Image default
Επιχειρήσεις

Ολοκληρώθηκε το ετήσιο Management Conference του TÜV NORD Group

Στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά, το ετήσιο Management  Conference του TÜV Nord Group, στις 4-6 Δεκεμβρίου 2019. Το συνέδριο συνέπεσε χρονικά με τον εορτασμό των 150 χρόνων από την ίδρυση του γερμανικού TÜV Nord Group, το οποίο έχει παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο, διαθέτει περισσότερες από 150 θυγατρικές εταιρίες, 14.000 και πλέον εξειδικευμένους επιθεωρητές και ετήσιο τζίρο € 1.3 δισ.

Οπως σημειώνει η εταιρεία στην σχετική της ανακοίνωση, το γεγονός ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ελληνική εταιρεία TÜV Hellas (TÜV Nord), η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 32 χρόνια και είναι market leader στον τομέα της, τα τελευταία 20 χρόνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εκθείασε το έργο του Ομίλου TÜV Nord και ιδιαίτερα την πορεία της TÜV Hellas στην Ελλάδα, μίλησε για την ελληνογερμανική συνεργασία και αναφέρθηκε στα μέτρα οικοδόμησης σταθερής ανάπτυξης στη χώρα. 

Ο Πρόεδρος του Ομίλου TÜV Nord,  Dr. Dirk Stenkamp, δήλωσε ευτυχής για την πραγματοποίηση του Συνεδρίου στην Αθήνα, που αποτελεί λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει τον σεβασμό του στην αρχαία Ελληνική ιστορία και να τιμήσει την ισχυρή παρουσία του TÜV Nord στην Ελλάδα, μέσω της TÜV Hellas, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο, έμπρακτα, την εμπιστοσύνη του στις ελληνικές δυνάμεις. Ο Dr. Dirk Stenkamp εκτίμησε την ανάπτυξη της TÜV Hellas μέσα στην κρίση, επισημαίνοντας την αύξηση πωλήσεων κατά 50% και της κερδοφορίας κατά 10%.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV Hellas και Executive Vice President Process Technology του TÜV Nord Industrial Services, κ. Σάββας Πελτέκης, τόνισε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή η διοργάνωση του Συνεδρίου στην Ελλάδα και υποσχέθηκε ότι η Διοίκηση και τα Στελέχη της TÜV Hellas θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας τα επόμενα χρόνια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό .

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ κος Γιάννης Ρέτσος καθώς και ο Αντιπρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Γκατσώνης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν 142 Διευθυντικά Στελέχη από τη Γερμανία και όλο τον κόσμο, εκπροσωπώντας τη μητρική εταιρία καθώς και τις μεγάλες θυγατρικές της. 

Σχετικα αρθρα

Μεγάλο project στις ζωοτροφές εξετάζει η Λανακάμ

admin

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Στα €43 εκατ. τα καθαρά κέρδη στο 9μηνο

admin

Πώς στηρίζει η Alpha Bank τον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης

admin

ΕΤΑΔ: Zητά να μπει «μπλόκο» σε διαταγή πληρωμής από Μαντωνανάκη

admin

Φουρλής: Δεκαοκτώ στελέχη συμμετείχαν στο Stock Option

admin

Επεισόδια στην Γενική Συνέλευση της Creta Farms

admin

Αυξημένοι 63% οι ωφελούμενοι του προγράμματος «Φαγητό από Καρδιάς»

admin

Επιχειρήσεις εστίασης: Όσοι λειτουργούμε έχουμε μείωση 90% στις εισπράξεις – Αδύνατη η καταβολή ενοικίου τον Μάιο – Να πληρωθεί όταν λήξουν οι περιορισμοί

admin

H COSMOTE βάζει τέλος στο… «λακωνικό» ιντερνετ!

admin

Eurogroup: Η Αυστρία λέει ότι είναι πρόθυμη να συμβιβαστεί αλλά τα ‘κορονο-ομόλογα’ είναι κόκκινη γραμμή

admin

Flexopack: Αύξηση κεφαλαίου 2 εκατ. ευρώ στη θυγατρική Flexopack International

admin

Ευρωπαϊκή Πίστη: Επιστροφή ασφαλίστρων για το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας

admin

Ο Κόντε επιβεβαιώνει την διάθεση άλλων 400 δισ. ευρώ για την στήριξη των επιχειρήσεων

admin

Οι προτάσεις της ΕΕΝΕ για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων του κορωνοϊού

admin

Συμφωνία αναχρηματοδότησης της MIG με Πειραιώς

admin

KPMG: Καθιερώνεται η εξ’ αποστάσεως εργασία

admin

Νέο συνδυαστικό πακέτο Double Energy από την ΚΕΝ

admin

Ιρλανδία: 263 συνολικά οι θάνατοι από κορονοϊό – Πάνω από 6.500 τα κρούσματα

admin