Image default
Οικονομία

Διάκριση της Eurolife ERB στα φετινά Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών

Η Eurolife ERB απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία Ομάδα της Χρονιάς στην Εξυπηρέτηση Πελατών – Μεγάλος Οργανισμός, στο πλαίσιο του θεσμού Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) για 10η συνεχή χρονιά. Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται ως αναγνώριση της επιλογής της να αναβαθμίζει και να βελτιώνει συνεχώς τις υποδομές της στην εξυπηρέτηση πελατών. Η εταιρεία επενδύει συστηματικά στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων πρωτοβουλιών και έργων, με σκοπό να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη εμπειρία εξυπηρέτησης σε κάθε άνθρωπο που επικοινωνεί με τα στελέχη της.

Ο Σωτήρης Ματσιούλας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εργασιών και Εξυπηρέτησης της Eurolife ERB, δήλωσε σχετικά: «πρόκειται για μια διάκριση που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι επιδίωξη και προτεραιότητά μας να επενδύουμε διαρκώς σε έρευνα και ανάπτυξη εργαλείων που αναβαθμίζουν και απλοποιούν την εμπειρία εξυπηρέτησης κάθε πελάτη μας. Το βραβείο αυτό έρχεται να αναγνωρίσει τις προσπάθειές μας και, φυσικά, να μας δώσει μια ιδιαίτερα ευχάριστη ώθηση να συνεχίσουμε προς την κατεύθυνση αυτή, προσφέροντας ακόμα καλύτερες υπηρεσίες σε όλους εκείνους που μας εμπιστεύονται».

Εστιάζοντας σε αυτά που έχουν πραγματικά αξία, η εταιρεία επενδύει σταθερά στην τεχνολογική της αναβάθμιση, με στόχο να παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης κορυφαίου επιπέδου. Μόλις πριν μερικούς μήνες, η εταιρεία λάνσαρε το Salesforce CRM, ένα πρωτοποριακό εργαλείο εξυπηρέτησης πελατών, σε συνεργασία με τη Salesforce, την κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης συστημάτων CRM παγκοσμίως. Με το εργαλείο αυτό, όλα τα στελέχη του Eurolife Experience Center είναι σε θέση να παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης σε κάθε πελάτη, προσφέροντάς τους μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία με την εταιρεία.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Καλογιάννης, Διευθυντής Εξυπηρέτησης της Eurolife ERB, επεσήμανε την ανθρωποκεντρική προσέγγιση που αποτελεί σημείο αναφοράς για την εταιρεία, αναφερόμενος στα εξής «θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών για την ξεχωριστή αυτή διάκριση. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το βραβείο αυτό ανήκει σε ολόκληρη την ομάδα, σε κάθε στέλεχος του τμήματος εξυπηρέτησης. Είναι οι άνθρωποι μας, το πρόσωπο της εταιρείας, γι’ αυτό και ο ρόλος τους έχει ιδιαίτερη σημασία. Θα ήθελα να τους συγχαρώ για το έργο που παράγουν καθημερινά και για το ότι βρίσκονται συνεχώς δίπλα σε κάθε πελάτη μας, έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες του».

Σχετικα αρθρα

ΦΠΑ στα ακίνητα: Ποιοι θα κερδίσουν από την εξαγγελία Μητσοτάκη

admin

Επένδυση στο Ελληνικό: H προσφυγή της Hard Rock στην ΑΕΠΠ

admin

Επαφές Γεωργιάδη για επενδύσεις στην κτηματαγορά

admin

Η τουρκική εταιρεία φυσικού αερίου BOTAS επέστρεψε στη ΔΕΠΑ 200 εκατ. ευρώ

admin

Thomas Cook: Το κανόνι που βάρεσε ο ταξιδιωτικός κολοσσός και οι επιπτώσεις του στον παγκόσμιο τουρισμό

admin

Στο 16,9% το ποσοστό της ανεργίας- ποιες ομάδες του πληθυσμού δοκιμάζονται περισσότερο

admin

Πώς θα «σωθούν» 400.000 αυθαίρετα που κινδυνεύουν με κατεδάφιση

admin

Αφορολόγητο : Δεν συνδέεται με το ύψος των ηλεκτρονικών συναλλαγών

admin

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των έργων στο Ελληνικό

admin

Eurostat: Σε Ελλάδα και Κύπρο η μεγαλύτερη αύξηση της απασχόλησης το β’ τρίμηνο

admin

Εκτακτη σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ για τον κορωνοϊό -Κανένα πρόβλημα στην τροφοδοσία, «άγνωστος Χ» ο τουρισμός

admin

Αναδρομικά : Πόσα λεφτά πρέπει να περιμένουν οι συνταξιούχοι

admin

EastMed: Υπογράφηκε το προσύμφωνο ΔΕΠΑ – Energean για τον αγωγό φυσικού αερίου

admin

ΕΛΣΤΑΤ: Πτώση 0,1% του δείκτη τιμών υλικών κατασκευής νέων κτηρίων κατασκευών το Νοέμβριο

admin

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα – Όταν ο Τσίπρας έλεγε ότι θα αρθούν τα capital controls το 2016

admin

Airbnb: Αυστηρά πρόστιμα από 5.000 ευρώ έως και 100.000 ευρώ

admin

Brexit : Τα βασικά σημεία της νέας συμφωνίας

admin

ΙΟΒΕ : Στα 17,5 δισ. ευρώ ετησίως το «αποτύπωμα» των ΒΙ.ΠΕ

admin