Image default
Επιχειρήσεις

Διπλή βράβευση για Quest στο θεσμό Bravo 2019

Το έργο του Ομίλου Quest στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και οι στοχευμένες δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας βραβεύτηκαν χτες στην Τελετή Απονομής του θεσμού BRAVO 2019 που ενεργοποιεί τη διαδικασία διαλόγου με συμμετοχή πλήθους ενεργών πολιτών και κοινωνικών εταίρων.

Το πρώτο βραβείο απονεμήθηκε για τη μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία αξιολόγησης των προτάσεων που υπέβαλε ο Όμιλος Quest και το δεύτερο για τη στοχευμένη δράση του IQbility, περιγραφή της οποίας κατατέθηκε στον πυλώνα «Κοινωνία».

Με στόχο τη δημιουργία αξίας για τα ενδιαφερόμενα μέρη, την κοινωνία και τη χώρα μας, ο Όμιλος Quest υλοποιεί πλήθος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στρατηγικό προσανατολισμό την ενίσχυση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας, τη διασύνδεση Τεχνολογίας και Εκπαίδευσης, την ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και την υποστήριξη κοινωφελούς έργου για ευπαθείς ομάδες και παιδιά. Κορυφαία δράση κοινωνικής υπευθυνότητας του Ομίλου Quest είναι το IQbility, μια σημαντική δομή υποστήριξης και προώθησης της ανάπτυξης του οικοσυστήματος νεοφυούς επιχειρηματικότητας που μετρά 6 χρόνια λειτουργίας. Το έργο του IQbility είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς οι υποστηριζόμενες ομάδες διαθέτουν τις λύσεις τους με μεγάλη επιτυχία στην Ελληνική και διεθνή αγορά.

Η συνολική επένδυση του Ομίλου στις ομάδες ξεπερνά τα €1.000.000, οδηγώντας στην περαιτέρω άντληση κεφαλαίων από τοπικούς και διεθνείς επενδυτές προς τις εταιρείες που υποστηρίχθηκαν που ξεπερνούν τα €15.000.000. Σημαντική είναι επίσης η συμβολή του IQbility στον περιορισμό της διαρροής πνευματικού κεφαλαίου και στη δημιουργία περισσότερων 100 εξειδικευμένων θέσεων εργασίας στην ελληνική αγορά, οι οποίες συνεχώς αυξάνονται.

Ως μεγάλος οργανισμός, ο Όμιλος Quest συμμετέχει στη διαδικασία διαλόγου του BRAVO με συναίσθηση της συνεισφοράς του στην προώθηση των αρχών της Βιώσιμης Ανάπτυξης, καθώς και στη συνεργασία και την ενεργοποίηση της κοινότητας. Οι διαχρονικές και στοχευμένες δράσεις Κοινωνικής Υπευθυνότητας αντικατοπτρίζουν το όραμα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Ομίλου Quest, το οποίο συνοψίζεται στο τρίπτυχο «Τεχνολογία, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα».

Σχετικα αρθρα

Τιτλοποίηση μαμούθ και ομόλογο ανακοινώνει η Alpha Bank

admin

Γουόρεν Μπάφετ: Δεν βλέπω ευκαιρίες στις αγορές – Πούλησα τις μετοχές αεροπορικών εταιρειών – Η Αμερική τα καταφέρνει όταν στρώνεται στη δουλειά

admin

Alpha Trust: Στις 7/2 η αποκοπή του μερίσματος

admin

Η Värde Partners τρίτος διεκδικητής της Εθνικής Ασφαλιστικής

admin

Cosmote: Εκτίναξη σε τηλεφωνία και data την περίοδο του Πάσχα

admin

Lamda: Ολοκληρώθηκε η πώληση των ιδίων μετοχών στην Ορυμήλ

admin

Τουρκία: Σκηνές χάους από την επιβολή του lockdown – πάνω από 52.000 τα κρούσματα

admin

Κ. Χατζηδάκης: «Εκτός ελέγχου» είναι η κατάσταση στη ΛΑΡΚΟ

admin

Cosmote: Η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι έφτασε στην Σπάρτη

admin

Creta Farms: Εμπόδια πριν την τελική ευθεία για το σχέδιο εξυγίανσης

admin

Νέα έκδοση του Model 3 με μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας “βγάζει” η Tesla στην κινεζική αγορά

admin

Νίκας: Στο €1,9 εκατ. συρρικνώθηκαν οι ζημιές προ φόρων στο εξάμηνο

admin

Από την Β.Σ. Καρούλιας η διανομή Corona, Stella, Bud στην ελληνική αγορά

admin

Νέες επενδύσεις της NRB Group στο κέντρο λογισμικού της Ελλάδας

admin

Ξεκινά η δωρεάν διάθεση στα νοσοκομεία αναφοράς χλωροκίνης από την Uni-pharma SA

admin

Μυλωνάς: Θα προχωρήσει γρηγορότερα η μείωση των NPEs

admin

Γεωργιάδης: Θα κανονίσουμε συνάντηση με την ΕΕΤ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

admin

Τουρισμός: To 77% των Αμερικανών θα συνεχίσει να ταξιδεύει το 2020 εκεί που δεν υπάρχει καραντίνα

admin