Image default
Οικονομία

Ο Δρ. Παπαγιαννάκης τιμήθηκε με το βραβείο του «Έλληνα Quality Leader of the Year 2019»

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, στο Αμφιθέατρο Μουσείο Μπενάκη, πραγματοποιήθηκε η Μεγάλη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2019», από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), παρουσία εκπροσώπων του πολιτικού, του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Κάθε χρόνο οι σημαντικότεροι θεσμοί που επιβραβεύουν την Αριστεία παρουσιάζονται όλοι μαζί από την ΕΕΔΕ τονίζοντας την ανάγκη για ανάπτυξη και επιβράβευση της επιχειρηματικότητας σε εποχή πολυδιάστατων προκλήσεων, απονέμοντας το Βραβείου του Έλληνα Quality Leader of the Year, τις Πιστοποιήσεις EFQM Levels of Excellence και Investors in People.

Στη φετινή εκδήλωση, ο Γενικός Διευθυντής της MAPEI Hellas, Δρ Σπύρος Παπαγιαννάκης τιμήθηκε με το βραβείο του «Έλληνα Quality Leader of the Year 2019». Η βράβευση είναι αποτέλεσμα του σπουδαίου έργου που έχει επιδείξει, κατορθώνοντας, μαζί με τους συνεργάτες του, να εφαρμόσει επιτυχώς αλλαγές και διαδικασίες ποιότητας που προωθούν συστηματικά την ανάπτυξη της κουλτούρας και της πρακτικής της Ποιότητας ως βασική ανταγωνιστική προϋπόθεση για την αποτελεσματική παρουσία της εταιρίας στην απαιτητική αγορά.

Από αριστερά προς δεξιά: κος Νικόλαος Βιτζατζάκης (Πρόεδρος Επιτροπής Αξιολόγησης), Δρ. Σπύρος Παπαγιαννάκης (Γενικός Διευθυντής MAPEI Hellas), κος Γιώργος Σκριμιζέας (Πρόεδρος ΕΕΔΕ)

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης, κος Νικόλαος Βιτατζάκης, στην ομιλία του ανέφερε απονέμοντας το βραβείο: «…Κατόρθωσε, μαζί με τους συνεργάτες του, σε περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης και επιτήρησης των δημοσιονομικών δεδομένων της χώρας μας, να επιτύχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα βασιζόμενοι στην ορθολογική οργάνωση της εταιρίας τους, στην ποιότητα των προϊόντων της και στην αξιοπιστία του προσωπικού της».

Η σημαντική αυτή διάκριση του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας, καταγράφει κι επιβραβεύει την πίστη του στη διασφάλιση της ποιότητας και κατ΄ επέκταση αναγνωρίζει την υψηλή ποιότητα των δομικών υλικών της MAPEI, τα οποία κατέχουν ηγετική θέση στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.

Ο Γενικός Διευθυντής της MAPEI Hellas, Δρ Σπύρος Παπαγιαννάκης πιστεύει στην αξία της ποιότητας ως όχημα ανάπτυξης της εταιρίας και εστιάζει στρατηγικά στην ουσία της ποιότητας του προϊόντος, από την παραγωγή του, την εφαρμογή του και την τελική του χρήση καθώς επίσης και σε όλο το φάσμα της αμφίδρομης επαφής του πελάτη – χρήστη, με την εταιρία – παραγωγό.

Κατά την παραλαβή της κορυφαίας διάκρισης, ο Δρ Σπύρος Παπαγιαννάκης αφιέρωσε το βραβείο στους Dottore Giorgio Squinzi και Dotoress Andrianna Spazzoli, στους προσφάτως εκλιπόντες ιστορικούς διευθύνοντες του ομίλου MAPEI. Ο κ. Παπαγιαννάκης δήλωσε μεταξύ άλλων: «…H σταθερή δέσμευση της MAPEI στην ποιότητα βασίζεται σε τέσσερις άξονες. Στην ποιότητα του προϊόντος, στην ποιότητα στην επαφή με τους πελάτες, στην περιβαλλοντική και κοινωνική ευθύνη, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα ευχάριστο και ποιοτικό περιβάλλον εργασίας στους εργαζόμενους. Η ποιότητα είναι μία έννοια δυναμική και αλλάζει συνεχώς. Αυτό που έχει, όμως, σημασία και είναι το κλειδί της επιτυχίας της MAPEI, της εταιρίας που εκπροσωπώ, είναι η Παράδοση των Αξιών και του Ήθους. Αυτό κάνει τους ανθρώπους και τις εταιρίες, να ξεχωρίζουν, να αναπτύσσονται, να εξελίσσονται και τελικά να επιβιώνουν σε κάθε δυσκολία…»

Η βράβευση του Γενικού Διευθυντή της MAPEI Hellas, Δρ Σπύρου Παπαγιαννάκη σε εθνικό επίπεδο από την ΕΕΔΕ, αυτομάτως ορίζεται και ως υποψηφιότητα στον ετήσιο πανευρωπαϊκό θεσμό που πραγματοποιείται από το 2002 από τον European Organisation for Quality (Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ποιότητα) για την ανάδειξη του Ευρωπαίου Quality Leader of the Year από τους Εθνικούς Quality Leaders of the Year όλων των ευρωπαϊκών κρατών.

H πολυεθνική εταιρία MAPEI, αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των δομικών υλικών και δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα με τη θυγατρική MAPEI Hellas από το 2001. Στην Ελλάδα λειτουργεί υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής στην περιοχή της Εύβοιας, το οποίο στελεχώνεται από ομάδα έμπειρων κι άρτια καταρτισμένων ειδικών που υπηρετούν πιστά το όραμα και τις αξίες της εταιρίας, οι οποίες εκφράζονται μέσω του Γενικού Διευθυντή της, Δρ Σπύρου Παπαγιαννάκη.

Σχετικα αρθρα

Ενρία: Η ΕΚΤ δεν έχει υποβάλει σχέδιο για τη δημιουργία ευρωπαϊκής bad bank

admin

Οι μετοχές «τρέχουν» πιο γρήγορα από τα εταιρικά κέρδη

admin

Ο πυρετός του χρυσού: Γιατί ξεπουλάνε τις χρυσές τους λίρες οι Έλληνες

admin

Γερμανία: CDU, SPD και Πράσινοι ζητούν την κατάργηση των νομισμάτων του ενός και δύο λεπτών

admin

Ανάσα για επιχειρήσεις και νοικοκυριά: Πετρέλαιο θέρμανσης, επίδομα 800 ευρώ και χαμηλότοκα δάνεια

admin

Δόμνα Μιχαηλίδου στο MEGA: Ανοίγουν 108.000 νέες θέσεις εργασίας

admin

Πετρέλαιο θέρμανσης: Προς παράταση η αγορά για όσους πήραν το επίδομα, σήμερα η υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης

admin

Συρρίκνωση της οικονομίας κατά 6% προβλέπει για φέτος στην Ελλάδα η EBRD

admin

Μεγάλη πτώση στην τιμή του πετρελαίου, μετά την αποτυχία της συνόδου του ΟΠΕΚ

admin

ΔΝΤ : Η πανδημία του κοροναϊού έχει μετατραπεί σε οικονομική κρίση

admin

Aποζημίωση Ειδικού Σκοπού: Οι δικαιούχοι των 534 ευρώ και οι προθεσμίες αιτήσεων

admin

Πετρέλαιο θέρμανσης : Στα ύψη η τιμή του – Που θα κυμανθεί

admin

Με οριακή πτώση άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών

admin

ΣΕΠΕ: Εξαιρετικό α’ εννεάμηνο για τις εξαγωγές ένδυσης

admin

Σταϊκούρας: Εστάλη η επιστολή για πρόωρη αποπληρωμή του ΔΝΤ

admin

Kίνα: Εντολή για αντικατάσταση ξένων Η/Υ και λογισμικού με κινεζικά προϊόντα

admin

Φορολογικό νομοσχέδιο: Έξι ανατροπές στα ακίνητα, βαριές καμπάνες έως 100.000 ευρώ για Airbnb

admin

Συμφωνία με τη Lamda Development για τα ακίνητα στο Ελληνικό

admin