Image default
Επιχειρήσεις

Sunlight: Πέμπτη περίοδος εκτοκισμού oμολογιακού

Σύμφωνα με τους όρους του από 20.6.2017 Κοινού Ομολογιακού Δανείου έκδοσης (εφεξής το «ΚΟΔ») όπως αυτοί αποφασίστηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT Α.Β.Ε.Ε.» (εφεξής η «Εκδότρια»), η ημερομηνία προσδιορισμού (Record date) των δικαιούχων τόκου του ΚΟΔ για την 5η Περίοδο Εκτοκισμού, ήτοι από 20.6.2019 έως 20.12.2019, είναι η Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019.

Η ημερομηνία κατά την οποία οι ομολογίες θα διαπραγματεύονται χωρίς το 5 ο τοκομερίδιο (Ex coupon date) είναι η Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019.

Το μικτό ποσό των οφειλόμενων τόκων για την 5 η Περίοδο Εκτοκισμού που αντιστοιχεί σε 50.000 ομολογίες και οι οποίες τελούν σήμερα υπό διαπραγμάτευση στην οργανωμένη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών ανέρχεται στο ποσό των 1.105.625,00 ευρώ, ήτοι ποσό 22,1125 ευρώ ανά ομολογία.

Ο υπολογισμός έχει γίνει με επιτόκιο 4,35% ετησίως (προ φόρων), με βάση έτος 360 ημερών και τον πράγματι διαδραμόντα χρόνο (act/360).

Η καταβολή των οφειλόμενων τόκων προς τους δικαιούχους των ομολογιών (εφεξής οι «Ομολογιούχοι») θα πραγματοποιηθεί μέσω της «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΤΙΤΛΩΝ Α.Ε. (ATHEXCSD) την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019, ως ακολούθως:

1. Μέσω των Χειριστών των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες και Χρηματιστηριακές Εταιρείες), για τους Ομολογιούχους οι οποίοι έχουν εξουσιοδοτήσει τους Χειριστές τους για την είσπραξη των οφειλόμενων τόκων, σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Κανονισμό Λειτουργίας Σ.Α.Τ. και τις σχετικές αποφάσεις της ATHEXCSD.

2. Με πίστωση του Διεθνούς Αριθμού Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN), που έχει δηλώσει έκαστος Ομολογιούχος, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Κανονισμού Λειτουργίας Σ.Α.Τ. και την υπ’ αριθ. 6 απόφαση του Δ.Σ. του Διαχειριστή Σ.Α.Τ, σε περίπτωση που οι Ομολογιούχοι δεν επιθυμούν να εισπράττουν μέσω των Χειριστών τους.

3. Η καταβολή σε Ομολογιούχους που για οποιονδήποτε λόγο αυτή δεν κατέστη αρχικώς δυνατή, ως περιπτώσεις 1 και 2 ανωτέρω, καθώς και σε Ομολογιούχους που τηρούν τις Ομολογίες σε Ειδικό Λογαριασμό, θα γίνεται στα γραφεία του Διαχειριστή Σ.Α.Τ. (Λεωφόρος Αθηνών 110, Αθήνα), ή σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδεικνύουν οι Ομολογιούχοι στο Διαχειριστή Σ.Α.Τ., με έγγραφο αίτημά τους.

Σχετικα αρθρα

Σελόντα: Πράσινο φως στην απόσχιση κλάδων από τη ΓΣ

admin

Περίπου 3.000 καταγγελίες στο Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών

admin

Τον Νίκο Δασκαλαντωνάκη παρασημοφόρησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν

admin

ΕΤΕ: Τα one-off εκτίναξαν τα κέρδη στα 253 εκατ. ευρώ

admin

Ισπανία: 674 νέοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο, μειώθηκαν για τρίτη συνεχή ημέρα

admin

Με την ΕΕΘ συναντήθηκαν στελέχη του «Φυσικού Αερίου Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας»

admin

Γερμανία: Δύο δισ. ευρώ για τη στήριξη startups, ανακοίνωσε η κυβέρνηση

admin

Διακρίσεις για τον ΟΠΑΠ στα Sports Marketing Awards

admin

Επικυρώθηκε η συμφωνία εξυγίνασης της ΘΕΣγάλα

admin

Entersoft: Στις 9/10 η ΓΣ για αύξηση κεφαλαίου έως 163 χιλ. ευρώ

admin

Βράβευση της IKEA στην Ελλάδα για την καινοτομία σε e-commerce και digital επικοινωνία

admin

“Συγγνώμη” από την Adidas: Ανακαλεί την απόφαση για μη καταβολή ενοικίων

admin

Η Eurolife ERB στηρίζει το Κέντρο Υγείας Ανωγείων

admin

Ριζικές αλλαγές στη δομή της Mytilineos

admin

Ερντογάν: Η μεγαλύτερη απειλή κατά του αγώνα για την εξάλειψη του κορονοϊού είναι η απαισιοδοξία

admin

Πρώτο test… επιτυχές για τις επενδύσεις της CVC Capital

admin

Μυτιληναίος: Πώληση 245 ΣΜΕ από τον Ευάγγελο Χρυσάφη

admin

Lamda: Μνημόνιο με Εθνική για τα οικόπεδα δίπλα στο The Mall

admin