομένως και την διοίκηση αυτού, ενώ η υπάρχουσα διοικητική ομάδα της TAG Systems θα παραμείνει στην θέση της και παράλληλα θα συμμετέχει και μετοχικά στο νέο όμιλο, διασφαλίζοντας αφενός την ομαλή υποστήριξη των υφισταμένων επιχειρηματικών της εταίρων και αφετέρου την προσθήκη υψηλότερης προστιθέμενης αξίας προϊόντων και υπηρεσιών, υπό την αιγίδα της AUSTRIACARD.

O νέος όμιλος στον τομέα της ψηφιακής ασφάλειας, ο οποίος εκτείνεται από το Ηνωμένο Βασίλειο έως την Ελλάδα και την Τουρκία, έχει ένα ισχυρό πανευρωπαϊκό επιχειρησιακό αποτύπωμα, με τρεις παραγωγικές εγκαταστάσεις και οκτώ κέντρα προσωποποίησης στην Ευρώπη, καθώς και δύο επιπλέον κέντρα προσωποποίησης στην Βόρεια Αμερική και τη Νότια Αμερική, που του επιτρέπουν να εξυπηρετεί τους πελάτες του, όπου και να βρίσκονται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι Joaquim Miró και Jon Neeraas, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TAG Systems αντίστοιχα, δήλωσαν: “Στην TAG Systems, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετέχουμε στον Όμιλο AUSTRIACARD HOLDINGS, καθώς αυτό θα μας επιτρέψει να επεκταθούμε περαιτέρω, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας σε παγκόσμιο επίπεδο, χάρη στη βιομηχανική ευρωστία και τις τεχνολογίες αιχμής της AUSTRIACARD.”

Σχετικα αρθρα

Aegean: Πώς θα ταξιδεύουν πλέον οι επιβάτες

admin

Ισπανία: Εκλάπησαν 2 εκατομμύρια μάσκες, συνελήφθη επιχειρηματίας

admin

To Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας συμμετέχει για 2η χρονιά στη ΔΕΘ

admin

Στην Αθήνα το Generali International Risk Management Workshop 2019

admin

Επ. Ανταγωνισμού: Υπαρκτό πρόβλημα οι υψηλές τιμές κινητής τηλεφωνίας

admin

ΔΕΗ: Ο Αλ. Πατεράκης νέο εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ

admin

«Εμπλοκή» με τη διάσωση της Lufthansa

admin

Συμφωνία της Pasal Development με την Sterner Stenhus Greece για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

admin

Σε δοκιμαστική λειτουργία ο αγωγός ΤΑΡ στην Ελλάδα

admin

Εκτινάχθηκαν οι χορηγήσεις δανείων προς επιχειρήσεις της Ευρωζώνης τον Μάρτιο

admin

Σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης η ΛΑΡΚΟ

admin

Από τις 15 Ιουνίου η AEGEAN συνδέει ξανά τη Θεσσαλονίκη απευθείας με 6 προορισμούς του εξωτερικού

admin

Σελόντα: Στις 12/6 σταματά η διαπραγμάτευση των μετοχών στο ΧΑ

admin

Αυστρία: Μαζική μείωση του αριθμού των νοσούντων από κορονοϊό

admin

Εκτακτο bonus 5 εκατ. ευρώ από τη Σκλαβενίτης στους υπαλλήλους της

admin

Παγκρήτια Τράπεζα: Δάνεια κεφαλαίου κίνησης με 100% επιδοτούμενο επιτόκιο

admin

Στην εντατική ο Μπόρις Τζόνσον

admin

Οι μνηστήρες στην ιδιωτικοποίηση των δυο ΔΕΠΑ

admin