Image default
Επιχειρήσεις

Πετρόπουλος: Μεταβίβαση ακινήτου στην «ΝΤΕΛΠΑ» έναντι €4,07 εκατ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ», ανακοινώνει ότι, στην από 28.11.2019 συνεδρίαση του, αποφάσισε τη χορήγηση ειδική άδειας, με ισχύ έξι μηνών, για την κατάρτιση συναλλαγής της Εταιρίας με την εταιρία «ΝΤΕΛΠΑ», η οποία αποτελεί συνδεδεμένο μέρος με την εταιρία, για τη μεταβίβαση από την Εταιρία στην ΝΤΕΛΠΑ, ενός αυτοτελούς κτιρίου, αποτελούμενο από ισόγειο επιφάνειας 2.520 τ.μ. (ανεγερθέν δυνάμει της 4451/11-9-1965 οικοδομικής αδείας) και από όροφο επιφανείας 223,85 τμ αυθαίρετη προσθήκη καθ’ ύψος (επί ισογείου χώρου γραφείων) επίσης με χρήση χώρου γραφείων (υπαχθείς στις διατάξεις του Ν.4495/17), ήτοι συνολικής επιφανείας 2.743,85 τμ και είναι κτισμένη επί οικοπέδου επιφανείας κατά πρόσφατη καταμέτρηση, μετά την κύρωση της πράξης εφαρμογής και στην τελική του μορφή 7.706,80 τμ, επί της οδού Πίνδου 8 & Αργυράκη στον Ελαιώνα, του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ιωάννη Ρέντη, με τίμημα που ανέρχεται σε €4.070.000, ποσό το οποίο αντιστοιχεί στην αγοραία αξία του ακινήτου, όπως αναλυτικά αναφέρεται στην από 30.06.2019 Μελέτη Εκτίμησης του Ανεξάρτητου Εξωτερικού Πιστοποιημένου Εκτιμητή του Υπ. Οικονομικών κ. Κωνσταντίνου Δηλαρά (Α.Μ. 228) της εταιρίας «Property Solutions».

Μοναδικός μέτοχος της ΝΤΕΛΠΑ είναι η ομόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία «ΑΦΟΙ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.» και διακριτικό τίτλο «ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΟΥ», εταίροι της οποίας, κατά 50% έκαστος, είναι ο κ. Ιωάννης Πετρόπουλος και η κυπριακή εταιρία με την επωνυμία «ANABAK TRADING AND INVESTMENTS LTD» («ΑΝΑΒΑΚ»).

Παράλληλα, ο κ. Ιωάννης Πετρόπουλος κατέχει άμεσα το 25,12% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας ενώ η ANABAK κατέχει άμεσα το 25,88% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρίας, σύμφωνα με τις τελευταίες γνωστοποιήσεις στις οποίες έχουν προβεί οι ως άνω υπόχρεοι μέτοχοι στο πλαίσιο του ν.3556/2007 και οι οποίες έχουν δημοσιοποιηθεί από την Εταιρία στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Σημειώνεται ότι το 100% των μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της ΑΝΑΒΑΚ κατέχει ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.

Το από 28.11.2019 πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) την 03.12.2019, σύμφωνα με την με αρ. πρωτ. 124716/3.12.2019 ανακοίνωση του τμήματος Εποπτείας Εισηγμένων και Αθλητικών Α.Ε. της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή.

Σχετικα αρθρα

Ευρωπαϊκή Πίστη: Διάκριση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής

admin

Το καμπανάκι του ΧΑ χτύπησε ο Οδ. Αθανασίου της Lamda Development

admin

Εγκρίθηκε τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων για επένδυση της LPC

admin

Αισιοδοξία ΟΤΕ για ανάκαμψη στη Ρουμανία

admin

Expedia: Ντιλ στις ξενοδοχειακές κρατήσεις με την Discover the World Greece

admin

ΣΙΔΜΑ: Περιορίστηκαν οι προ φόρων ζημιές το α’ εξάμηνο

admin

Η ανδρική σειρά περιποίησης STR8 «ταξιδεύει» στην Ασία

admin

Νίκας: Πράσινο φως στις αλλαγές για την ΑΜΚ από τη Γενική Συνέλευση

admin

Πρόστιμο 250.000 ευρώ στην Dimoco Greece για αυθαίρετες χρεώσεις από πενταψήφια τηλέφωνα

admin

Intralot: Ξεκινά το ψηφιακό αθλητικό στοίχημα στην Washington

admin

Γιατί η άδεια καζίνο στο Ελληνικό πάει για το… 2021

admin

Jumbo: Συντηρητικές προσδοκίες και guidance για +5% στις πωλήσεις

admin

Εκτινάχθηκαν οι χορηγήσεις δανείων προς επιχειρήσεις της Ευρωζώνης τον Μάρτιο

admin

Τα τέσσερα στοιχεία που θα κρίνουν το business plan της ΔΕΗ

admin

Το λιανεμπόριο στην εποχή της κοινωνικής αποστασιοποίησης

admin

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο μετατρέπεται σε κέντρο ελέγχου για τον Covid-19

admin

Reuters: Κοντά σε deal με JP Morgan η ΔΕΗ για απλήρωτους λογαριασμούς

admin

Εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο η αλλαγή διοίκησης της Creta Farms

admin