Image default
Οικονομία

Διάκριση της Eurolife ERB στα φετινά Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών

Η Eurolife ERB απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία Ομάδα της Χρονιάς στην Εξυπηρέτηση Πελατών – Μεγάλος Οργανισμός, στο πλαίσιο του θεσμού Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών που διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) για 10η συνεχή χρονιά. Η συγκεκριμένη διάκριση έρχεται ως αναγνώριση της επιλογής της να αναβαθμίζει και να βελτιώνει συνεχώς τις υποδομές της στην εξυπηρέτηση πελατών. Η εταιρεία επενδύει συστηματικά στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη καινοτόμων πρωτοβουλιών και έργων, με σκοπό να προσφέρει μια ολοκληρωμένη και προσωποποιημένη εμπειρία εξυπηρέτησης σε κάθε άνθρωπο που επικοινωνεί με τα στελέχη της.

Ο Σωτήρης Ματσιούλας, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εργασιών και Εξυπηρέτησης της Eurolife ERB, δήλωσε σχετικά: «πρόκειται για μια διάκριση που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Είναι επιδίωξη και προτεραιότητά μας να επενδύουμε διαρκώς σε έρευνα και ανάπτυξη εργαλείων που αναβαθμίζουν και απλοποιούν την εμπειρία εξυπηρέτησης κάθε πελάτη μας. Το βραβείο αυτό έρχεται να αναγνωρίσει τις προσπάθειές μας και, φυσικά, να μας δώσει μια ιδιαίτερα ευχάριστη ώθηση να συνεχίσουμε προς την κατεύθυνση αυτή, προσφέροντας ακόμα καλύτερες υπηρεσίες σε όλους εκείνους που μας εμπιστεύονται».

Εστιάζοντας σε αυτά που έχουν πραγματικά αξία, η εταιρεία επενδύει σταθερά στην τεχνολογική της αναβάθμιση, με στόχο να παρέχει υπηρεσίες εξυπηρέτησης κορυφαίου επιπέδου. Μόλις πριν μερικούς μήνες, η εταιρεία λάνσαρε το Salesforce CRM, ένα πρωτοποριακό εργαλείο εξυπηρέτησης πελατών, σε συνεργασία με τη Salesforce, την κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης συστημάτων CRM παγκοσμίως. Με το εργαλείο αυτό, όλα τα στελέχη του Eurolife Experience Center είναι σε θέση να παρέχουν εξατομικευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης σε κάθε πελάτη, προσφέροντάς τους μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία με την εταιρεία.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Καλογιάννης, Διευθυντής Εξυπηρέτησης της Eurolife ERB, επεσήμανε την ανθρωποκεντρική προσέγγιση που αποτελεί σημείο αναφοράς για την εταιρεία, αναφερόμενος στα εξής «θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών για την ξεχωριστή αυτή διάκριση. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το βραβείο αυτό ανήκει σε ολόκληρη την ομάδα, σε κάθε στέλεχος του τμήματος εξυπηρέτησης. Είναι οι άνθρωποι μας, το πρόσωπο της εταιρείας, γι’ αυτό και ο ρόλος τους έχει ιδιαίτερη σημασία. Θα ήθελα να τους συγχαρώ για το έργο που παράγουν καθημερινά και για το ότι βρίσκονται συνεχώς δίπλα σε κάθε πελάτη μας, έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες του».

Σχετικα αρθρα

Γ. Ζαββός: «Ενδεχόμενη φουρνιά νέων «κόκκινων δανείων, δεν θα ξεπερνά τα 4 με 5 δισ. ευρώ»

admin

Πορτογαλία: Πρώτη υπέβαλε στην Ε.Ε. το εθνικό σχέδιο ανάκαμψης

admin

Επιβεβαιώνεται η θέληση της Κίνας για συνέχιση των επενδύσεων στην Ελλάδα

admin

Από «κόσκινο» οι αποζημιώσεις για τα χαμένα ενοίκια Μαρτίου

admin

Ποιοι ωφελούνται από αλλαγές στα τεκμήρια και στις e-αποδείξεις

admin

Η Lufthansa θέλει να καταργήσει θέσεις εργασίας – Βασικός στόχος οι θυγατρικές

admin

Επιταγές: Αναστολή πληρωμής 60 ημερών και τον Μάιο

admin

Συντάξεις – ΣΔΙΤ: «Η κυβέρνηση ρίχνει τον σπόρο για φακελάκι» λέει η αντιπολίτευση

admin

Μία στις 2 γερμανικές εταιρείες αναζητεί επιπλέον προμηθευτές για την παραγωγή των προϊόντων της

admin

Κρ. Λαγκάρντ: Στο β’ εξάμηνο του 2022 οι οικονομίες θα επιστρέψουν στα προ πανδημίας επίπεδα

admin

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Σε ψηφιακή μορφή το Φθινόπωρο η «LIGNA 2021»

admin

ΕΚΤ: Με υψηλότερο ρυθμό οι αγορές ομολόγων στο τρέχον τρίμηνο

admin